Snak

Mere indhold efter annoncen
av med jørgensen, som FCK´s hold er sammensat nu betyder hans vildskab tit forskellen mellem en dynamisk offensiv og en søvndyssende gang boldtrilleri.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Vi har jo allesammen set hvor vigtig den centrale midtbane er for vores spil generelt, jeg savner lidt at man går ud og viser ambitioner og køber en klassespiller til positionen. Daniel Jensen falder ikke ind under den kategori.
Ariel Jacobs må kende noget fra sit hjemland, hans første signing har jo været yderst spændende indtil videre, mon ikke der løber en midtbanespiller rundt i en subtopklub i Belgien, som har niveau og ambitioner om mere.


Nu spiller han godt nok ikke i den belgiske liga, men jeg går lidt og håber vi kigger på Griendheims afløser i Heerenveen Sven Kums, en spiller der har en god teknik og som forstår at digere spillet hurtigt på midtbanen, noget vi mangler på vores nuværdende midtbane.

Men umiddelbart skulle Khaleem Hyland os være en spiller vi i Fck vil få rigtig stor gavn af, jeg er dog rimelig sikker på, at hvis han er en mulighed så står Ariel allerede og presser på, for han er lige præsic den defensive midtbane spiller vi mangler, der har niveauet og de kvaliteter vi søger. Spørgsmålet er så, om han er intresseret i et skifte fra Genk til os.
(...)
NJ er ude i op til to uger endnu og misser i hvert fald helt sikkert Brøndbykampen: http://onside.dk/superli…oendby-kamp

Han vil blive stærkt savnet uanset om Delaney eller Vingaard bliver sat til at vikariere.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Arh, mr spock.. Nu har du vidst sprøjtet dig selv i armen igen..
Har holdt med ____ Siden 18__! Så kom ik og kald mig det pureste plastique..
?
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Er det ikke et utroligt brugbart argument??
Har holdt med ____ Siden 18__! Så kom ik og kald mig det pureste plastique..
Nogen der vil lege med Glad? Jeg kan ikke lide børn.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Siger den voksne mand, der som svar på mine spørgsmål i 2. tråd, skriver..

"Så har du vist sniffet rigeligt lightergas for i dag."

Jep, det flot jokum;)
Har holdt med ____ Siden 18__! Så kom ik og kald mig det pureste plastique..
drenge ro på...smil og vær glad - solen skinner.....
Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO TRI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
hehe enig Fas.

Et foreslag til midtbanen:

http://www.bold.dk/nyt/F…ningen-exit

Han kunne da være et fornuftigt indkøb. Han er den type vi kigger efter, han kender dansk fodbold og han har en god alder.
Forza Napoli Sempre!
annonce