Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MadsLeb
Som jeg også selv skrev, så scorer vi højere på dødboldsprocenterne.

Men når vi samtidig scorer flest mål i åbent spil i ligaen i de to sæsoner, så viser det da mere at vi er stærke på begge punkter, og ikke bare det ene.

14/15 hvor vi ender 4 point foran jer, scorede vi lige så mange mål i åbent spil, som i scorede i alt.


Vi scorede sølle 40 mål på en sæson.... At I scorede lige så mange mål i åbent spil som vi gjorde, er da mest af alt et udtryk for, at vi spillede af helvedes til.

Jeg har desuden ikke på et eneste tidspunkt påstået, at FCM i 14/15 sæsonen ikke kunne score i åbent spil. Jeg har påstået, at FCM var et udpræget dødboldshold, hvilket man også kan se på statistikken, hvor næsten 40% af alle jeres mål, i en hel sæson, blev scoret efter dødbolde.

Igen: jeg kritiserer ikke FCM, men konstaterer at hvis man scorer 40% af sine mål på dødbolde - så er dødbolde en del af ens spillestil, og så spiller man efter at få flere dødbolde, fordi det er her man scorer mange af sine mål. Selvfølgelig vil der ALTID blive scoret i åbent spil også, men 40% af ens mål på dødbolde er jo en latterlig høj %-del i fodboldverdenen.

Desuden er den præmis du sætter op, at de resterende 60% af målene er scoret "i åbent spil" uden at definere det yderligere. I fodbold kan mål åbenbart kun kommer efter dødbolde, eller åbent spil - og der findes inden nuancer inde imellem.

Hvor mange af disse har været på indlæg? Hvor mange af disse har været friløbere? Hvor mange af disse har været ved at man har spillet sig igennem modstanderne? Hvor mange har været selvmål?

Jeg forstår simpelthen ikke hvad det er du er uenig i og gerne vil diskutere. Du må hjertens gerne finde eksempler på andre klubber, som har scoret 40% af deres mål på en sæson efter dødbolde, hvor dødboldene ikke er en integreret del af deres spillestil. Mit gæt er, at du ikke finder nogle.

Som jeg husker det, så lå FCM i 14/15 sæsonen blandt de hold i hele Europa, som scorede aller mest på dødbolde - så hvorfor skal vi overhovedet diskutere, om FCM var et dødboldhold?
-
Skrevet af Toon Toon!
BB

Set fodbold i 2021 skriver du. Har du set fodbold i den nye sæson fristes man til at spørge? De fleste eksperter er enige om at FCM er blevet bedre og at de har lignet sig selv igen. Du ved, der hvor de moser stort set al modstand i superligaen. De har så mistet Dreyer, hvilket er et stort tab for dem imø, da de som Mads nævner, mangler mål, men ikke destomindre, så er det virkelighedsfjernt, hvis du mener at FCK er klart bedre end FCM pt.

løftestang for at de ting der derefter skete ikke er sigende for FCM

Men det som skete ER ikke sigende for FCM i denne sæson. De giver ikke så mange chancer væk, som de gjorde mod BIF, da de satsede offensivt.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Saemala
@BB

Nej, det gør han ikke. Han citerede mig, som svarer på Corner11s spørgsmål:

Har heller ikke set nok af FCM´s kampe, hvad tror du om holdet med Cajuste tilbage og Dreyer væk? Er i stærkere eller svækkede?


Hvor jeg så svarer, at vi er stærkere som hold. Det havde intet med FCK at gøre.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af MadsThomsen

Dit indlæg 11:26 hvor du erklærer dig enig i at bedre end FCK.
Havde jeg hedet Kvist havde jeg nok spurgt om du havde set fodbold i 2021.


Tror du har misforstået det indlæg jeg svarede på. Det med "vi er bedre som hold" er jo en reference til spørgsmål fra Corner11 der spurgte om FCM var svækkede eller styrkede af, at miste Dreyer men få Cajuste tilbage. Der svarer Saemala jo så at vi er stærkere som hold nu. Men vi mangler Dreyers træfsikkerhed. Det har jo intet med FCK at gøre.

DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af MadsLeb
Har heller ikke set nok af FCM´s kampe, hvad tror du om holdet med Cajuste tilbage og Dreyer væk? Er i stærkere eller svækkede?


Spørgsmålet er jo i sig selv også lidt underligt formuleret.

Cajuste var også i FCM sidste sæson, så at han stadig er i FCM er hverken en forstærkning eller en svækkelse af FCM, men en status quo ift sidste sæson, i min verden.

At Dreyer er væk er derimod en svækkelse på den korte bane, da Isaksen næppe udfylder Dreyers rolle 1:1, fra den ene dag til den anden. Isaksen har potentialet på sigt, ingen tvivl, men det er også nogle store sko han skal udfylde.
-
Skrevet af Bløde babser
Tror du har misforstået det indlæg jeg svarede på. Det med "vi er bedre som hold" er jo en reference til spørgsmål fra Corner11 der spurgte om FCM var svækkede eller styrkede af, at miste Dreyer men få Cajuste tilbage. Der svarer Saemala jo så at vi er stærkere som hold nu. Men vi mangler Dreyers træfsikkerhed. Det har jo intet med FCK at gøre


Det kan være du har ret.....det netop derfor jeg altid citerer. Folk har ikke en chance for at vide hvad man taler om, hvis man ikke hjælper lidt på vej. Så kan det jo være alt man svarer på og i dette tilfælde var det umuligt at tolke anderledes end jeg gjorde med mindre man lige fandt det der var svaret på inden.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Saemala
Tror bare vi er uenige omkring hvad der betegnes som dødboldshold.
For mig er det et hold, som ikke har særligt mange andre tangenter at spille på, og ikke kommer frem til chancer på andre måder. Vi spillede ikke for at få dødbolde, men gjorde os umage når vi fik dem.

Men lad os bare være enige om at være uenige.
Vi har vist tærsket langhalm nok omkring det emne. :)
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af quazz
Jeg synes slet ikke det er negativt at blive kaldt ´dødboldshold´. Det er en spillestil FCK og Ståle har praktiseret i stor grad, og det er en god måde at udligne internationale styrkeforhold. Det kan være svært at spille angrebsfodbold og score mod hold med betydeligt bedre spillere individuelt, men rigtig meget af dette kan udlignes på dødbolde. Jeg så egentlig et FCM hold, som forsøgte udvikle en spillestil, som både var gangbar i Superligaen og internationalt. Jeg tror man har kigget rigtig meget på FCK og Ståle, da de var bedst. FCM var dog langt bedre på dødbolde end FCK nogensinde har været.
Skrevet af BlueAndWhite
Quazz nej.. Copenhagen Airforce må stadig være det ypperste på den front.
Sådan husker jeg det i hvertfald med mine farvede briller ;)
Skrevet af quazz
Copenhagen Airforce var nu ikke så vildt, som du får det til at lyde. Brede Hangeland scorede 5 mål i 95 kampe og Gravgaard 10 mål i 129. FCM var langt dygtigere på dødbolde.
Skrevet af BlueAndWhite
Er det kun superliga stats?
Gravgaard stats er da bedre end Sviatchenko.
Var FCM det?
Corner/Ndoye var langt mere dominerende end nogen FCM duo.
Det hele kommer an på hvordan du stiller præmissen op..
Vi har også haft de med længder bedste frisparksskytter i Lars Højer og Robert Skov, selvom Jacob Poulsen og Evander også har et højt niveau.
Skrevet af quazz
Nej, det er samtlige kampe. Sviatchenkos stats er betydeligt bedre, og især efter han vendte retur til FCM.

Jeg gider ikke at diskutere med dig, da du er så blind og farvet som nogen kan være.
Skrevet af BlueAndWhite
Tja det er selvfølgelig nemmere end at argumentere..
Men nej Sviatchenko har ikke bedre stats, han har en sæson da han kom fra Celtic domineret med 6 mål, det samlede snit er dårligere end Gravgaard.
Men nok om det god måde at skrive til folk på.
Skrevet af Corner11
Har lige kommet fra arbejde, og er glad for at læse, at der er kommet bedre tone på her i tråden :)

@B&W når du skriver Corner/N´Doye går jeg ud fra at du mener de to separat? Ellers giver det jo ikke mening ;)
Skrevet af BlueAndWhite
Ja mener sådan set bare som "specialister" synes også Allbäck var et niveau over hvad vi normalt ser af headere.
Skrevet af stik i rend dreng
Hvilke stats er det du synes Gravgaard er bedre på end Sviatchenko? Mål snittet er vel tæt på det samme for de to, men Sviatchenko har da lavet betydeligt flere assists per kamp. På de rå tal er Sviatchenko naturligvis suveræn grundet de mange kampe.


I øvrigt fedt at kampen søndag er udsolgt.
Skrevet af Saemala
Gravgaards tal er bedre. Du kiggede garanteret på Transfermarkt, ligesom jeg gjorde, men der mangler stort set alle hans Viborgkampe.
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af stik i rend dreng
Jeg kiggede nu kun på hans FCK tal, det er vel dem der tæller i denne her diskussion? Jeg kiggede også kun på Sviatchenkos FCM tal.
Skrevet af Nandeyanen
Jeg kiggede nu kun på hans FCK tal, det er vel dem der tæller i denne her diskussion? Jeg kiggede også kun på Sviatchenkos FCM tal.


Eeeeehm nej, hvis du havde læst længere oppe vil du læse Quazz skrive.
Nej, det er samtlige kampe. Sviatchenkos stats er betydeligt bedre, og især efter han vendte retur til FCM.

Jeg gider ikke at diskutere med dig, da du er så blind og farvet som nogen kan være.


Diskussionen er derfor bygget på samtlige kampe. Men godt forsøgt @Stik i rend dreng
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af stik i rend dreng
Troede der var ment som alle kampe for FCK, altså både superliga, europa, friendlies og pokal. Og det er dem jeg har kigget på. Du behøver ikke køre den der retorik som om jeg prøver at ´snyde´ nogen af jer. Det er trættende og uproduktivt for debatten.
annonce
0