Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå ja og nul sejre internationalt ud af 7? :)
Hvem er det du gerne vil have som træner i FCK BlueAndWhite? Det virker ikke til at der er noget der er godt nok.
Med et helt, helt, helt andet udgangspunkt end det, Ståle Solbakken har til rådighed og har haft det i hele sin FCK-tid. I skrivende stund kan det, som repos skriver, kun blive et tankeeksperiment.

Men din kritik BlueAndWhite er umådeligt tynd. Han har spillet mod verdens nummer 1 og verdens nummer 4 med et landshold, hvor ingen har gennemført en normal opstart, og hvor han skal implementere sine tanker. I løbet af de to kampe var holdets offensive plan tydeligere, end det har været i bare én af Åge Hareides 40 landskampe. Ja, han skabte en solid defensiv, men der var ingen tydelig, gennemgående offensiv ide. Han har levet højt på to landskampe: Hjemme mod Polen og ude mod Irland. Resten har været uendeligt middelmådigt offensivt. Meget lig FCK.

Vi mangler pres og offensivt koncept. Hjulmand har vist gentagne gange, at han kan skabe begge dele med et budget, der ligger milevidt under det, vi har til rådighed.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Er jeg virkelig den eneste her der vil beholde Ståle?. Jo da, det har været skidt, og der er mange spillere der ikke har fungeret eller været skadet, men vi ved historisk set at Ståle kan gøre det og lave en turnaround, så hvorfor skulle han ikke kunne gøre det igen.

Ståle er jo ikke lige pludselig blevet en dårlig træner, jeg ser det mere som et sammentræft af mange indkøb der ikke har fungeret, skader og formdyk hos flere.

Jeg vil også beholde Ståle.. BIF startede deres nedgang da Ebbe Skovdahl stoppede i 1999.
jeg ser det mere som et sammentræft af mange indkøb der ikke har fungeret, skader og formdyk hos flere.


Er det dig, Ståle?
Kvist raus.
@pyto

næ næ bare en optimistisk fck fan.
Jeg har ikke noget imod at debattere trænere.. synes bare Hjulmand er et svagt bud som ikke ville forstærke en klub der satser på internationale resultater.. Zorninger ville være et bedre bud efter min mening.. han har trods alt vundet international og vist en klar strategi og linje.... Vores hold har også brug for seriøse tæsk på træningsbanen..
Har Ståle egentlig lavet en turnaround med en trup han selv har skabt?
moderator
Det kan i hvert fald ikke være Hjulmands faglighed, der fælder ham, men nok snarere et fastlåst syn på ham. Han deler tilsyneladende vandene, men er bredt anerkendt af fagpersoner. At FCN i en pulje med Juventus, Chelsea og Shakhtar fik samlet et enkelt point skal åbenbart være en klods om benet resten af karrieren.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce