Snak

Mere indhold efter annoncen
Nandeyanen: vis det er tilfældet så er det håbløst arbejde at træner staben..

han skal self ikke spille vis han ikke har spist eller drukket noget i over et døgn !
Fck. Bum
@Slotved

Solen står op 6:30 og går ned 19:50. Så det er ´´kun´´ 13 timer og 20 minutter han ikke må drikke og spise noget.

Men ja. Det er ikke optimalt med 18:00 kampe. Det er nok det værst tænkelige tidspunkt at spille hvis man er muslim.Succes is temporary loyalty is forever
Nandeyanen: ja self. mig der koger.

Men han burde heller ikke spille vis han ikke har spis eller drukket hele dagen !

Fck. Bum
Ja det gør en kæmpe forskel. De Engelske Premier League eksperter vurderer også en svær måned for Liverpool.

Det er offentlig kendt at både Salah og Mané holder fasten. Der er skrevet nogle artikler om det som du kan finde ved en hurtig Google søgning.
Succes is temporary loyalty is forever
2 Ting jeg lærte i dag er at :

1) copenhagen airforce er ikke helt dødt endnu.

2) vi er simpelthen nødt til at have mere end 2 spillere der kan spille bolden op gennem ledende. Det andet bliver for tilfældigt og for individuelt.

https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
2) vi er simpelthen nødt til at have mere end 2 spillere der kan spille bolden op gennem gelederne. Det andet bliver for tilfældigt og for individuelt.


Enig og der skel helst være én spiller i hver side og midten.
Det stod klart at AaB forcerede os at opbygge bolden i venstre side med Diks og Bøving.

FC Nordsjælland prøvede lidt af det samme. At presse os til at spille i venstre side, dvs Jelert kom meget i fokus og i arbejde. Men Jelert løste det med pil op ad og nok også derfor han endte med motm fordi han havde bolden så meget så man lagde mærke til ham.
Succes is temporary loyalty is forever
En sejr som i går, smager bare ekstra godt sådan en mandag
Så længe Peter Ankersen skal spille, er det ligegyldigt om Kevin Diks har karantæne. Elias Jelert kan passe den venstre back lige så fint, omend han måske ikke er lige så god på dødbolde.

Jeg har ikke set den i dag, men fra alle de gengivelser i går, er jeg på Dans hold. Der er ikke frispark. Målmanden klumrer og falder ned i en fremadstormende Lukas Lerager. Han bliver hverken under- eller overløbet.
fck-medløber.
Og Kamil Grabara er i gang igen. Jeg er fan. Omend det selvfølgelig er bekymrende, at hans mordforsøg før vinterpausen har givet så alvorlige mén, som artikeltråden beskriver:

Må jeg rette bold.dk grabara tyrede en bold i hovedet på en 11 årig dreng sidste gang som døjede med hovedpine i flere uger!!!


fck-medløber.
Synes nu det ser ud som om Lerager ret tydeligt orienterer sig mod Rinne. Men han rammer ham så også efter, at Rinne har lavet sit vattede forsøg på at bokse bolden. Så Rinne kan vel kun takke sig selv.
annonce