Snak

Mere indhold efter annoncen
"Jeg har ikke behov for yderligere at indgå i en debat med dig"

- Så du skulle bare af med noget galde? Ok. En anelse paradoksalt, dine beklagelser over mig taget i betragtning, men det er jo dit valg.

"Tror jeg blot skriver det andre også tænker. Men ikke rigtig tør sætte ord på"

- Som sagt; hvis der er noget konkret, så kom med det. Så får vi renset luften med det samme, i stedet for at lade det ophobe sig og resultere i frustrationsudbrud.

Skulle du en dag have lyst til at tage en snak om FCK, så sig endelig til.
@Klokkekilde
Jeg er først lige begyndt at blande mig i debatten herinde, og har aldrig haft et problem med hverken tonen eller Matias, så vil helst ikke rodes ind i jeres eventuelle historik.

@Matias
Jeg er enig med dig så langt, at jeg også synes, der mangler lederskab, karakter og dynamik på holdet, når det hele spidser til. Jeg kommer fx i tanke om William Kvist, der sparkede på mål fra midterlinjen imod Barcelona og gejlede hele holdet op bagefter. Den slags energi ser jeg ikke, selvom vi jo har mange spillere, der har været ledere andre steder. Hvor du virker til at mene, at pilen peger imod spillerne selv, synes jeg måske snarere, at pilen peger imod Ståle. Som du skriver, har vi jo ofte haft en bestemt type som anfører i FCK. Denne type har vi ikke rigtigt lige nu (det nærmeste, vi kommer, er vel Bjelland, som er skadet hele tiden). Men vi har jo trods alt mange spillere, som har været anførere i andre klubber via andre egenskaber. Og der er min oplevelse ikke, at Ståle har formået at få dette lederskab frem i disse spillere (måske fordi han selv primært er leder på én måde, via sin autoritet).

Det baserer jeg blandt andet på de lidt underlige forløb, flere spillere har haft ift. anfører-rollen. Først var Boile anfører, og så røg han helt udenfor anfører-gruppen. Da Fischer så kom til, blev han gjort til en del af anfører-gruppen, men siden hen har han ikke virket som det helt store samlingspunkt (en del af det skal også tilskrives hans dårlige form, hvilket Ståle selvfølgelig ikke skal have hele skylden for).

Summen af det her, samt det faktum, at vi nu snakker om, at det ville være godt at få Zanka igen, så vi kunne få noget lederskab (udover de nævnte har Grytebust også været anfører, og Stage har været viceanfører - bare for at sige, at jeg synes, der burde være lederskab nok i truppen) gør, at jeg synes, at pilen peger på Ståle, som måske skulle opdatere sin mandskabspleje lidt i stedet for at forvente, at man kun kan lede et hold som anfører ved at være 1:1 ligesom Linderoth.

Og ja, vi har mange af disse ledertyper skadet, men vi har trods alt haft spillere som Zeca, Nelsson, Stage og Kalle til rådighed i mange kampe, og N´Doye og Bjelland har vel også været til med i cirka halvdelen af vores kampe. I AGF har de jo stort set ikke en eneste højtråbende anførertype udover Backmann, og de har jo fået det til at fungere glimrende alligevel.
moderator
@ Mads

Det har vi også, men selv til den dag i dag, har du endnu ikke givet en eneste årsag til, hvorfor at du mener at din holdning skal være overskriften på den eneste tilladte FCK tråd på hele bold.dk.

I så fald beklager jeg, hvis det ikke har været tydeligt før. Bold.dk har retningslinjer, der betyder, at det for overskuelighedens skyld, kun er tilladt én tråd per emne. Ellers vil forum drukne.

Overskriften er en overskrift og ikke mere. At den lukker ned for andre holdninger er ikke tilfældet. Tidligere har overskriften aldrig været et problem overhovedet.

Hvordan forventer du at jeg skal underbygge ovenstående? Skal jeg sidde og kigge samtlige 7.500 sider af tråden igennem, lave en statistisk analyse og aflevere til dig? Min underbyggelse er min egen betragtning af aktivitetsniveauet.

Generelt er det god debatskik at have noget at bakke sine påstande op med. I FCK-tråden kommer brugere til og fra, men aktivitetsniveauet har generelt været blandt de højeste herinde, og der er mange forskellige brugere af tråden.

-Ståle har alt magten i det sportslige setup
-Vores scoutingafdeling er dårlig
-FCK skal som organisation "gentænke sig selv"
-CP er en oplagt kandidat som ny træner


Jeg har argumenteret for alle fire emner i mine tidligere indlæg. Ingen af disse påstande har jeg slynget ud uden efterfølgende at forsøge at argumentere for dem.
Jeg tager gerne en debat om både holdninger og argumenter, men det virker til, du har set dig sur på afsender fremfor dennes argumenter.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Æhhh, øhh hvem er du mon?

Jamen, forstår du overhovedet, hvad du selv skriver?

Du anklager mig for at være en eller anden form for ‘klubsoldat’, fordi jeg nævner noget om Esbjerg-trådens historie.

Du må således have et indtryk af mig som en sådan, eftersom du skriver det.

Derfor spørger jeg, hvem du er - underforstået om der skulle være en misforstået forshistorie.

Det burde da ikke være så svært at forstå.

Så svar nu bare på spørgsmålet, tak.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Repos:

I tvivl? Jo da. Ved ikke hvad du insinuerer. Gør du? Er på ingen måde i tvivl om hvad du skriver. Du maler et billede af en bruger jeg ikke kender.

Hvis folk trues med vold eller slag eller. Så skal det da bare politianmeldes. Længere er den vel ikke?

Er dog med på at det er relativt ydmygende/nedværdigende, som en form for mand, at blive kaldt en skødehund.

Men. Jeg har jo ret repos. Og du ved det jo glimrende deep inside. Herregud. Vi kan jo ikke alle være rene vikinger vel?

Igennem tiden har jeg også været meget aktivt herinde skriftligt, dog på en anden bruger.
Nu "nøjes" jeg primært med at læse med, via en ny bruger, da jeg ikke føler for at bidrage til debatten, da der ganske rigtigt som Mads fremfører, er en 5-10 macho mænd, der ikke kan håndtere den stooooore magt det er, at være moderatorer på et gratis fodboldforum.

Jeg synes personligt, at gruppen nærmest er gået hen og blevet et mindre diktatur.
De "magtfulde" herinde er sjovt nok altid enige med hinanden og sjældent enige med udefrakommende, eller mindre profilerede brugere.
Og dét er med til at gøre at jeg ikke ønsker at være en deltagende part, selvom jeg ligesom alle andre herinde elsker mit FCK!

Uanset om kritikken af jer er berettiget eller ej (jeg kan jo også have taget fejl af det hele), så synes jeg at det er skræmmende at prøve at feje alting under tæppet og nærmest ignorere de utallige utilfredse henvendelser i har fået.
Så længe at afsender sender sin utilfredshed ud på en sober måde, så har dem på "magten" bare at spidse øre og prøve at forbedre tilstandene, i stedet for at lave den klassiske Casper C og benægte alt.

Jeg tror desværre at denne tråd dør langsomt ud, hvis ikke at der sker nogle ændringerne i moderatorenes fremgangsmåde.
Til tider tenderer det jeg læser herinde næsten til voksenmobning.
Bologna FCK Liverpool 1860 München
@Mads
"Men det har jo intet med lederskab at gøre? Gregus og Vavro var på ingen måde ledere. Desuden, så synes jeg sgu det er langt at gå at sige, at Delaney, Amartey eller Vavro tog ansvar ved at banke bolden på mål. Jo, Amartey havde et langskudsmål mod BIF og Delaney et mod Club Brügge, men det det var da overhovedet ikke en del af vores måde at angribe på, og det var også meget begrænset hvor mange mål vi scorede på den facon."


Jeg nævner det ikke i forbindelse med lederskab, men i forbindelse med offensiv fodbold og en anden type "angreb" end hvad vi gør i øjeblikket.
- Og det kan godt være at Vavro ikke var leder, men han tog fandme ansvar på nogle kritiske tidspunkter, hvor han tog det afgørende straffe mod Atalanta og lavede et vanvittigt vigtigt langskudsmål mod Sofia.
- Gregus tog også ansvar af og til når det kom til skud, hvor han scorede et vigtigt sejrsmål til 2-1 mod FCM sidste sæson og også et mål til 1-1 mod Sønderjyske.
Derudover har han lavet 5 langskudsmål mere.

- Amartey havde også 2 langskuds drøn begge til 1-0 mod Brugge og Torino.

- Kan godt være Delaney kun have et langskudsmål mod brugge og et efterfølgende mod Horsens, men have lavede 14 mål i sine sidste 1,5 sæsoner i klubben. Det flere end Zeca og Falk har lavet tilsammen de sidste 2 sæsoner.

Du har ret i at det er begrænset hvor mange mål som kan komme på den måde, men vi score alt for lidt og får for få chancer, og vi har en måde at spille fodbold på.
Det har været langt bedre før hvor vores midtbane spillere generelt har været gode til at bidrage med mål.

I år er vores bedst scorende midtbane spillere:
Stage, Biel og Fischer - Alle med 2 mål hvert
Nedenstående har alle lavet 5 eller mere på en sæson.
Sidste år:
Robert Skov - 29 mål
Fischer - 9 mål

17/18
Fischer - 7 mål
Verbic - 7 mål (Halv sæson)

16/17
Kasper Kusk - 6 mål
Verbic - 6 mål
Delenay- 6 mål
Toutouh - 5 mål
Falk - 5 mål
Selv Ankersen havde 5 mål

15/6
Kusk - 6 mål
Toutouh - 5 mål
Delaney - 5 mål

Jeg synes vi har et vanvittigt stort problem offensivt, specielt fordi vi ikke har flere måder at angribe på
Jussi:

Jo. Jeg forstår fint hvad jeg skriver. Kan du iøvrigt ikke selv se det nedværdigende i dit spørgsmål? Og er det nødvendigt? Åbenbart.

Hvad der er foregået i en EfB tråd for år tilbage. Det ændrer da ikke på det nuværende niveau, ordentlighed og imødekommenhed. Vel?

Og om jeg har skrevet x eller y indlæg. Hvad har det med noget at gøre? Jo. Måske at man så ikke bør have en holdning, og da slet ikke ytre den. Eller hvad?

Men nej. Vi to har intet beef. Kender dig ikke. Ud over at du forsøgte at nedgøre mig. Hvilket jeg forholder mig til. Sværere er det nu heller ikke.

Nuvel. Jeg bliver sikkert bannet af lille manden.

Så god kamp på torsdag.

Forza FC
moderator
@ Klokkekilde

Ved ikke hvad du insinuerer. Gør du?

Ja, som skrevet har du tidligere, under et andet brugernavn fået et ban for at true en moderator.
En politianmeldelse ville nok være i overkanten, så vi nøjedes med et ban.

Hvad du kalder mig og andre, må du selv rode med. Som oftest fortæller den slags mest om afsender.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det ændrer da ikke på det nuværende niveau, ordentlighed og imødekommenhed. Vel?

Nej - det har jeg da heller ikke skrevet.

Hvis du ikke vil føle dig talt ned til, kunne det være, at du skulle være lidt mere omhyggelig med hvad du skriver - og navnlig tror, hvad andre skriver.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce