Snak

Mere indhold efter annoncen
Lagde ikke umiddelbart mærke til Lerager i går, men synes da klart han generelt har været en af vores bedre spillere i år. Ville have hevet Haraldsson + Daramy ud hvis det var mig i pausen. Synes det var Haraldsson + Pep Biel som tabte såå mange bolde, og Daramy var malplaceret 100 gange og ikke med nede defensivt.
@Elendil
Han gjordte sig ikke negativt bemærket synes jeg. Han kan kun bedømmes på den ene halvleg han spillede.

Tidligere har vi haft 10-20min udfald, igår var det hele kampen. Eneste positive er Lund.
F.C. København
Det bliver nogle hektiske dage det her!

KiB melder at de hører der kommer min 3 nye spillere ind. Cm (Xeka) en 9’er og så lidt mere i tvivl om resten.

Men der skal dælme også noget ud!
3 ind lyder godt.

Hvis det bliver 2 der kan gå direkte ind i startopstillingen (og ikke er kanter) så synes jeg bredden også er fint dækket til efteråret.

Så ligger den primært på Thorup at kunne roterer og motiverer til superligaen.

Det er vildt hvor svingende vi har været 7 kampe TVTVTVT
Kun en kamp med en et måls afgørelse.
Dagen derpå er virkelig træls.
Jeg er enig i det, der har været skrevet herinde. Problemet kan nødvendigvis ikke koges ned til Thorup og hans taktiske dispositioner. Som jeg ser det, er det en en dårlig cocktail af PCs indkøb, der ikke har niveau, en lad attitude og svag mentalitet blandt mange i spillertruppen samt en træner, der måske til tider har svært ved at sætte sig igennem. Ja, Thorup skal måske skifte tidligere og hyppigere ud, men hvis jeg så på bænken, så ville jeg heller ikke være helt tryg.

Som KiB og mange andre nævner, så mangler der ledere, som går forrest. PC skal bevise sit værd nu og hente korrekt ind fra den famøse høje hylde, og ellers har han fejlet endnu engang, hvor bestyrelsen så må overveje, hvorvidt han er kompetent nok til at varetage klubbens transfers
Det er vildt hvor svingende vi har været 7 kampe TVTVTVT


Chokeret smiley.
fck-medløber.
3 spillere og en træner. Det der blame game han har gang i med truppen er tre skidt for langt med af katastrofesporet.
Vallys afviser brøndby. Så han er nok snart FCK spiller..

Xeka til CM
Dolberg eller Corner til 9’eren (ved ikke en gang, om der overhovedet har været rygter om Dolberg, eller om det bare er fan snak?)
JBL kommer nok også?
En gardering til vb?

Mudra, Marios, Babacar, Mukairo ud.
Er det ham her Xeka vi snakker om?

https://www.transfermarkt.com/xeka/profil/spieler/290256

Hvis det er ham, så er han altså ikke helt dum.
Jeg synes efterhånden det bliver mere og mere udtalt hvad Stage betød for det hold. Jeg kan ikke huske hvem jeg hørte tale om det, men pointen var at man skal have en leder i hver kæde for at præstere kontinuerligt. Det synes jeg også har været tilfældet i en nogenlunde grad på de “store” FCK hold, men lige nu fremhæves Zeca alene som den store leder, på trods af at man tidligere har talt om hans manglende evner til at animere sine medspillere og desuden er på vej retur fra en skade.

Vi er gået væk fra at have de der arbejdsheste på banen som måske ikke har det vildeste navn eller kommer fra en top 5 liga, men som kan gå forrest på banen, specielt i modgang. Spillere med navne som Vavro, Boilesen, Lerager, Claesson, Falk mm. bør man kunne forvente mere af, men det virker som om at de resignerer og bliver låste når de møder modgang, i stedet for at tage kampen op og sætte et eksempel for de yngre gutter.
Jeg er ikke til der der “hent den og den spiller” snak hver gang vi har tabt en kamp, men jeg synes man bør sætte al fokus ind på Delaney hvis muligheden er der. Jeg er næsten sikker på at hans tilstedeværelse automatisk vil give de føromtalte spillere et nøk op i forhold til hvordan man tilgår udtrykket på banen. Jeg ved godt at der ikke findes en mirakelkur, men jeg tror at Delaney er det tætteste vi kommer på et quick-fix mht. det mest kritiske i den nuværende situation.
I kampen mod FCN var det uhyggeligt hvor meget det lignede 11 spillere som var tilfældigt udtaget til prøvetræning, hvilket synes helt og aldeles vanvittigt når man ved hvor stærkt de står som enhed.

Jeg er også ved at nå et punkt hvor jeg ikke engang ved om pilen peger på Thorup. Et eller andet sted kommer ledelse jo oppefra, og jeg kan godt forstå hvis spillerne ikke finder ham synderligt inspirerende i forhold til tidligere trænere. Men hvis det var tilfældet ville man vel have opdaget det i løbet af de første 6 måneder og handlet på det. Måske er de spillere som skal bære læsset i virkeligheden bare mættede efter sidste sæson? Det er jo ikke første gang i fodboldhistorien man ser det, men det gør det ikke mere acceptabelt.
Uanset hvad virker det absurd at bruge så mange midler på at hente udviklingsspillere, når man samtidig lider på den anden front. Balancen i holdet er åbenbart ikke til det, så de få spillere vi kan håbe er på vej ind må gerne have et udtalt ledergen, ellers kan vi vel afskrive både DM og CL allerede nu.
annonce