Snak

Mere indhold efter annoncen
"Jeg skriver netop, at vi ikke skal hente AC"

- Hehe, utaknemmeligt at skulle skydes de nøjagtigt modsatte holdninger i skoene, end dem man har givet udtryk for. Nogen læser vist bare, hvad de gerne vil læse.

Jeg er ikke vild med idéen om at få CP til klubben, men jeg indrømmer, at han kan virke som den der umiddelbart giver bedst mening i forhold til de parametre, den sportslige ledelse vil handle ud fra. Han har landskamps- og international erfaring, han kender ligaen og kulturen, han kender systemet og, frem for alt, han kender klubben. Jeg ville dog ønske, at man havde lidt bedre føling med, hvad der rørte sig rundt omkring. Jeg kender mest til den hollandske liga, og i den spiller bl.a. Geert Arend Roorda og Eyong Enoh (han er ikke længere fast man i Ajax), som jeg tror begge ville kunne gøre en gedigen forskel i FCK, netop vores centrale midtbanes tilstands taget i betragtning.

Hjalte Nørregaard elsker jeg, men han er ikke god nok. Det er mange år siden, han har været det. Som du, repos, så rigtigt har skrevet, så var hans svaghed netop, at han ikke kunne gøre hverken fra eller til, når tingene ikke fungerede. Han er derfor ikke den, der kan agere bindeled mellem forsvar og midtbane, ikke den der giver ro på den centrale midtbane, så medspillerne gives mere ro i deres spil og absolut ikke den, der hæver niveauet til det, vi gerne have FCK skal op på. Hjalte Nørregaard behøver en rutineret, og kvalitetsmæssigt bedre makker, for selv at få den ro i sit spil, der gør ham god. Det kan FCK ikke tilbyde ham pt.

Ja, Kvist var bedre, men Hjalte greb overhovedet ikke chancen centralt.

Sikke dog noget vrøvl!
Hjalte stabiliserede midtbanen defensivt, Kvist gjorde det samme, men var samtidig også bedre offensivt.

Han fik mange chancer, men blev var, selv som anfører, den første, der blev skiftet ud, når tingene ikke fungerede.

Det er da historieforvanskning der vil noget!
Når FCK skulle satse offensivt, blev Hjalte taget ud da han var defensiv midt! Ja han blev taget ud ofte! men det var sgu ikke fordi den centralemidtbane ikke fungerede!

Hjalte tilførte ikke midtbanen noget afgørende, og det vil han heller ikke kunne nu.

Igen overser du fuldstændig hans betydning af hans defensive pligter! Hjalte giver ro og stabilitet på den centrale midtbane. Det er hans job og han gør den opgave fortrinligt.
En lang skadesperiode har næppe heller været til hans fordel.

Nej sikkert ikke, men han vil være en forbedring i forhold til Grindheim/claudemir/Delaney/TK hvis han var på holdkortet i næste kamp!
hellere en Hjalte på 80% end en Claudemir der er dobbelt så god, som han har været i denne sæson!
Eller en Grindheim som presser modstanderen ved at åbne op bag til!

Kniber det med læseevnerne? Jeg skriver netop, at vi ikke skal hente AC. Tag dig dog sammen.

Beklager, blandede dig sammen med Spock.

Hjalte er selvfølgelig ikke løsningen. Han var det ikke dengang, og han er det ikke nu. CP har en langt større ballast, og er selvfølgelig en langt bedre spiller. Derfor vil han være det bedste valg af de to.

CP har ikke spillet i FCK siden Backes betonforsvar, han har ganske givet kvaliteten til at kunne stabilisere midtbanen efter lidt tid... men det skal fungere nok til at vi vinder mesterskabet og midtbanen skal fungere optimalt inden næste vindue lukker! Den evne har Hjalte og ikke CP.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
moderator
Det er da historieforvanskning der vil noget!
Når FCK skulle satse offensivt, blev Hjalte taget ud da han var defensiv midt! Ja han blev taget ud ofte! men det var sgu ikke fordi den centralemidtbane ikke fungerede!


Det var fordi, Hjalte ikke kunne flytte noget derinde. Det bedste man kan sige om Hjalte var, at han var stabil, som du skriver. Hans niveau var og er ikke til at løfte FCK, og det er simpelthen en falliterklæring at ønske ham tilbage. Som Matias, skriver, så har Hjalte brug for tryghed omkring sig. Hjalte skaber ikke selv trygheden, og netop tryghed og ansvar er det, vi har brug for lige nu.

I øvrigt, så er det selvfølgelig et dårligt tegn, når anførern bliver skiftet ud, og endda så regelmæssigt som tilfældet var. Det bør være åbenlyst.

CP har ikke spillet i FCK siden Backes betonforsvar, han har ganske givet kvaliteten til at kunne stabilisere midtbanen efter lidt tid... men det skal fungere nok til at vi vinder mesterskabet og midtbanen skal fungere optimalt inden næste vindue lukker! Den evne har Hjalte og ikke CP.

Det giver ingen mening.
Du er med på, at vinduet er lukket, og vi ikke kan hente Hjalte nu, ikke?

Derfor taler vi altså om sommertransfers, og spillere, der kan rykke noget internationalt. Der kan CP i kraft af sin erfaring på højeste niveau gøre sig langt langt bedre end Hjalte, der aldrig har været i nærheden af et internationalt gennembrud.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hjafros eftermæle skyldes vel også primært en sen scoring mod Brøndby.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Det gør det helt sikkert. Men da han var toppen var han nu en ganske god midtbanespiller. Dog ikke offensivt. Her var han usynlig.
CP er en glimrende ide synes jeg. Dog ikke den eneste mulighed. Der er mange midtbanespillere der kunne forstærke os pt. Ved bare ikke helt fra hvilken hylde vi kan hente spillere. Kan vi hente en midtbanespiller i Ajax vil det være sindsygt, men tvivler på at vi kan hente spillere fra den hylde. Omend 100% garanti fra CL bestemt er noget der rykker.
AC er altså heller ikke en dum backup, da hans sikkert vil være billig. Han kan overtage TK´s rolle som indskifter, blot på et langt højere niveau. Han skal dog naturligvis ikke spille CL i næste sæson. Eftersom vi må gå ud fra at vi fortsætter med 4-4-2, også til næste sæson så må det altoverskyggende resten af sæsonen, samt transfervinduet til sommer, være at finde ud af hvilke to spillere der skal bære os igennem 6 kampe til CL næste år. Jeg tror stadig på Claudemir skal være den ene af dem (Givetvis ikke ud fra hans nuværende niveau, men ud fra et håb om at han genfinder styrken fra sin første sæson). Med CP ved siden af, kunne han også få lov at være mere offensiv i det. Men mon ikke CP har det godt som det er i Evian, og gerne vil fortsætte der et par år. Eller har i kilder der siger andet?
123
HjaFROOO... ej, det ville være at stramme den, at erklære, at det primært er pga. hans sene scoring, dengang i Brøndby, at han har en pæn status i FCK. Han er en god fodboldspiller. Ingen tvivl om det. Men selvfølgelig er han ikke den, der kan (eller skal) få det hele på ret køl igen på den centrale midtbane. En spiller der som anfører bliver pillet ud som regel som den første, fordi tingene ikke kører (således heller ikke det (defensive) presspil, der skal afstedkomme et overtag), er ikke den man skal søge svar i, når der rettes op på en ubalance, der er så ødelæggende, som den er pt.
Det gør det helt sikkert. Men da han var toppen var han nu en ganske god midtbanespiller. Dog ikke offensivt. Her var han usynlig.

Da han var på toppen, spillede han ved siden af Tobias Linderoth. Om nogen må Linderoth også have kunne givet den tryghed, repos skriver om.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
moderator
http://kortlink.dk/aqfz

Tippeligaen 25 varmeste salgsobjekter. Vi er nævnt et par gange. Dog ikke ikke i forbindelse med de spillere, der umiddelbart er mest interessante.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det er overraskende for mig, at CV end ikke prøver PPD i kamp. Hvis det er fordi han er for ringe til træning, undrer det mig endnu mere, at CV nogensinde købte ham.

fck-medløber.
Nu er det absolut ikke fordi jeg var imponeret over vores generelle indsats her i søndags, men jeg oplevede dog alligevel en lille fremgang fra sidste kamp (i perioder..). Jeg synes vi starter ok. Bolden flyttes hurtigere, og der løbes mere for hinanden - dette uden dog at skabe det helt store. Herefter tog FCM over på midten. Grindheim var hele tiden for langt væk fra modstanderne, og Claudemir brillierede med endnu en skyhøj fejlprocent. Jeg synes dog FCM var dygtige - heldigvis var de absolut ikke giftige!!

Efter kampen var jeg selvfølgelig også skuffet, men vi holder da i det mindste nullet (for anden gang i træk). Stadsgaard tror jeg bliver en gevinst. Han er rolig i udtrykket og fornuftig med bolden. Kunne være fantastisk at se ham med Zanka..

Jeg er helt enig i betragtningen om den manglende midtbane. Tror nu nok vi skal få mesterskabet i hus med den vi har, men dette skyldes i højere grad den manglende kvalitet hos vores modstandere.

Bliver interessant at følge C.V.s ageren til sommer. Hephep!
annonce