Snak

Mere indhold efter annoncen
Og der må jeg så erklære mig uenig i mange påstande.
Selvfølgeligt er Biel først og fremmest kant (hvor han nok vil spille 9/10 kampe, men har, f.eks. i 3-5-2 spillet centralt, hvor 10´eren må være klart det mest oplagte, af 6´er, 8´er eller 10´er. Men fint, ham trækker jeg gerne ud af ligningen.
Fischer har - også i FCK spillet hængende angriber. Han er bedst på kanten, men ville i de fleste kampe være rigeligt god mere centralt.
Daramy har haft en tendens til at falde meget ned i banen når han spiller angriber, men enig, han kan sagtens spille spids.
Falk kan jo både spille centralt eller på kanten, men kan også sagtens spille offensiv midt
Mudra er i samme båd. Spiller centralt, men har klart sine styrker i en mere fri offensiv rolle.

Mit argument med de andre spillere er, at positionen ikke er kritisk. Wind skal starte 9 ud af 10 gange i sæsonen, og i andre små kampe er Daramy eller en frisk Fischer oplagt, f.eks med falk på venstrekanten.

Santos er på ingen måde 10´er. Han er vel den spiller (måske pånær Wilzcek nu), som er bedst til at finde de små dybe rum, som en lille 9´er skal kunne. Han er desuden udelukket blevet brugt helt på toppen.

Og så må det fældende argument mod din påstand vel være: Hvis du mener at vi bør hente en 10´er/hængende angriber, hvorfor er det så at vi lige har budt (påstået) på et kæmpe bæst af en 1,93 høj angriber/N´Doye type, som kun har spillet helt på toppen? Wind er jo god i en fri hængende rolle Overvejende fordi at han er uovertruffen rent teknisk og i overblikket, ikke fordi at han har en fin fysik
Tror helt sikkert også det e meningen Wind spiller 9´er, og at vi er på udkig efter et lokum af en spydspids, Wilczek kan spille spydspids og 9´er men tror ikke vi regner med han spiller alle kampe, plus vi har set hvad det betyder med skader når vi ikke har fuldgode erstatninger
Blue mener du 10´er/hængende 9´er med Wind? :-) Ellers forstår jeg ikke helt dit post tror jeg, ift at vi i så fald mangler en ekstra spydspids, hvis Wind også skal ind i den ligning.

Jeg er i øvrigt helt åben overfor tilgangen af en ny angriber, hvis Ståle er nervøs for f.eks. Santos. Mit forrige post gik udelukkende på, at formationskiftet ikke er årsagen til behovet for en ny spidsangriber, da det jo vil betyde kun én startplads at kæmpe om.

Ser dog hellere at pengene rettes andetsteds.
Hvis FCK er så presset på budgettet som de giver udtryk for, så virker det tvivlsomt at de smider en masse penge efter en reserve angriber når de allerede har 3 af dem. Det de mangler er mål/speed fra midtbanen, mon ikke det er der de satser pengene.
det ville undre mig hvis FCK henter en angriber mere, med Daramy, Kaufmann, Santos, Kamil og Wind i truppen, selv med et salg af Santos så er er vel fyldt op i angrebet
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Håber afgjort mere man kan få ASO til 40 mio. Tetteh virker som endnu en Kaufman (eller, mere smigerende, Cornelius). En upræget 9´er. ASO ville bidrage med den fart vi mangler på kanterne og selvom han selvfølgelig er en helt anden type end Wind vil jeg også gerne se ham længere fremme på banen som 10´er. Han ville eksempelvis nemt kunne spille sammen med Pep Biel hvis man skal sikre dem begge spilletid. Afhængigt af om vores 10´er er mere hængende angriber eller offensiv midt kan pladsen gå til henholdsvis ASO eller Biel og sende den anden ud på højre kant.
Esrever: Og det scenarie du omtaler der, vil du blive den helt store formationsskifte test for Ståle, ift om han blot spiller mere hængende udelukkende fordi, at Wind er så god der: hvem skal aggere Winds afløser/backup, i kampe, hvor han 7-9-13 ikke skal spille? Jeg håber, at vi kigger mere i retning af en offensiv midtbane end angriber. Heldigvis har vi p.t den perfekte kombination af de to i Wind.
Her er min personlige holdning om hvilke positioner vi bør oprustes på i priotetsrækkefølge:

1. Højrekant

I år har vi haft den værste måltørke i mere end 10 år i Superligaen og vores højreside har bidraget med færrest mål og det er en sjældenhed. Venstre-benede spillere er en sjældenhed hvor lidt over 10% er venstre-benede. Det vil sige at en af de mest eftertragtede positioner er en VB forsvarer da det er sværrest at finde god kvalitet på den position. Det er også en af grundene at man oftere ser mål fra højresiden da højresiden kæmper mod en VB - venstre-benede forsvarer der som regel er et svagt punkt for mange hold og man vælger ofte at sætte angreb i spil i denne side. Det ret ringe at vi ikke kan bryde igennem modstanderes venstreside på superliga niveau, derfor ser jeg denne position som den største priotet.

2. VB (Venstre back)

Vi mangler offensive kræfter på VB positionen og meget mere hurtighed så vi kan udfordrer. Superliga-trænerne kender til vores svaghed nu og det er klart at se at de vil forcere os til at bygge spillet op i højreside og som nævnt før så er vores højrekant den største svaghed. Med en bedre VB giver det langt bedre offensive muligheder end vi har nu hvor Bengtsson ikke decideret er dårlig men vi mangler en der lige kan bidrage til den ekstra farlighed vi mangler.

3. CB (Centre back)

Bjelland kan ikke spille i en hel sæson og med så mange mål lukket ind i denne sæson er det bare ikke godt nok. Det optimale er at have 2 CBs der kan spille alle kampe.
Succes is temporary loyalty is forever
Jeg kan kun tilslutte mig det Nandeyanen skriver. Dog mener jeg at CB må være den højeste prioritet. Og i forhold til VB. Hvis man er usikker på om Nicolai kan være førstevalg sæsonen igennem, hvilket nok desværre er sådan det bliver, så synes jeg Ståle skal få fat i Gael Clichy´s nummer og lige ringe og høre om han kunne være interesseret i at tage en sæson i FCK efter han forlod Basaksehir umiddelbart efter kampen mod os. Baseret på kampene mod os og de par kampe jeg så med dem fra den tyrkiske liga, er han stadigvæk en klasse spiller i en alder af 35 år, han er så vidt jeg kan se ikke skadet så tit heller, i hvert fald ikke i forhold til det man har været vant til i forhold til Nicolai. Ikke mindst er han utrolig dygtig på bolden ligesom Boilesen er. Det er sådan en back vi skal have fat i hvis det er. Det er nok ikke så realistisk pga. Den løn han vil have, men man kunne da gøre forsøget.

Skov Olsen skal vi bare smide 40 millioner og en vidersalgsklausul efter hvis vi kan. Det skal slet ikke diskuteres
Jeg synes Midterforsvaret og midtbanen er vores achilles hæl.. vi er blevet lovet en klasse CM.. hvor er han ?
annonce