Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Det var i hvert fald et tosset forslag, men sådan går det, når man ukritisk trawler nettet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hector Cuper er en toptræner der ihvertfald har kvaliteterne til at stå i spidsen for FCK. Det er 100 procent sikkert. Jeg vil dog gerne gå med til at han ikke er den rette profil og vi bør gå efter en yngre træner. Forslaget kom også mere i retning af at folk er yderst fantiløse når det kommer til træneremner. Der kunne jeg rigtig godt tænke mig lidt flere end de samme tre navne hele tiden.
Forza Napoli Sempre!
Så vil jeg da gerne være kreativ og smide Tim Walter på bordet, har været i Bayern som træner for deres U17 hold og deres 2 hold, og efterfølgende en afstikker til Stuttgart og holstein Kiel
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Nu slynger jeg bare noget ud..
Hvad med Mike Tullberg?
4-3-3 ung offensiv träner talent.
Nu slynger jeg bare noget ud..
Hvad med Mike Tullberg?
4-3-3 ung offensiv träner talent.


Også et spændende bud. Spørgsmålet er om et træner job i København er attraktivt nok, til at lokke ham væk fra Dortmund?
moderator
"Hector Cuper er en toptræner der ihvertfald har kvaliteterne til at stå i spidsen for FCK. "

Baseret på hvad? Det går mod udmeldingen om mere offensiv bold, gør det ikke? Husker ham som pænt defensiv. Siden Inter er det vel også gået ned af bakke med ham og jobsene er blevet mere og mere obskure.
Dette er en signatur.
Han er nærmere pragmatisk og resultatorienteret, men samtidig også giver frihed til offensive profiler. Jeg ser dog også gerne en yngre træner.
Forza Napoli Sempre!
Jeg har allerede nævnt Mike Tullberg og han har allerede været diskuteret herinde.

Problemet i det ligger at de sidste 4 Dortmund trænere for ungdomsholdet enten har fået cheftrænerposten i en Premier League klub eller Bundesliga klub.

Michael Skibbe som trænede Dortmund u19 før Tullberg har jo også et sindssygt CV med at have været cheftræner for Dortmund, cheftræner for Bayer Leverkusen, Galatasaray, Eintracht Fankfurt, Herta Berlin osv. Han tog så 1 år i Dortmund u19 2019-2020 efter at have været landsholdstræner for Grækenland. Nu er han i Al-Ain FC en Saudi Arabisk fodboldklub og tjener kassen der.

Folk herinde ved det måske ikke. Men Dortmunds trænere er sindssygt eftertragtede for store klubber. Nemlig fordi de er vandt til at arbejde i et verdensklasse setup og unge profiler i den højeste klasse. Og det med at kunne arbejde med unge spillere er noget som betyder mere nu end før for store klubber, for jo yngre de er jo flere penge er de værd og hvis man kan få en ung talentfuld spiller til at præstere bliver man anset som en træner værd i guld. Derfor får alle Dortmunds ungdomstrænere chancen som cheftræner.

Jeg vil elske det hvis vi kunne hente ham, det vil være kæmpe stort. Men der er sikkert mange større klubber end FCK der banker på døren.
Succes is temporary loyalty is forever
moderator
er Mike Tullberg stadig træner i Dortmund? Han figurerer ikke på deres hjemmeside nogle steder? Hverken på deres 1. hold eller U23?

Edit: Kan læse han er gået fra U23 til U19 denne sommer. Det er vel en degradering? Lidt sært han ikke er på hjemmesiden nogen steder.
Dette er en signatur.
U19 er opgradering ift U23
Is it cold in his shadow?
annonce