Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes også Marios har været god. Det er hellere ikke mange chancer han har fået hos os i sidste sæson, men jeg tror han er en glimrende reserve
Superliga og FCK fan
Man kunne lige så godt have beholdt Sotte. Han havde endelig spillet sig op efter en rædderlig første sæson. Også sælger man ham for at køre en ny middelmådig CB ind. Det gav absolut ingen mening.
Sotte ville selv videre - og så kan det være giftigt at have en så tydelig reserve, som ikke vil være i klubben, da man netop har brug for fuld fokus og commitment de få minutter, der spilles. At man så nok aldrig skulle have købt Marios er jeg så meget enig i.

Han spiller dog for 3. kamp i streg bare bundsolidt, og så faktisk rigtig, rigtig god ud på kuglen i 1. halvleg. Er efterhånden helt tryg ved tanken om, at han måske skal spille de første par kampe.
Ståle/Klubben behandlede Sotte relativt skidt.

Hvad var det? 6 gange i løbet af sæsonen Sotte startede på bænken i kampe efter at have vundet den forrige kamp som starter. Men bliver flået ud når Bjelland blev klar hvorefter Bjelland ikke vinder kampen som starter og så kunne Bjelland kun spille 1-2 kampe før han blev ødelagt igen og skulle spares.

Sotte havde vidst den højeste vinder % men blev sat af hver eneste gang Bjelland var klar. Og uanset hvor godt Sotte gjorde det og hvor dårligt Bjelland gjorde det kunne Sotte aldrig fastlåse Bjelland på bænken.

Ståle var for arrogant. Det tog for lang tid for Ståle at indse at Bjelland var et fejlkøb og en ødelagt fodboldspiller lavet af glas.
Succes is temporary loyalty is forever
Nandeyanen: slår til igen ....
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Jamen hør nu her.

Forestil dig du er Sotte, du vinder 4 kampe i træk med FCK for så at blive pillet ud og sat på bænken når Bjelland er klar og så side ude på bænken og se FCK tabe med Bjelland inde.

Så kommer du ind igen efter et par kampe fordi Bjelland får en lille skade igen igen. Du vinder kampen og bliver sat af igen når Bjelland blev klar igen.

Succes is temporary loyalty is forever
9/28/19 vinder mod Silkeborg. Bænken næste kamp og FCK taber mod Brøndby.

3/3/19 vinder mod Vejle. Bænken næste kamp og FCK får uafgjort mod FCN.

9/19/19 vinder mod Lugano. Bænken næste kamp og FCK får uafgjort mod Malmö

Så er der et hav af kampe som han vinder. Bliver sat af og FCK vinder alligevel med Sotte på bænken. Men det kan ikke været sjovt at blive sat på bænken så meget når man faktisk vinder en del.
Succes is temporary loyalty is forever
Var det egentlig ikke i sommers Ankersen blev købt ind? Jeg mindes da at der var en forventning om at han skulle ind og dominere ligaen fuldstændig da han blev signet, nu kommer Diks til, og baseret på den løn han kommer til at hente må man forvente at han skal være starter. Tænker i at Ankersen er på vej videre, eller er han tilfreds med en rolle på bænken? Og er han ikke for dyr til det?
Nogen der har et godt kendskab til Diks?... kan han spille en position længere fremme på banen, feks på Victor Fishers plads i en 4-3-3?
Stokholmeren og Nandeyanen

I har helt ret og jeg husker selv tydeligt forløbet med Sotte vs. Bjelland.
annonce