Snak

Mere indhold efter annoncen
BB - nej, så god er han ikke.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Også svært at gøre sig gældende når den centrale midtbane styres af Grindheim og en alibispiller. Jeg er ikke engang FCK-fan men kan blive arrig af at se TK løbe rundt med albuerne ind til kroppen og hænderne i brysthøjde, aldrig nogensinde i noget der minder om hurtigt løb eller på nogen måde aggressiv, han får Kvist til at ligne Stig Tøfting. Der kommer heller ikke noget igennem til Mos og Nord med den midtbane.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Pape var ringe, TK var endnu værre og værst af alle var Nordstrand, som vel må have spillet sig ned som 4-5 valg efter det lort...

Men udover de tre synes jeg man så nogle rigtig fine takter på man positioner, som Claudemir, Gamboa, Ragner og så N´doye visser bare glimt af verdensklasse påtrods af han ikke rigtig fik det til at kører, den nedtage ning han laver med ryggen til målet, på et lidt for langt indlæg og i samme bevægelse vender i luften og hamrer til den, vil have været et stensikkert mål hvis han havde ramt målet, målmanden nået have slet ikke set den.
(...)
Man skal nok være lidt varsom med at pege enkelte spillere ud efter et par januartræningskampe. Der er bestemt nogen der ikke ligner startere og nogen der ser stærke ud. Hvilke det er vil dog nok ændre sig henover foråret.

Men generelt ser det i højere grad ud til at de ved hvad de foretager sig og hvorfor, end det gjorde hele efteråret.
Det håber jeg, kommer til at holde stik. Det mesterskab skal simpelthen hentes.
Selvfølgelig kommer det hjem.

De 4 spørgsmål bliver: Duer Kris, duer Lillebror, får Delaney et gennembrud og er Papa en Ailton eller en Hutch. Jeg tænker ja, ja, nej, Ailton. Men det kan være vi er heldigere.

TK spiller alt alt for meget og er elendig og resten kører den sikkert hjem. Måske med en bekymrende overvægt i kampe der afgøres af Damen og ikke holdet.
FCN har et godt hold. Underligt at være så skråsikker, når CV er så uprøvet i rollen, og de udfordrere der er, rent faktisk ligner at have både koncept og spillerstald mere end godt på plads.

Pape Pate Diouf bliver i øvrigt aldrig en Ailton. For sidstnævnte kan spille fodbold på rigtig højt niveau, bare ikke for os. Senegaleseren kan ikke noget. Han bliver nærmere en Peter Ijeh.
FCN har et godt hold, og Kasper Lorentzen passer jo fint ind i deres "boldflyttende" koncept.

I mine øjne har de dog stadig en klar svaghed i manglen på en decideret spidsangriber. Til tider spiller man reelt uden angribere, og det har givet dem problemer i forhold at forcere overfor defensivt indstillede modstandere. De seneste kampe imod FCM, Lyngby og AGF viste i hvert fald, at de kan komme til se meget tynde ud i forreste linie.

Jeg vil blive meget overrasket, hvis FCK ikke hiver den hjem. CV er uprøvet og muligvis ikke noget god langsigtet løsning, men han kender både spillerne og konceptet, hvorfor han vel ikke kan betegnes som helt grøn.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Jeg har is i maven, fordi FCN ikke er bedre end os. De er tynde i forreste linie, de er tynde i centerforsvaret. Og de har overpræsteret mens vi har underpræsteret.
Det tror jeg ikke sker endnu en halvsæson.

Jeg bygger min svage optimisme mht Papa på, at han i slutningen af efteråret faktisk var involveret i en del mål. Og på det faktum at f.eks. Claudemir også til tider lignede noget der var løgn.

De eneste der rigtig formåede at hæve sig over det rædselsfulde over længere tid var Santin, Ragner, Sølvi, Lars og Damen.
Det efterlader altså nogle meget gode spillere med nogen meget dårlige præstationer.
Hvis det hul der er fra Bolanos og Claudemirs topniveau til det de viste i foråret kan overføres til Papa - eller hvis en brøk del af det hul kan overføres - så er der en chance for at han kan være ok på et FCK hold der virker.

Han bliver aldrig den mest konsistente afslutter og det bliver aldrig ham der splitter et forsvar af med et løb, aflevering eller dribling - men mindre kan også gøre det. Især hvis han fortsætter med at være involveret i en del mål.Jeg ser lidt anderledes på det. De er nok tyndt besat i angrebet, men også netop kun i angrebet. Forudsætningen for at de er tyndt besat i forsvaret, hviler på, at de render ind i udslagsgivende skader eller karantæner. Og det behøver de jo af gode grunde ikke, med femten kampe på knap tre måneder. De har generelt gode spillere offensivt. I øvrigt er de netop blevet tilføjet endnu en offensiv midtbanespiller og en angriber. Jeg ved ikke om de har overpræsteret. Hvor ved du det fra? De har gode spillere på stort set samtlige pladser, og de har et koncept der fungerer. Hvofor skulle deres spil og resultater så nødvendigvis være et udtryk for, at de har overpræsteret? Ligeledes kan det ikke ses på tabellen, at vi har underpræsteret - derfor tror jeg ikke der bliver plads til større, målbar forbedring.
annonce