Snak

Mere indhold efter annoncen
Luk nu ned for alt det negative! Vi har "sikret" os mesterskabet i dag, med en lækker 2-0 sejr. Grabara er fantastisk! Han spiller kampen MED fansene.

Guldet kommer hjem!
Der er masser af ideer til spillertyper der skal ind. Først skal der dog findes plads i truppen. Hvem tror I andre der ryger?

Jeg føler mig sikker på at Jørgensen, Claesson, Oviedo og Baldursson alle må finde et andet sted at spille, da de har kontraktudløb.

Så er der Marios, Vavro, Boile, Johnsson og Zeca der alle har under et år tilbage fra sommer af. Vavro udløber om lidt, men man SKAL altså strække sig for at skrive kontrakt med ham. Han hører til i FCK.

Samt Stage, Falk, Biel og Grabara der kunne tiltrække sig opmærksomhed udefra :/


Claesson må hellere end gerne blive! Jeg ved godt han ikke altid ser perfekt ud, men det er tydeligt at se han tænker og udøver fodbold på et niveau der er over ligaen.
Jørgensen.. Den er svær. Jeg syntes egentlig han har set okay ud i sekvenser, men nu står vi igen med en skade ingen ved hvor længe tager - men jeg elsker den mand og hans humør.

Jeg er i den grøft der siger at Vavro ikke skal købes fri hvis vi taler både 40 og 50 millioner kr. Slet ikke. Jeg ved mange er blændet af hans adfærd og gåpåmpod, men de seneste kampe har i mine øjne vist at han på mange punkter intet har lært siden tiden før Bjelland-Vavro sæsonen. Hovedløse aktioner, blind selvtillid og mere "anfører-wannabe" end nogen gange godt er. Dertil at han med sit nu bedre engelske også skal ud i pressen og skabe røre behager heller ikke, for manden forstår ikke hvad han selv siger.

Men i dag må været sømmet i kisten for en Vavro-David duo. Det var så tåkrummende at se på flere gange, og man var tilbage i Luftner-Vavro tiden flere gange. Betal Boile det han mener er fair, og lad være med at smid 40-50 Millioner efter Vavro med samtlige fees til signon, agent osv og brug Valdemar Lund som backup.
Vi skal også have Mudrazija, Singh, Kaufmann og Babacar / Karamoko væk. Der skal være plads til en klasse angriber!
Vi skal også have Mudrazija, Singh, Kaufmann og Babacar / Karamoko væk. Der skal være plads til en klasse angriber!


Jeg syntes stadig vi skal give Kaufmann chancen. Nu har han scoret 2 kampe i streg i Tyskland. Ikke at det er garanti for noget, men som spiller kan jeg godt lide ham.
Enig i at Kaufmann er en fed type, men han er bare en elendig målscore:

19/20: 1 mål
20/21: 1 mål
21/22: 2 mål
Thelander, Granli og Fossum i karantæne for AaB.
Batman Close. London W12.
Rigtig godt mål Kaufmann lavede for HSV i dag.
AaBs Thelander og Fossom har begge fået direkte rødt kort :0

Det bliver et svækket AaB hold! Vi skal vinde over dem!
Succes is temporary loyalty is forever
Vi skal også have Mudrazija, Singh, Kaufmann og Babacar / Karamoko væk. Der skal være plads til en klasse angriber!


Jeg ved godt at Babacar ikke har set bedst ud dette forår, men han er altså "din" klasse angriber. Jeg var faktisk vild i varmen da vi fik ham, fordi jeg længe havde stiftet bekendtskab med ham i Serie A.

Han bliver ikke let at komme af med, og han fortjener mindst en halv sæson mere før han skal skippes. Hvis han bliver varm, bliver han modbydelig! Men han havde fungeret langt bedre med Ståles bold, end det Thorup vil spille. Men jeg forventer også Thorup er fortid om nogle uger. Håber nok mere end jeg forventer det.
Babacar skifter klub en gang om året, det skal nemt gå at komme af med ham.

Jess derimod er perfekt til det projekt PC kører lige nu, hvor den offensive bemanding laves om et par gange l. året. En mere principfast træner havde ikke formået at justere så ofte som Thorup har.
annonce