Snak

Mere indhold efter annoncen
Kommer Ankersen hjem så har vi endeligt en back som kan lave et overlap og slå indlægget ind i hovedet på Kamil.
well... i min verden er det heller ikke lykkedes højre siden at gøre backsne gode, jeg kan godt forstå Varelas frustration indimellem, han får ikke de bolde han skal bruge, aftalerne/kommunikationen er ikke på plads. Og næsten lige meget hvem der spiller derovre ser de ikke ud til at fatte konceptet. Jeg så helst at Varela blev med Ankersen og at vi så fik en der forstod at gøre dem gode ind. For sidst da spillede Ankersen med Skov, som efter noget indlæring forstod konceptet og det fungerede glimrende, da han både kunne aflevere(overlap) eller gå ind i banen og score. Men hvem skal servere ham nu?
Bevares bartolec har nogle fine indlæg indimellem, men hvor er han generelt ringe, langsom og usikker. Måske vi skulle høre om fcm´s Paulinho har en bror på samme position for han ville godt nok pynte på det fck hold og så kunne vi komme af med uduelige Bengtsson
Der har tidligere været talt om en spansksproget udrensning.
Santos er videre, Varela er det vist denne gang.
Oviedo har fået fri transfer, så Biel ligner en der kan være alene tilbage - hvis altså ikke man lykkes med at sende ham videre også, hvilket dog virker vanskeligt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Men Ankersen ændrer jo ikke på at Biel, Daramy og Falk skaber utrolig lidt foran ham. Mærkelige løb og langsom boldomgang. Varela er ikke kilden til vores problemer. Ja han kunne måske bygge lidt på defensivt, men jeg synes stadig det skinner igennem, at han er for god til suppen. Jeg er enormt skuffet over, at vores nye kantspiller er en højreback...
Hafnia
Bartolec på højrekant så?

Lækkert med Ankersen. Men det løser inter offensivt.
Jeg håber dog ikke på, at det bliver på en femårig kontrakt.
København.
Men Ankersen ændrer jo ikke på at Biel, Daramy og Falk skaber utrolig lidt foran ham.


Nej men Ankersens arbejdsraseri kan skabe mere plads til kanten foranham - ligesom Kamil kommer til at have gavn af hans gode indlæg.

Vores højre side har længe væres vores akilleshæl, og Ankersen (såfremt han har samme niveau som da han smuttede), kan være første skridt på vejen.
-
Jeg håber Ankersen er en del af en større udrensning, vores backs og kanter har været sindsyg tamme. Så boilesen tilbage og Ankersen på højre og en ny højre kant så burde vi kunne lidt mere offensivt. Ikke at jeg tror det løser alt, men et lille skridt på vejen.

Hvis det er sandt, så viser det at Ståle kan se de samme problemer som alle andre.
Hvis boile så kan finde sit gamle jeg og spille halvdelen af kampene. Så har vi chancen for et pointsnit på 1,5
Rigtig fint med Ankersen! - hvis han er sulten vel at mærke. Husker en periode hvor han lignede en der ikke gad fordi han ikke fik lov at skifte til udlandet. Men jeg er nu positiv ved den handel.

Så mangler vi kun 4 pladser...

Jeg bemærker dog igen at vores scoutingafd. Stadig ligger i kuvøse og der derfor hentes spillere hjem på +30 år som ikke kræver scouting.
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
annonce