Snak

Mere indhold efter annoncen
Efter denne start ser det følgende ud:
5-point til FCM, 6-point til AGF og 8 point til BIF.

Alle 3 hold har en klar identitet og spiller derfor langt bedre fodbold end vi gør. Er vi der, hvor at hvis vi ikke får fuld point mod de næste 3 modstandere, FCN(H), AAB(H) og AGF(U), så kan vi reelt allerede stå i en situation hvor vi kan afskrive begge muligheder for CHL kvalifikation, da vi vil være håbløst bag BIF AGF og FCM der nok alle 3 kommer til at mose igennem.

Ståle undskylder sig med træthed!!!? Bodø/Glimt har været en tur i Milano samme dag som os. De kører fint en 2-0 hjem her til aften, oven i købet med et rødt kort.... Træthed mod en oprykker... Vor herre bevares....
@emkay

Jeg er helt med på dit ordvalg.."vor herre bevares" omvendt så ligner det trods alt at spillerne er trætte. De har jo ikke noget der minder om tempo. Det er naturligvis Ståles ansvar.

Hvor er det i øvrigt typisk at hver gang der er CL i udsigte så er vi der bare overhoveder ikke. Sidste gang en fast plads var på spil, smed vi det til FCN, nu ser det ud til vi smider begge muligheder.. vor herre bevares!
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Jess Thorup. Meh.
København.
Ja, enig.

MEN, hvis det passer man kigger efter en ny, er det jo fin læsning.
Emkay: med træt hed, nu er forskellen at fck kun har haft 1 uges "ferie" på snart 1½ år.

så det er nok mere det han hentyder til.
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Ja, men det er bare ikke nok. Det virker til, at der skal gøres et helt grundlæggende opgør med måden hvorpå, man tænker fodbold i PS&E. Det er hele strategien, der skal revurderes - og der skal hentes en ny stab ind til en helt ny retning. Trænerposten er én i rækken af mange ændringer, der bør og skal laves, hvis FCK skal tilbage på tronen i dansk fodbold.
København.
Jeg har skrevet det før, jeg mener vores problemer stammer fra et sammenfald af skadede spillere, niveau dyk hos flere profiler og en uheldig omgang indkøb i de sidste par transfervinduer.

Fck må få gang i pengepungen så vi kommer tilbage på toppen hvor vi høre til, det er den eneste måde at rette hurtig op på denne elendighed.
"fck kun har haft 1 uges "ferie" på snart 1½ år"

- Så er det jo planlægningen, den er helt gal med. Så vidt jeg ved havde holdet to måneders kamppause mellem sidste superligakamp i 2019 og første superligakamp i 2020. Der burde man have lagt mere end en uges supplerende ferie ind, skulle det med ferietid være problemet. Derudover 10 ugers kamppause grundet corona, hvor man i hvert fald fra begyndelsen kunne planlægge sig ud af de efterfølgende 6 uger.
annonce