Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis en skal spille højrekant, så er det Sabri, han kan ligevel lige at hænge der oppe og sælge forsvaret 100 % med enten hans sløsende løb eller hans boldtab midt på banen. Eboue giver mig og sikkert hele forsvaret sikkerhed, netop det som Sabri ikke gør.

Neco er tilbage, og spillede en god kamp og et mål, som jeg vist har sagt tidligere herinde er han en kort lappe løsning og har stadig 2-3 gode år i sig, det så vi idag, hvor han kan være supplerende angriber i Baros´ eller Elmanders fravær, eller når vi mangler det.

Men ja, utrolig vigtigt med 3 point på en meget svær udebane, Besiktas - Fenerbahce imorgen, håber lidt på en uafgjort eller måske en sejr til Besiktas. Uafgjort vil dog helt klart være det bedste, så skaber vi en okay stort mellemrum mellem de to hold.

Vi mangler kanter, og jeg forstår virkelig ikke hvorfor Terim ikke bruger Riera istedet for Emre Colak. Især Emre Colak synes jeg har været for dårlig, dårlig fysik og han trækker for meget ind på banen. Riera har gjort det fint på det sidste. Engin fungere dog som en fin kantspiller, men det ikke til at regne med ham, den ene dag spiller han skide godt, den anden dag er han ikke mere værd end fem potter pis.
Problemet med Sabri er, at han ikke er giftig nok i offensiven. Han er teknisk dårlig og er ikke god til at skabe målchancer. Derfor tror jeg, at Eboue ville være rigtig god som kant og hvis han spiller sammen med Sabri, kan de to passende supplere hinanden, hvis den ene trækker for langt op fx.

Jeg tror ikke, at Necatin har 2-3 gode år tilbage. Jeg tror, at han kan spille et halvt til halvandet år for os. Ikke desto mindre kan han blive en fin reserve. Dog ser jeg ham gerne som fast makker til Elmander, da jeg er blevet virkelig træt af Baros´ uprofessionelle opførsel på banen. Han SKAL sælges til sommer.

Emre Colak er jo heller ikke oprindeligt en kantspiller. Hans oprindelige position er på den centrale midtbane og det er også dér, at han er bedst. Lige så vel som at Emre er ustabil, lige så vel er Engin og Riera ustabil. Man ved aldrig, hvornår man kan regne med, at de spiller godt. Det havde været rigtig godt, hvis vi havde fået Shaqiri :(
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
Hvis Baros sælges, så skal der købes en ny, Necati burde ikke være et emne for førsteholdet. Jeg er bare ikke glad for at vi allerede har sat Baros på porten, sådan noget burde først blive aktuelt til sommer. Lige nu mangler vi ham, lige nu har vi brug for ham, han er stadig en vigtig del af holdet.

Det bare svært at få 3 spillere på den centrale midt, når vi funger bedst som 442. Det er på tide Riera tager over på kanten vi havde kun 4 udlændinge på banen igår, derfor kan vi jo sagtens sætte Riera på kanten.
Olcan Adin ville have været rart som kantspiller, vi kunne sagtens have fået ham til 2,5-3, men vi satsede for meget på Shaqiri som fejlede og TS løb afsted med Olcan.

Baros er virkelig god, når han spiller på sit højeste, men hans opførsel mod Antalyaspor pissede mig virkelig af. Hvis ikke han havde set rødt, kunne vi sagtens have vundet kampen. Jeg har ikke lyst til at have utilregnelige spillere på banen. Vi kan godt klare os med Elmander, Necati og Sercan for resten af sæsonen.

Riera spiller som nat og dag. I går gjorde han det rigtig godt, men mod Antalyaspor var han elendig. Han er simpelthen ikke dynamisk nok. Lige nu ser jeg noget af FB-BJK og jeg savner virkelig en udfordrende kantspiller som Stoch. Olcan kunne have været et godt køb, men bestyrelsen valgte i stedet at hente Yigit. Yigit er dog ikke god nok til at starte inde lige pt. Jeg kan stadig ikke fatte, at man solgte Kazim uden at hente en ordentlig erstatning :S
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
Der sker nok transfer til sommer, der er ingen grund til at blive bekymret. Naros var godt nok en kæmpe hat, men jeg tror ikke satse på de 3 andre alene. Besiktas er nu langt bagefter, håber vi mindst kan komme 5-6 point mere fra dem.
Besiktas mister nok point til Sivasspor i næste uge og så SKAL vi slå Kayserispor hjemme. Vi har ikke råd til flere dumme pointtab. Det ærgrer mig virkelig, at vi ikke slog Antalyaspor, da det var en kamp, som vi absolut skulle vinde. Dog har vi mega heldige, at alle de andre topklubber også mistede point samme uge.
Necati bør også starte ude næste kamp. Baros skal ikke starte inde så længe det fungerer med Elmander og Necati. Baros skal lære, at han ikke er selvskrevet til startopstillingen. Efter Kayserisporkampen kommer Eboue vel også tilbage. Eller hvad?
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
Man sku ha´ gået mere efter Amrabat i Galatasaray..
Ronaldo > Messi You gotta love Messi, when Pepe isn't around.
Tror også at man gjorde alt for at få Amrabat, men problemet er, at Kayerispors bestyrelse nægter at sælge til os. De sælger kun til deres "samarbejdsklub" Fenerbahce...
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
Semi-finalen i ANC er på onsdag, finalen er på søndag, derfor må Eboue kunne nå Kayseri kampen, hvis de taber i semi-finalen, hvilket jeg håber på!
Men såfremt Elfenbenskysten ryger ud i semi-finalen, så er der vel stadig en bronzekamp? I så fald vil jeg hellere håbe på, at de vinder ANC og at Eboue kommer tilbage med selvtillid :)
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
annonce