Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(550619222806)
Kunne må man gå over og spille med tre på midten, og bringe både Cajuste, Onyedika og Evander samtidig?

Lige præcis dén konstellation blev afprøvet den sidste galve time mod FCN. Og BH var begejstret.
Men vi må altså også tilstå BH lidt tid til at finde idealopstillingen. Stor udskiftning og Covid 19 har jo givet enorme udfordringer. Sådan som det har været og udviklet sig er det umuligt at sige noget om hvordan, Bo vil rotere. I øvrigt er truppen væsentlig mindre end sidste sæson, der sidder to akademister fra sidste år på bænken, hvilken placering skal Maronny have osv?
Der er masser af spørgsmål, der søger svar.
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af Corner11
Hej Mads Thomsen, og tak for et sagligt indlæg :)

For og svare på et par ting:

Europa kampen:
Jeg tror ikke generelt at det er en fordel at vi skulle have en "lettere" modstandere. Det er trods alt Europa, og her kræves en 120% disciplineret indsats lige meget hvad.
Jeg mener, at man ikke får det fysisk nemmere på søndag ved at skulle møde Bratislava.

I har en lille fordel med at ikke måtte rejse. Der sparer i lidt tid ifht restitution.

Kampen på søndag:
Jo, vi har tidligere haft problemer med at spille os ud af jeres høje pres, men jeg føler at vi er såpas godt kørende nu, at jeg ikke er så nervøs for det. Det er en ret befriende følelse! Fck er meget bedre på bolden en vi været længe, så jeg tror Fcm bør være lige så nervøse for at komme under pres. Begge hold vil selvfølgelig have sine perioder med pres, det er klart.

Jeg føler, at med vores 2 Wing backs harvi god fart og teknikk i Diks og Viktor Kristiansen, og vi er blevet mere effektive på dødbold. Så vi har mere at skyde med i år!

Og som du siger, spiller vi underholdende fodbold, som meget kan tilskrives Biel og Wind, samt støttet op af kanterne og power fra Stage.

Har heller ikke set nok af FCM´s kampe, hvad tror du om holdet med Cajuste tilbage og Dreyer væk? Er i stærkere eller svækkede?

Mvh Corner
Skrevet af Saemala
Vi er stærkere som hold. Det vi mangler fra Dreyer, er hans træfsikkerhed. Vi mangler en der kan knalde den iskoldt ind, oppe foran. Brumado, Sisto, Mabil og Isaksen skal bruge rigtigt mange forsøg på at score.

Der håber jeg selvfølgelig at Marrony er en del skarpere, men det er svært at sige noget om nu.
Men hvis vi stiller op med Jens, Ony og Evander på midten, så kommer vi også til at kontrollere den centrale del af banen mod jer. Kan ikke se os tabe den kamp på midten.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af Bløde babser
Du har fat i en masse, Mads.

Som jeg også har skrevet i en anden tråd, er kampen for mig utrolig spændende fordi der er så utrolig mange ting vi ikke ved om holdene endnu. Vi mangler svar på hvor gode de reelt er på en række områder – du nævner nogle relevante punkter.
FCK har jo set rigtig dygtige ud, men er reelt set heller ikke rigtigt blevet udfordret endnu. Eller har de bare fået gode hold til at se dårlige ud? Det mangler vi svar på?
Det jo flot at vinde 5-0 over Sivaspor……men var det FCK der var gode, Silvaspor der var ringe eller noget midt mellem?
Sagen er den at vi ikke har haft nogle kampe hvor man efterfølgende følte at man havde slået et stærkt hold. Brøndby i Parken var drenge mod mænd. Ikke en test der lærte os noget om hvad holdet er i modvind. OG netop modvind er FCM pt det eneste hold i suppen der potentielt ser ud til at kunne bringe FCK i øjeblikket. Det kan være vi får nogle svar omkring hvor stærke FCK er når de for alvor skal modstå et hold på nogenlunde samme niveau på søndag. Og hvad med offensiven? Er Biel en spiller der shiner mod dårlige hold, eller the real deal der også kan mod et stærkt hold som FCM? Og er der overhovedet nogle af de nye der er et sted hvor de kan gøre ondt på så godt et hold?
Meget af det samme kan man sige om FCM. De blev smadret af PSV. Men omstændighederne omkring den kamp var jo ikke repræsentative for holdet (Corona). Derudover er de jo heller ikke for alvor blevet presset. Celtic kampen var lidt en freak kamp. Den lægger jeg ikke det store i. At de tabte til BIF var tilsvarende et freak resultat med modsat fortegn. Det lægger jeg heller ikke det store i.
Men FCM har jo mindst ligeså mange spørgsmål omkring deres hold. De har indenfor kort tid mistet målmand, bedste midterforsvarer, bedste centrale midtbanespiller, startende angriber + Dreyer. Altså det meste af stammen + den bedste skillplayer er skiftet ud. Den slags har det jo md at give et dyk. Det kender vi fint hos FCK. Det vil være ualmindelig flot hvis FCM ikke kommer til at betale en pris for så stor en udskiftning af holdets midterakse. Der er nogle ting vi måske kan få syn for når de møder ligaens bedste hold indtil videre.

Jeg tror denne sæson bliver et parløb hvor der ikke er råd til at smide mange point. De to hold her vil være så meget bedre end resten af de indbyrdes kampe bliver utrolig vigtige. Den på søndag kan begge hold dog fint live med en uafgjort i. Så det mit gæt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Bløde babser
Men hvis vi stiller op med Jens, Ony og Evander på midten, så kommer vi også til at kontrollere den centrale del af banen mod jer. Kan ikke se os tabe den kamp på midten.


Mod Zeca, Falk og Lerager......det skal man vist være meget FCM mand for at se som en oplagt FCM overtagsting inden kampen overhovedet er gået i gang.
Jeg ville til enhver tid vælge FCKs, men jeg er ydmyg nok til at anerkende at vi kan få et andet svar på søndag.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af BlueAndWhite
FCM har da ikke mistet deres bedste forsvarer..
Det er da Sviatchenko.. de har mistet hans stabile makker i Scholz, men tror nu nok de klarer den overgang.
Juninho ser kniv skarp ud.
Onyedieka ser også ud til at være en god erstatning for Onyeka, jeg ser det svage punkt er Cajuste og backs/kanterne og så kan jeg ikke se hvem der skal score mål for FCM.
Skrevet af Bløde babser
Vi ser tit at klubber får spillere ind der ved første øjekast ligner glimrende 1:1 erstatninger. Det her vi selv oplevet et utal af gange i FCK.
Men når de er en del af stammen og så stor en del af holdets midterakse er skiftet ud, er det ikke så meget om den nye er ligeså hurtig og hovedstødsstærk som den gamle, men ligeså meget relationerne og den tid det tager at få brikkerne til at passe sammen.

Onyekas afløser er selvfølgelig ikke i nærheden af ham i niveau og har stort set ikke spillet med Cajuste. Hvis ikke det giver et mærkbart niveaufald centralt er det imponerende.
At du ikke mener Scholz var deres bedste midterforsvarer må du om. Det ændrer bare ikke på at de skal have en relation mellem målmand og midterforsvarer op at køre, hvor der kun er en tilbage fra da de var rigtig gode i 2020.
Læg dertil Kaba. Det kan godt være han var udskældt, men det var altså ham der spillede den centrale angriber.
Så det er summen af mange ting hele vejen op gennem midteraksen, ikke bare om man lige syntes at de har lavet nogle spændende handler på pladserne.

Så jeg går ikke med på din forenklede måde at sætte det op på.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg bed egentlig mærke i at Diks skulle over og kaste et langt indkast til venstre i banen i jeres kamp imod Randers. Det har jeg ellers ladet mig forstå nærmest er forbudt når FC Midtjylland har benyttet sig af det. Hvad tænker i FCK fans om at det er blevet praksis i FCK? Ser i det helst væk, eller er i kommet ´med på bølgen´?
Skrevet af Saemala
Er egentligt enig langt hen ad vejen BB.

Det har da også været et af de største bekymringer, at det er i den centrale akse hele vejen op igennem banen, at alle udskiftningerne er sket.
Derfor vil der helt sikkert også komme udfald, og vi kommer nok også til at svinge mere i niveau end normalt.

Oveni udskiftningen af midteraksen, har vi så også fået ny træner. Men måske det endda er en lille fordel, fordi der så bliver rusket op i det hele, og alle starter på en frisk.

Erik var måske den mest i øjnefaldende af ham og Scholz, men Scholz var den vigtigste for vores spil. Han var den eneste der kunne spille bolden op fra bagkæden eller drive den op igennem kæderne og skabe ubalance. Da vi spillede med Erik og Høegh, kunne de ikke lave andet end at slå lange bolde, lige så snart de blev presset.
Det problem kom vi så lidt ud af, ved at skifte til 3-back kæden og få lidt bedre boldspillere ind omkring Erik.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af repos , moderator
Hvad tænker i FCK fans om at det er blevet praksis i FCK? Ser i det helst væk, eller er i kommet ´med på bølgen´?

Det har vi gjort masser af gange tidligere. Claudemir kastede langt, så der er intet mystisk der. Ethvert hold skal udnytte sine forcer. Problemet med, at Diks kaster langt, er, at han ikke er feltet, for han er god med hovedet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af MadsThomsen
Claudemir, var det ikke ham der gik ligeså meget i byen som han trænede, men stadig var en helt fremragende 6´er?

Vi er stærkere som hold. Det vi mangler fra Dreyer, er hans træfsikkerhed. Vi mangler en der kan knalde den iskoldt ind, oppe foran. Brumado, Sisto, Mabil og Isaksen skal bruge rigtigt mange forsøg på at score.


Meget enig. Det er en af de ting, jeg frygter mest på søndag - skarpheden. Vores offensive spillere kan man ting både individuelt og som hold - men skarprettere er der ingen af dem der er. Nu missede jeg desværre kampen mod Nordsjælland, så ved ikke om det så bedre ud der, men kunne vi score på vores chancer havde vi jo været foran med et par pinde allerede efter et kvarter i Brøndby. Det havde givet en hel anden kamp. På den anden side scorer FCK to mål på noget der ligner 2½ chance søndag i Randers. Hvis de gør det igen søndag, så frygter jeg, at vi skal op og skabe 6-7 store muligheder for at få noget med. Det skaber man ikke lige mod en bagkæde, der står stærkt som FCK´s gjorde i søndags.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af repos , moderator
Claudemir kunne godt lide nattelivet. Især mod slutningen af FCK-tiden blev det markant.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Saemala
Mabil var fast mand nede på Daisy i Herning inden nedlukningen. Er også ret sikker på, at det har været grunden til hans formdyk i den periode, at der har været lukket.
Brumado er også ret vild med en hyggelig nat ude efter fredagskampe, eller hvis vi spiller mandag.

Mabil spillede 15 minutter væk fra Porto på leje, så vi skal også lige have hørt ham om det bedste sted at gå i byen dernede, når vi skal på away om et par uger.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg bed egentlig mærke i at Diks skulle over og kaste et langt indkast til venstre i banen i jeres kamp imod Randers. Det har jeg ellers ladet mig forstå nærmest er forbudt når FC Midtjylland har benyttet sig af det. Hvad tænker i FCK fans om at det er blevet praksis i FCK? Ser i det helst væk, eller er i kommet ´med på bølgen´?


FCK har benyttet sig af lange indkast i mange mange år, det er ikke nyt hvis vi har haft personen til det. Så jeg forstår ikke helt dit spørgsmål?
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Saemala
FCK har benyttet sig af lange indkast i mange mange år, det er ikke nyt hvis vi har haft personen til det. Så jeg forstår ikke helt dit spørgsmål?


Mon ikke det er pga. Ståle med alt hans brok om de midtjyske indkast og den måde banderne blev rykket tættere på banen i Parken, når vi mødte jer.
Det var der mange der blev påvirket af, og hoppede med på den galej om at lange indkast nærmest skulle forbydes.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af repos , moderator
Det var vel klassisk Ståle; et forsøg på det mentale spil. For lange indkast er ikke uvant i FCK, ligesom et enormt fokus på dødbolde i lang tid var det. Da vi havde Gravgaard, Hangeland, Sølvi etc., så var der i hvert fald ikke noget brok fra Ståle over den slags.

Og alt det gejl er noget, jeg ikke bestemt ikke savner. Her virker Thorup langt mere afbalanceret. I det hele er det vanskeligt ikke at holde af Thorup.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af elendil
Jeg bed egentlig mærke i at Diks skulle over og kaste et langt indkast til venstre i banen i jeres kamp imod Randers. Det har jeg ellers ladet mig forstå nærmest er forbudt når FC Midtjylland har benyttet sig af det. Hvad tænker i FCK fans om at det er blevet praksis i FCK? Ser i det helst væk, eller er i kommet ´med på bølgen´?


Jeg synes godt om lange (eller varierede) indkast, men bryder mig ikke om den tid det tager, hvor det ofte er en spiller fra et helt andet sted på banen, der skal over og tage det. Efter han lige har tørt bolden af og dirigeret lidt med medspillerne.

Jeg så gerne en regel om indkastnøl, hvor bolden gik til modsatte hold, i stedet for det dumme gule kort, der er svært at give på en retfærdig måde, fordi der ofte er flere spillere involveret i næsten at kaste indkastet, for så at aflevere til næste medspiller.
fck-medløber.
Skrevet af MadsLeb
Mon ikke det er pga. Ståle med alt hans brok om de midtjyske indkast og den måde banderne blev rykket tættere på banen i Parken, når vi mødte jer.
Det var der mange der blev påvirket af, og hoppede med på den galej om at lange indkast nærmest skulle forbydes.


Overdrivelse fremmer forståelse. :-)

Der er ikke nogle der har synes at lange indkast skulle forbydes. Anken dengang gik på, at FCMs spil var rigtig meget opbygget omkring lange indkast, som feks AC Horsens tidl var (dog ikke samme grad), og det er vi mange som synes er både grimt og kedeligt at kigge på (som da Horsens igennem en hel sæson jublede som om de havde scoret, hver gang de fik et indkast på modstanderens banehalvdel).

At have lange indkast som en del sf værktøjskassen, tror jeg ikke der er nogle der har noget imod - det har vi selv benyttet os af længe før FCM gjorde. Men at opbygge en hel spillestil omkring lange indkast og dødbolde - og så være ligeglad med fodboldspillet, det tror jeg de færreste fodboldfans finder underholdende at kigge på.-
Skrevet af Bløde babser
vi jo været foran med et par pinde allerede efter et kvarter i Brøndby. Det havde givet en hel anden kamp. På den anden side scorer FCK to mål på noget der ligner 2½ chance søndag i Randers. Hvis de gør det igen søndag, så frygter jeg, at vi skal op og skabe 6-7 store muligheder for at få noget med. Det skaber man ikke lige mod en bagkæde, der står stærkt som FCK´s gjorde i søndags.


Nu i er i gang med at tale jeres eget hold op så lige en vigtig detaljer I måske ikke har lyst til at inkluderer, men som er vigtig for at give analysen værdi.

FCK holdt Randers fra chancer. Det var stort set ingenting de gav væk.
FCM gav jo BIF chancer nok.

Så at i hyper jeres hold alene på effektivitet foran modstanderens mål er sådan lidt......ubrugeligt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Saemala
Hvad er det forkerte i det han skriver?
Vi burde have været foran 3-0 efter 7 minutter, og det havde da uden tvivl givet et helt andet kampbillede, havde vi været bare en smule skarpe.

Han nævner da netop også, at vi næppe får så mange chancer, når FCK´s bagkæde står så stærkt.

@Madsleb

Nu var spillestillen jo heller ikke kun bygget op omkring det. Noget af det bedste bold vi har spillet, var i nogle af de perioder hvor vi var så skarpe på dødbolde.
Men når man har en servefod som Jakob Poulsens og flere spillere der kunne kaste et knaldhårdt indkast i feltet, så er det da dumt ikke at udnytte det, når holdet har så mange gode spillere med låget.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
annonce
0