Snak

Mere indhold efter annoncen

Galatasaray SK | 4 stjerner * * * *

lør 6. feb 2010
Hey folkens

Da opretteren af den tidligere Galatasaray klubtråd er banned og trådens titel ikke rigtigt kan ændres, håber jeg, at det er i orden, at jeg opretter en ny tråd. Jeg håber, at vi atter kan debatere som i "gamle dage" :)

Med tilgangen af Neill, Jo og dos Santos har vi sikret os nogle interessante spillere, og når de skadede spillere vender tilbage, tyder det på, at vi har et rigtig godt hold. Desværre lider vi lige pt. af relativt mange skadede spillere (bl.a. har vi ingen decideret angriber) og derfor venter der os en hård tid, hvor vi i morgen møder Kayserispor på udebane og i næste uge Besiktas på udebane.

Mht. Kayserispor-kampen tror jeg, at det bliver en tæt kamp, hvor begge mandskaber har mulighed for at få en sejr. Det tyder også på, at det bliver en slags hadets kamp, da Galatasaray og Kayserispor har haft deres stridigheder mht. Ali Turan handlen. Personligt tror jeg, at Keita bliver vores nøglespiller. Hvis Rijkaard bruger Keita, mener jeg, at vi har en god chance for at sejre. Omvendt tror jeg ikke, at vi kan presse Kayserispor uden Keita. Hvad mener I? :)

Du har fuldstændig ret vedr. keitas optræden i startopstillingen. Men jeg har læst om at Rijkaard ville udelukke Keita da han kom sent hjem fra landsholdet og at Rijkaard hellere ville se Cem Sultan spille. Personligt så vil jeg gerne se Cem Sultan spille men det er nogle værdigfulde point vi kan tabe. Så vil jeg hellere ha at Keita skal spille kampen mod Kayserispor og derefter blive udelukket fra kampen mod Antalyaspor den 10.
Fodbold handler kun om penge...
Det var ærgerligt, at vi ikke fik de tre point i går. Jeg synes ellers, at vi spillede en god kamp og vi havde også et par store chancer.

Forsvarsmæssigt var gårsdagen kamp nok vores bedste i indeværende sæson og jeg synes også, at Rijkaard fremover bør satse på Neill og Güngör i centerforsvaret. Det er fedt, at Rijkaard tør sætte Servet på bænken. Ingen spillere bør være selvskrevet i startopstillingen og det gælder også Servet. Alle skal kæmpe for deres plads.

Som jeg sagde før kampen, ville Keita være vores nøglespiller. Det er tydeligt, at vores offensiv er langt bedre, når Keita er med og jeg håber, at han kan holde sig skadefri - ellers er vi virkelig på spanden.

Alt i alt gav gårsdagen kamp mig forhåbninger om at vores formkrise slutter og at vi går en bedre fremtid imøde. Det virker som om, at Rijkaard er blevet "strengere" og at han nu kræver mere fra spillerne. Det er bl.a. en af grundene til at jeg tror, at vores form kommer til at vende.
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
Selvom Keita har spillet dårligt de 2 sidste kampe er han selvfølelig nøglespillern, mener at har brug for er uge pause for han har lige spillet african nations cup som er en meget har turnenering :D
Ja det bliver en svær periode. Galatasaray har for mange forsvars skader såsom: Sabri, Gökhan Zan og Emre. Derudover har Arda nu også fået en skade, så der er 7 skader alt i alt.
Keita, har også syntes at det var dumt af Rijkaard at sælge Nonda da de enes godt .
Det ser ud til, at Sabri er blevet klar. Så forsvaret er ikke rigtigt et problem længere. Lucas Neill gør det virkelig godt og for mig at se er det tydeligt, at han har været et godt køb.
I øjeblikket er det kun angrebet der volder os problemer. Dog ser det ud til, at Baros, Jo og Kewell snart er tilbage. Så det lover rigtig godt. Kan slet ikke forestille mig, hvordan vi kommer til at spille, når alle mand er klar :D

Ja, Arda er desværre skadet. Dog tror jeg at han er med mod Atl. Madrid. Arda er en rigtig løve :)
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
Kampen imod A.Madrid bliver rigtig svær, taget skadede og udelukket spillere i betragtning. Men jeg beholder en smule optimisme i mig og forventer en følgende startopstilling fra Rijkaard:

--------Leo franco-----

ugur----emre g----neill---hakan

arda---m.sarp---m.topl---caner

-----------elano-----------

-------keita--------

Siden der ikke rigtig er en decideret angriber til rådig, er mit bedste og tætteste bud Keita.
Er i enig i denne startopstilling? Desuden har jeg læst sidste nyt om at Arda skulle være klar, men han kan muligvis og måske spares til kampen imod Besiktas.
Ja, det er vel den bedst mulige startopstilling lige pt. Dog så jeg gerne Sabri spille frem for Ugur. Vi får at se, om han når at blive klar.

Håber ikke, at Giovani Dos Santos starter inde. Han har vist svært ved at tilpasse sig. Jeg har dog store forventninger til ham i fremtiden. Det vil ikke overraske mig, hvis Rijkaard startede med Emre Colak mod Atl. Madrid :)
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
Jeg kan kun give dig ret, men jeg havde taget udgangspunkt i at Sabri først bliver klar til besiktas kampen, ellers fortrækker jeg også "speddy-gonzales" sabri. Gio vil være en stor risiko at tage, da han ikke er helt klar endnu, og ja - emre colak er i en positiv udvikling, men til store kampe bør man ikke gamble for meget.
annonce