Snak

Mere indhold efter annoncen
https://twitter.com/michelwd/status/1309471477775958019

"Peter Ankersens skifte til FC København bliver snart en realitet. Det er kun formaliteter, der mangler. Ankersen lander/er landet i København fredag"
Superliga og FCK fan
Hvis de giver ham en 3 årige kontrakt er jeg meget tilfreds. Det kan også være 3 år + 1 år i en option som FCK kan udløse.

Men hvis det er 4 eller 5 år, så er jeg bange for vi ender i den samme situation hvor vi har en dyr skadet bænkspiller i de sidste par år.
Succes is temporary loyalty is forever
Godt nok en latterlig handel. Jeg brækker mig!
Så mangler vi bare zanka og verbic, burde være nemt at finansiere nu hvor vi officielt har opgivet at scoute spillere og istedet bare forsøger at genskabe ståles hold fra dengang tingene fungerede margunalt bedre end nu.
Synes det er fint med Ankersen, da han forlod FCK var han bedre end de to backs vi har nu, og de har virkelig ydet tæt på ingenting offensivt nogen af dem.

Om det bliver 3-5 år betyder ikke så meget, det vil sikkert være Ankersens sidste kontrakt, så hvis fck tilbyder ham 15 mill for at komme tilbage, så er det vel bedre over en længere periode da raterne er mindre. (tænker det er sådan det foregår).
@Esrever
Falk har et enormt løbepensum og det er nødvendigt som 8´er i vores system. Tvivler på Schønes styrker vil komme til sin ret.

Det er rigtigt men hvis du ser på det hold vi har nu er det ikke bevægelighed blandt 8erne Vi mangler men bevægelighed blandt dem foran. Det kunne falk give på højrekanten. Derudover mangler vi en 8er som kan fordele spillet og lave de "tredje" Assist. Det kan schöne langt bedre end zeca og stage men også falk.

Edit: i de, trods alt få, kampe hvor vi ikke skal tage initiativet og vi dermed har mere brug for løbestærke 8ere kan vi med fordel bruge falk eller stage på 8eren.
Hvad skulle man tilbyde Schone? En et årig kontrakt? Hvilket han næppe er interesseret i. 2 år? Så er han 36 og allerede nu, er det ret sandsynligt han ikke har fysikken. Så kunne man lige så godt bruge Falk eller giv Mudrazija noget kontinuitet.
Hvorfor skal det absolut være danskere man henter hjem? Eller gamle kendinge. Man må virkelig være dårlig til scoutning eller mangle fantasi.

Zanka virker som den mest oplagte og hente hjem. Ankersen til dels, men højreback er ikke det største problem på dette hold. Schone er blevet nævnt herinde de sidste par sæsoner.

Der må virkelig være noget kvalitet for mindre penge end hvad klubberne i Danmark tager for deres spillere. Priserne på Bartolec, Kaufmann, Stage er helt hen i vejret. Nielsson kan man dog se ideen i.
@Juvefella
Fordelen ved schöne er jo at han er en langt mere erfaren end mudrazija. Derudover passer mudrazija spillestil bedre til Winds position da han er for satset til at spille 8er. At spille med falk som 8er er ikke forfærdeligt men han har ikke samme fordelingsspil og er derudover langt bedre at have på kanten. Både fordi hans spil passer bedre til det men også fordi man så slipper for at have biel eller daramy der.
JuveFella@

Tja både og. Det er naturligt at der først kigges på danske spillere og derefter udenlandske. Jeg vil dog give dig ret i at priserne har været for høje for Kaufmann, Stage og Bartolec i forhold til den kvalitet de har givet holdet. Kaufmann er stadigvæk rigtig ung og kan udvikle sig til at blive rigtig god, men indtil videre har det ikke set imponerende ud. Jeg er fortaler for at hente kvalitetsspillere fra ligaer som ligger på niveau eller lidt under den danske liga. Det kan være fra Tjekkiet, Slovakiet, Polen, Grækenland, Serbien eller Kroatien. Der er spillere der kan købes billigt og der fås value for money.
Forza Napoli Sempre!
Det er heller ikke fordi det absolut skal være schöne men vi kunne godt bruge en type som ham og når nu han er gratis er den oplagt.
annonce