Snak

Mere indhold efter annoncen
Andreas Bjelland var chokerende dårlig. Altså, jeg så ham da også imod Esbjerg, men jeg er alligevel chokeret.
fck-medløber.
Vi mister Kalle i næste vindue. Han er alt for god til det her hold
Hvordan gjorde Kauffmann det egentlig? Mit stream var dårligt, og stoppede med at virke i pausen. Er der håb for, at han og Wind kan blive gode sammen?
Jeg tror ikke længere på Santos. Han virker for svær at få kørt ind på holdet. Han spiller sit eget spil, og er med, der hvor han nu en gang står placeret. Er Bjellands niveau dette eller kun blot en snert bedre, må kontrakten rives over og vi må tage tabet på ham. Bartolec har for lidt fart i sit spil, han er anonym og må fortsætte sin karriere et andet sted.
@Lazaronen

Efter Leipzig - Tottenham så jeg Leboeuf, på ESPN, sige at han mente Mourinho ikke var villig til at følge trenden i moderne fodbold nemlig at lade sit hold komme i ubalance for at skabe noget, som eksempelvis Leipzig, Dortmund, Man City, LFC, osv..
Må erkende at jeg ser på Ståle på samme måde.


Helt enig. Det er så tydeligt at se, hvordan udviklingen er løbet fra os. Det ser efterhånden nærmest komisk ud, når vores spillere spurter imod egen baglinje med bolden ved fødderne, fordi de for guds skyld ikke må tabe den. I det hele taget virker det som om, vi oftest spiller for ikke at tabe bolden snarere end for at skabe noget.

Kaufmann spillede faktisk helt fint. Han har bare en makker, der ikke virker pt. Nu er santos snart ved at nå de 8 timer uden mål. Fuck..
bliver Ståle ikke fyret så kommer næste sæson til at ligne denne, det er så bare uden et europæisk gruppespil og et kæmpe underskud
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Det bekymrende i det her er, at truppen ikke en sprit-ny længere. Der har været en halvsæson og en lang vinterpause til at køre tingene ind. Spillerne skal have forstået konceptet og rollerne efter så lang tid. I hvert fald majoriteten af spillerne. At en enkelt eller to må have lidt længere om at kunne bære sin rolle, må accepteres, men pt. er der for få, som kan bære deres rolle og gøre holdet, samlet set, og sine medspillere bedre.

Et par stykker har nævnt manglende motivation. Jeg kan ikke tro det, men når man ser en energi som i 2. halvleg mod Celtic, og så den energi, mod superligabundpropper, endda i en fase, hvor vi skal jagte et hold der ligger foran os, er det desværre ikke spekulation, som er taget ud af det blå.

Jeg ønsker ikke Ståle Solbakken væk fra klubben, jeg ønsker blot, at manager-rollen droppes. Han er en kulturbærer i FCK, og jeg kan se hvor svært de har det med kulturen i Brøndby, fordi de ingen stærke kulturbærere har, og hvor godt det kører i FCM, fordi dem der er der, har dyrket den kultur og energi, hele klubben har i disse år (og i årene der kommer - jeg forestiller mig ikke andet). Derfor håber jeg, han bliver hos os. Efterhånden mere og mere i en overordnet rolle, altså ikke i den lavpraktiske trænerrolle. Måske som sportschef. Han skal bare ikke være ansvarlig for det hele længere, han magter det ikke, og vores kommende statistik på 3 ud af de seneste 6 mesterskaber (en høst, FCM vil tangere) taler sit tydelige sprog.
Men Ståle vil vel næppe købe spillere til andre systemer end sit eget?
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Jeg ved bare ikke med Ståle i en rolle højere oppe. Jeg er bange for, at han så bare vil finde en nikkedukke som træner, og så rykker spillet sig desværre nok ikke.
annonce