Snak

Mere indhold efter annoncen

Guld, guld og atter guld.

lør 19. dec 2009
Ny tråd.
I denne (dansk) fodboldløse tid... nej... jeg skulle lige til at forsvare, hvorfor jeg har set håndbold, men faktum er jo, at det kan jeg ikke. However, det har jeg - set håndbold - og målmanden (målkvinden?), Leganger, må have ladet sig inspirere af Wiland (eller også er det omvendt?), og diskede op med den ene refleksredning efter den anden. Og dermed vandt Football Club København, kvindernes pokalfinale i håndbold. Med ét mål. En kamp hvor københavnerne åbenbart var kæmpe favoritter. Det skal dog ikke tage glæden fra hverken Anja Andersen, spillerne, eller Don Ø, der fik en lufttur efter sejren - og det skal heller ikke tage glæden fra os tilhængere, der kan sole os i andres ubehag over FCK, som udmøntede sig i et spontant behov for aggressivt at buhe ned mod FCK, da den store rorgænger blandede sig i festlighederne. Det er netop den slags udbrud, der giver én troen på, at det hele nok skal gå - for hvad skulle bønderne (kampen blev i øvrigt spillet i bøndernes stolthed, smilets by, hvor indbyggerne er opflasket med fontex) dog stille op, om de ikke havde de skide FCK´ere, at definere deres had (og liv) ud fra?

(Ja, og gad vide hvad ovenstående egentlig kan kaste af sig af brugerraseri, på en side som f.eks. bold.dk?)
De ville buhe ad Brøndby, når de var på besøg inde på atletikstadion ved siden af...


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Kan slet ikke sammenlignes. Don Ø er dansk sports Sidney Lee. Begge har svært ved at formulere sig. Begge takker ja til alle invitationer og udtaler sig om alle de emner, de måtte blive spurgt om. Begge elsker hypen. Begge gør tingene på en måde, der ikke er god stil blandt de utilstrækkelige, og begge er umåleligt meget mere værd, end de, der hader dem. Bonderøve gakker simpelthen ud over folk, der på et eller andet plan skaber sig en stemme i et forum, uden at tage hensyn til dem.
Kan slet ikke sammenlignes.


Jeg er ikke helt med - udråbte du ikke lige Århus til bøndernes hovedstad?

Håndbold, Don Ø og FCK er ganske ubetydelige i det århusianske hadeunivers, hvis det overhovedet giver mening at snakke om et sådant.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Nej håndbold er ikke. Det fik jeg vist heller ikke skrevet. At FCK og særligt Don Ø skulle være forbigået i det århusianske fan-hadeunivers, tror jeg ikke. Det er ikke min oplevelse i hvert fald. Og skulle det alligevel være tilfældet, er det ret skuffende. Så har han simpelthen ikke været arrogant og lækker-selvbrun nok.
Matias - de eneste vi hader i Århus er Hilmar Baunsgaard og Laura Ingalls. Og ham der fandt på at koge blomkål. Det kan jo være at det er Don Ø som står bag det.
God knows that he won´t arrive
Matias dog, så kører den derudaf igen. Man kan dog håbe på, at du var fuld, da du mente, at en pibekoncert mod Don Ø gjorde det nødvendigt at fare i tastaturet.

"At FCK og særligt Don Ø skulle være forbigået i det århusianske fan-hadeunivers, tror jeg ikke."
Nej, jeg ved godt, at den der med at hele verden er ude efter jer, bliver ved med at kværne løs.

I øvrigt var cirka 3500 af de 5000 tilskuere fra Silkeborg og omegn, men den slags ligegyldig fakta behøver du naturligvis ikke bruge til noget.
Kobaïa iss de hündin
Hvorfor fanden ser du kvindehåndbold!?

Det giver stærkt begrænset mening!

Jens Okking ville være en ligeså god keeper som hende skøgen du nævner.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Lad gå, at Don Ø er (eller rettere var) en dygtig forretningsmand, men Sidney Lee!

PS.Håndbold!!
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
@ Matias

Tog du virkelig helt til Århus bare for at se DAMEhåndbold??
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
annonce