Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MadsLeb
Og så kommer du her og misforstår hele emnet der bliver diskuteret


+1 - det lyder som om du har misforstået diskussionen lidt, Armand.

Når det er sagt, så understreger det link du smider op til gengæld det både Nande og jeg påstår - nemlig at dødbolde var en integreret del af FCMs spillestil.
-
Skrevet af armand
Armand. Det må stå for din egen regning, at du ikke kender til Tap In fodbold.


det var faktisk helt bevidst jeg ikke skriver at det er forkert. det kan naturligvis godt være rigtigt bare fordi det ligner noget fra Championship Manager 98/99 :)

men hvis det er en god engine de har, burde de godt nok bruge de sidste procenter af budgettet på at stramme deres brugerflade op :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af armand
altså mads, både dig og nande har jeg faktisk en del til overs for. i lægger en del arbejde i jeres tanker og research og skriver på en overordnet ret fin måde.

det jeg brager ind i og af samme årsag slet ikke fortår, når nu i har så fint et niveau. er jeres måde at diskutere på? i banker løs på en uenighed som en hammer på et søm der har ramt en knast, hvor det virker som om pointen udelukkende er at smaske sømmet til det giver op og bukker.

https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af billebums
I forhold til den forelagt statistik omkring effektive spilminutter, så synes jeg ikke der er væsentlig forskel på top og bund. Jeg troede det var en større forskel end det i virkeligheden var - der bliver godt nok malet fanden på væggen.
Når det er sagt, så er det korrekt, at FCM i højere grad har formået indkorporeret og forbedre deres spil omkring dødboldssituationer. Noget man tydeligt kan se andre hold er kommet efter, bl.a. BIF og FCK.

@Schaap
I andre statistikker, bl.a. i den Fotmob bruger, står BIF med en xG med 1,06 og FCM med en xG 2,11. xG er altså ikke bare xG men også et spørgsmål hvilken metode der anvendes.
Superliga.dk, som vi må anse for at ligge inde med de officielle stats, har rundet disse af, så BIF havde en xG på 1,1 og FCM havde en xG på 2,1.

Så nu mener du vel at FCM burde havde vundet kampen 2-1?
Skrevet af MadsLeb
du kan ikke overføre det med succes til andre ligaer og du kan heller ikke bruge det internationalt.


Selvfølgelig kan man bruge det internationalt..

Da FCK spillede CL gruppespil i 2006, kan jeg da godt afsløre at det ikke var en sprudlende offensiv som var opskriften til succes.. Det var det i øvrigt heller ikke i 2012, eller i nogle af de europæiske gruppespil i den mellemliggende år.

Tværtimod var vi uhyre fysiske og havde en god og kompakt defensiv - samtidigt med at vi kunne slå til på dødbolde...

Desuden: mig bekendt sker det ofte hvis man er store underdogs, at man stiller sig defensivt, og håber på man kan få nogle dødbolde/hjørnespark, "for der er der altid chancer". At du mener man ikke kan bruge den taktik i andre ligaen eller internationalt synes jeg er lidt spøjst.
-
Skrevet af Bløde babser
de samme argumenter kan bruges om vores hold bb, i sær forsvaret er rystet godt og grundigt op.


Jeg har allerede argumenteret for mange ting i den her tråd, så hvad det præcist er jeg skal forholde mig til her ved jeg ikke.

jeg føler godt man kan begynde at konkludere på at i hvert fald diks og kocholava er fuldgode erstatninger. jeg synes også grabara begynder at vise hva´ han er for en størrelse.


Jeg er da også positivt stemt. Ikke mindst overfor Khocholava som jeg syntes er klasse.
Men jeg mangler altså stadig at se holdet i modvind. Forsvaret har jo ikke på noget tidspunkt været oppe mod en bedre eller på niveau modstander. Vi har ikke været under pres fra et godt hold ene eneste gang i denne sæson. Hvordan kan vi så vide hvad vores defensiv er lavet af i den slags situationer. Vi kan håbe, men vi ingenting. Det er hvad jeg bla tænker FCM måske kan i dele af kampen på søndag og det vil give nogle svar omkring det.

det er sgu også for sent at lufte tesen om at fck bare har mødt for lidt modstand. vi har spillet mod 8 ud af 11 superliga modstandere og også shinet internationalt. at vi vinder sikkert og uden udsving er i sig selv et tegn på kvalitet


Det tegn på vi er bundsolide og har et højt bundniveau. Det topniveauet jeg er i tvivl om.
For helt ærligt. Hvem af de 8 hold vi har mødt i Europa og de hold vi har mødt i ECL kval mener du har testet os for alvor?

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af armand
det var ikke noget jeg mente, det var et løst citat fra en podcast af ted knutson.

men det er et fint eksempel på den der hammer tilgang, nu synes du jeg er lidt dum og så vælger du en eller anden stråmand ud og går i gang med at hamre på den som en gal.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af SCHAAP
billebums. Ja, jeg mener groft sagt at FCM burde have vundet 2-1, men aldrig foran 3-0 efter 7 minutter. Metoden er skam ens, men det er nok snarere kvaliteten af modellen der kan variere. Variaton i forskellige Expected Goals modeller vil forekomme, men den er trodsalt begrænset. Det er jo ikke så du ser en forskel på 3 mål f.eks.
Skrevet af Nandeyanen
@MadsThomsen

Angående xG så er det en finurlig størrelse. Jeg så kampen FCM - FCN.

Her var FC Midtjylland klart bedst. Men på jeres hjemmeside fremgår det at FC Nordsjælland havde højest xG https://www.fcm.dk/kampe/fc-midtjylland-fc-nordsjaelland-10-09-2021/

Coulibaly brændte en bold der lå ved straffesparkspletten og det var en bold uden pres fra forsvarsspillere. Det var en chance hvor der burde være mål 9 ud af 10 gange. Men det var også det eneste FC Nordsjælland kom frem til.

Ser man kampen med egne øjne burde det være en komfortabel sejr til FC Midtjylland.
Ser man kun på xG så vil man undre sig over resultatet.

Derfor mener jeg heller ikke nødvendigvis at man kan bruge FCMs xG mod BIF til at påvise at man tabte ufortjent.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af MadsLeb
det jeg brager ind i og af samme årsag slet ikke fortår, når nu i har så fint et niveau. er jeres måde at diskutere på? i banker løs på en uenighed som en hammer på et søm der har ramt en knast, hvor det virker som om pointen udelukkende er at smaske sømmet til det giver op og bukker.


Dette må du meget gerne komme med nogle konkrete eksempler på - for jeg må indrømme, at jeg oftest føler at jeg oplever det modsatte: at skulle forsvare mine holdninger med næb og kløer, mens 4 brugere sidder og prøver at pille den fra hinanden, uden at de selv behøver forsvare sit eget standpunkt, eller kommentere på de pointer jeg kommer med (primært i FCK tråden).

Jeg mener ovenstående oprigtigt - du må meget gerne komme med et eksempel i denne tråd, så jeg kan tage det til eftertanke. Jeg er åben overfor kritik og tager den til mig, hvis den er berettet. Det er sådan man udvikler sig.


I denne tråd føler jeg måske at vi har skrevet forbi hinanden, som Nande skriver. Jeg kritiserer ikke FCM og jeg sviner ikke FCM til - jeg FCM basher ikke. Jeg konstaterer blot, at hvis man scorer 40% af sine mål på dødbolde, så er man et udpræget dødboldhold, uanset om man hedder FCM eller FCK eller ACH. Jeg erkender tilmed, at vi selv i FCK har brugt en meget dødboldsbetonet spillestil tilbage i 00´erne, og erkender samtidigt at det nok har været pisse kedeligt at kigge på, for alle andre end FCKs egne fans.
At der så er nogle FCM fans i denne tråd som stædigt benægter, at FCM i f.eks. 14/15 sæsonen overhovedet ikke var et dødboldhold, til trods for at 40% af ens mål kom fra dødbolde, må stå for deres regning.

Du er jo egentligt enig med mig, og har tilmed suppleret med et suverænt link, som mere eller mindre understreger min påstand i den her diskussion.
-
Skrevet af armand
Vi har ikke været under pres fra et godt hold ene eneste gang i denne sæson.


det synes jeg jo i sig selv er et fint argument for, at vi er godt kørende og ikke omvendt :-]

jeg har det ok med vi ikke er helt på samme spor der. men du har self ret, møder vi chelsea i en knockout fase så får boile og kocholava sgu sved på panden.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Bløde babser
Jeg ved ikke om jeg kaldte det at "hype" vores hold, når jeg skriver, at vi brænder alt for meget


Det er at hype jeres hold når I sidder der og lynhurtigt kan blive enige om I er et bedre hold. 2021 tyder ikke på det og læg dertil at I har så meget der umuligt kan være spillet sammen er den konklusion fra jeres side svær at betragte som andet end hype i en fart.

Brøndby begyndte rigtig nok at skabe store chancer, men havde vi lavet de minimum to vi burde have lavet i starten af den kamp. Så havde man nok ikke givet så store kontramuligheder væk. Men man ved naturligvis aldrig, hvordan en kamp var endt. Men det havde jo unægteligt givet os bedre muligheder.


I var med andre ord ikke gode nok til at håndterer den udvikling kampen tog efter de første 10-15 minuter. Det jo også en del af fodbold at kunne håndtere det ikke at score på et par chancer meget tidligt i kampen......deriblandt at give chancer væk til et sløjt Brøndbyhold og ikke rigtigt skabe så meget selv.

Derudover skriver jeg jo netop ordret, at FCK ikke giver mange chancer væk. Så hvad din pointe er der, forstår jeg ikke helt?


At du er enormt god til at stille en masse "hvis´er" op som går din vej og konkluderer på dem. Det sådan noget jeg altid tager mig til hovedet over.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af armand
mads > det har jeg jo lige gjort. inden du skriver det indlæg der.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Bløde babser
det synes jeg jo i sig selv er et fint argument for, at vi er godt kørende og ikke omvendt :-]


Det håber jeg du har ret i. Når jeg har set modstanderne er jeg dog lidt i tvivl om det ikke er en kombination.
Det ændrer bare ikke på at vi stadig ikke har set hvad holdet er lavet af når det sker.

eg har det ok med vi ikke er helt på samme spor der. men du har self ret, møder vi chelsea i en knockout fase så får boile og kocholava sgu sved på panden.


Det gør vi så ikke i år. Og der er sikkert heller ikke andre i superligaen end FCM der potentielt kan presse os til et niveau hvor vi mangler at se om vi kan håndterer. Men det jo så det vi kan få svar på søndag. Kan FCM det og hvad sker der hvis de kan? Det jeg spændt på.
Det er jo også et niveau vi vil møde før eller siden i ECL. Så selvom vi sikkert kan få rigtig mange point mod Vejle, Randers, FCN og Brøndby etc i de resterende mange superligakampe, er det testen på hylden over jeg ser frem til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Nandeyanen
@Armand

Du kommer ind i diskussionen og spørger om det er fordi vi mener at FC Midtjyllands mesterskab var ufortjent. Du er den eneste der bringer mesterskabet op og du har allerede sat mig og MadsLeb ind i en boks.

Vi diskuterer stille og roligt og kommer med vores argumenter.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af MadsLeb
mads > det har jeg jo lige gjort. inden du skriver det indlæg der.


Du må da undskylde, at jeg misforstod dit indlæg fra at det var noget du havde hørt i en podcast - til at jeg troede det var din personlige holdning. Det beklager jeg.

At gå derfra til at kalde "stråmand" synes jeg dog er lidt voldsomt - generelt er det her "stråmand"-kort noget som sidder alt for løst på folk på det her forum, og især i FCK tråden, hvor folk har mere travlt med "ord-knepperi", end at forholde sig til hinandens holdninger og argumenter..

Skriver man f.eks. "det er 100 år siden.." så vil du med garanti blive mødt med "Nej hvor du lyver, det er jo kun 20 år siden...."-kommentarer. Ord-knepperi, fremfor at forholde sig til det faktiske argument/mening.
-
Skrevet af Saemala
Begge tal du selv bringer på bordet, understreger da netop at FCM var et udpræget dødboldshold. FCMs laveste mål efter dødbolde % er højere end FCKs højeste - og FCMs højeste % er næsten dobbelt så høj som FCKs højeste..

Hvis man scorer 40% af sine mål efter dødbolde henover en hel sæson - så er man da i min bog et klart dødboldshold.


Som jeg også selv skrev, så scorer vi højere på dødboldsprocenterne.

Men når vi samtidig scorer flest mål i åbent spil i ligaen i de to sæsoner, så viser det da mere at vi er stærke på begge punkter, og ikke bare det ene.

14/15 hvor vi ender 4 point foran jer, scorede vi lige så mange mål i åbent spil, som i scorede i alt.

Vi bruger/brugte lang tid på dødbolde, men at sige det hele var bygget op omkring det, som hele diskussionen startede med, er i mine øjne bare helt forkert, når man laver så mange mål i åbent spil samtidig. Det vidner da mere om at man kan bruge hele paletten.

FC Midtjyllands spillestil i de år, primært var bygget op omkring at score på indlæg efter lange indkast og hjørnespark.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af MadsThomsen
@Bløde Babser

Det er at hype jeres hold når I sidder der og lynhurtigt kan blive enige om I er et bedre hold. 2021 tyder ikke på det og læg dertil at I har så meget der umuligt kan være spillet sammen er den konklusion fra jeres side svær at betragte som andet end hype i en fart.


At du er enormt god til at stille en masse "hvis´er" op som går din vej og konkluderer på dem. Det sådan noget jeg altid tager mig til hovedet over.


Seriøst, det eneste jeg har sagt er, at vi helt generelt brænder for mange chancer, som f.eks. mod Brøndby. Og at det nok havde været en anden kamp, hvis man havde ført 2-0 efter et kvarter. Er du uenig i dette? Og den slags skal vi ikke gøre mod et FCK-hold, der netop mod Randers viste, at de står godt defensivt og ikke giver mange chancer væk? Ærlig, så forstår jeg slet ikke, hvad det er du mener jeg "Hyper"? Og hvem jeg har sagt, at vi er bedre end? Virker som om du læser en del ting ind i mit indlæg, som der aldrig rigtig har stået der.

Og hvem er "I", der er hurtigt blevet enige om at vi er bedre end XX?

@ Nedayanen

Angående xG så er det en finurlig størrelse. Jeg så kampen FCM - FCN.

Her var FC Midtjylland klart bedst. Men på jeres hjemmeside fremgår det at FC Nordsjælland havde højest xG https://www.fcm.dk/kampe/fc-midtjylland-fc-nordsjaelland-10-09-2021/

Coulibaly brændte en bold der lå ved straffesparkspletten og det var en bold uden pres fra forsvarsspillere. Det var en chance hvor der burde være mål 9 ud af 10 gange. Men det var også det eneste FC Nordsjælland kom frem til.

Ser man kampen med egne øjne burde det være en komfortabel sejr til FC Midtjylland.
Ser man kun på xG så vil man undre sig over resultatet.

Derfor mener jeg heller ikke nødvendigvis at man kan bruge FCMs xG mod BIF til at påvise at man tabte ufortjent.


Sikker på, at det her er til mig? Jeg har slet ikke talt om xG i denne tråd overhovedet - jeg er dog fuldstændig enig i de ting du skriver omkring det.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Nandeyanen
@MadsThomsen

Ja jeg tror det var til SCHAAP.

Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af Bløde babser
Ærlig, så forstår jeg slet ikke, hvad det er du mener jeg "Hyper"? Og hvem jeg har sagt, at vi er bedre end? Virker som om du læser en del ting ind i mit indlæg, som der aldrig rigtig har stået der.


Dit indlæg 11:26 hvor du erklærer dig enig i at bedre end FCK.
Havde jeg hedet Kvist havde jeg nok spurgt om du havde set fodbold i 2021.

Seriøst, det eneste jeg har sagt er, at vi helt generelt brænder for mange chancer, som f.eks. mod Brøndby. Og at det nok havde været en anden kamp, hvis man havde ført 2-0 efter et kvarter. Er du uenig i dette?


Nej, jeg er uenig i når du bruger det som løftestang for at de ting der derefter skete ikke er sigende for FCM.....for du mener det slet ikke skulle være sket da I jo skulle have ført.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0