Snak

Mere indhold efter annoncen
CP virker altså rigtig glad når man ser ham spille i Evians kampe og var på ugens hold her forrige uge. Tror sgu han er meget glad for at være på et hold hvor han fra dag 1 er blevet værdsat efter Juve og Liverpool fiaskoerne. Evians sportsdirektør har jo også været ude at sige at de rigtig gerne vil beholde ham og er klar til at betale lidt gryn for det.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Christian Poulsen ville få nogle brikker til at falde på plads.
Hvorfor hentede man ikke den centrale midtbanemand der kunne det der så tydeligt mangler i dette vindue? Fordi det rigtige navn først er fri til sommer.
...eller fordi man ikke kunne sælge en af dem der står i vejen og ikke kunne retfærdigøre endnu et prominent navn til den centrale midt - så hellere håbe de andre performede.

Men CV kigger jo angiveligt altid 2-3 transfervinduer frem. Når det som udgangspunkt virker uheldigt at skulle spille en ny central midt sammen i den korte sommerpause lige op til CL, ville det have været oplagt at få den del klaret i vinteresns vindue, så man kan håbe det ikke skete netop fordi man ved der er noget todt tilgængeligt til sommer.
I det mindste er tanken rar.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
De burde som min. tilbyde CP en kontrakt.
Vi skal så heldigvis ikke ud og spille CL kval og har vel rimelig tid til at spille midtbanen sammen i suppen. Ved godt det ikke er optimalt, men den midtbanen vi har er åbenbart nok til at vinde suppen.
Forhåbentlig kan vi hente Ståle og CP til sommer. Så kan der komme lidt disiplin ind på holdet. Virker som om Bolanos og Claudemir trænger til lidt skideballer og at blive sat på plads(måske kan vi låne Roy Keane lidt)
For Claudemir virker det som en seriøs omgang International fodbold-tømmermænd, det virker simpelthen til han ikke mentalt kan finde motivationen til at finde de ekstra gear og falder ned i fart.

Angående AC, så vil jeg næsten heller have en Marcel Rømer, den knægt virker vitterlig til at have overblikket og personligheden på banen til at blive til noget særligt.

En Lee Rochester vil heller ikke være dum at lave en forkøbsret, 1-2 år frem i tiden, med.
(...)
Synes også den kommende runde ser lys ud for FCK. FCN møder det mest scorende og et af de mest velspillende hold på udebane i en kamp hvor hjemmeholdet med en sejr kan melde sig alvorligt ind i kampen om den anden CL-plads, og til den kamp mangler FCN den defensive rygrad. Ser lidt på forhånd ud som om FCK trækker fra med minimum 1 point efter den runde.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Jeg tror vi taber til Silkeby. Hvis de er oplagte kan de spille ret hurtigt, og vi har jo ikke noget presspil.
fck-medløber.
Jeg er skam ikke sikker på nogle kampe. Samtlige hold er ligaen er simpelthen så ustabile. Silkeborg spillede en god kamp mod Sønderjyske i weekenden måske, men for halvanden uge siden var de elendige mod HB Køge. Lige nu ser det ud som om, det eneste man kan regne med er, at man ikke kan regne med noget - og at vi spiller uden ide! Jeg håber på et heldigt forår, og så et transfervindue til sommer, der sparker røv!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
God pointe mht. den manglende CL kval næste sæson hvilket givet lidt mere luft. Er man hurtig og få en aftale på plads med en ny central midtbanespiller der kan tiltræde umiddelbart efter EM slutrunden, har man et par måneder, samt ikke mindre væsenligt en god håndfuld liga kampe til at spille en ny central midtbane spiller ind.
123
Det kræver jo i første omgang, at man vinder mesterskabet. Jeg mener ikke det er et spørgsmål om, at man lige tager sig sammen når det hele begynder at snøre til. Jeg mener derimod man er afhængig af, at andre fejler. Det er dermed langt fra en selvfølgelig, at mesterskabet går til FCK. Jeg forstår ikke de der nej-nej-jeg-er-da-heller-ikke-helt-sikker-(og-alligevel-kan-jeg-ikke-helt-skjule-at-jeg-ikke-kan-forestille-mig-andet)-indlæg, som er udgangspunktet for en del af snakken herinde. Jeg mener at FCN står en anelse stærkere end os, da deres spillermateriale ikke er synderligt ringere end vores, men til gengæld har et betydeligt stærkere koncept, som jo - som vi af erfaring ved - bliver afgørende, når slutspurten skal sættes ind. Det er, om noget, det vi har lært af at have Hans Backe som træner.
Matias. Jeg synes du undervurderer to faktorer, der spiller en afgørende rolle i afslutningen af en mesterskabskamp.

Individualister. Zuma-Zlatan faktoren. Den scorer vi meget højt på med Damen i truppen.

Erfaring. Den har vi også. Der er en del spillere i truppen, og rigtig mange i setuppet omkring truppen der har den.

Da vi batlede med OB om et mesterskab for et par år siden havde de virkelig også et gennemført koncept, men de scorede meget lavt på individualister og erfaring og havde ikke en chance i foråret.

Jeg er klar over at vi ikke står så stærkt som vi bør eller plejer. Og det giver anledning til panderynker, at det er fucking Delaney der skal være knagen man hænger hatten på. Men alligevel. Jeg er sikker. Fordi FCN ikke er bedre.
annonce