Snak

Mere indhold efter annoncen
Igen det folk der gør det til had.

bare fordi en nægter pga af had, der for behøver andre ikke gøre det.

Men for mit vedkommen er jeg ved at være træt af hele tiden skulle blive på duttet og skulle tage stilling til andres seksualtit.

igen pådutter man spiller ting som de måske helst være fri for.

bare se zanka hvad han endte i..
ufrivilligt hader han så også alle tyrkere ?
fine resultater med Malmø både hjemligt og i Europa.


Ja, målt på resultater ville han vel være en fin træner, hvor han nok lige sniger sig op på den efterhånden famøse "rette hylde". Dog synes jeg ikke nødvendigvis, at hans CV er flottere end Thorups. Men det handler nok grundlæggende om, hvorvidt man ønsker at Thorup skal ryge.

Jeg har simpelhent bare svært ved at smide ham på porten, når han lige har vundet os det første mesterskab i 3 år efter en MASSIV justering af truppen. Kontinuitet er som regel at foretrække, og synes at det er unødigt at sende os ud i endnu en opbygningsfase, når resultaterne går vores vej p.t.
Mr.Slotved - er der virkelig nogen der nogensinde der har bedt dig tage stilling til nogens seksualitet? Det tvivler jeg ærligt på.
Spillerne skal bære et armbånd der symboliserer at alle skal have lov til at have deres sexualitet i fred og ikke forfølges på den baggrund.
Hvis man synes det er en voldsom omgang, så bør man se indad.

Og ift unge mennesker i fremmede lande pointen. Well, jeg har ikke ondt af omrejsende millionærer med et stort støttenetværk når de skal overholde den csr politik de skrev under på, da de indgik deres million kontrakt.
Og så er Jon Dahl en bæmund der får Jess til at virke som Jürgen Klopp foran et kamera. Men jeg har en fornemmelse om at han er pisse dygtig.
@Bløde Babser

Jeg er enig. Selvfølgelig kan vi ikke tvinge vores normer over andre kulturer og lande. Det har historien vist masser at gange at det kommer der bare større modstand af.

Men når man så vælger at flytte til et andet land. Så må man gøre op med sig selv om man kan leve med landets normer og kultur. Hvis spilleren ikke kan stå inde for klubbens normer og værdier bør han ikke spille der.

Et godt eksempel er Zanka. Han kunne ikke stå inde for militæret og at de skulle bære støtte til dem i Tyrkiet. Så han arbejdede på et skifte væk.
Hvis man ikke kan tilpasse og respektere kulturen bør man finde et sted hvor den er tilpasset.

Vi skal fx ikke tvinge Babacar til at spille i regnbue farver. Hvis han ikke har lyst til det, bør han finde sig en anden klub og være forberedt på at fansne ikke vil kunne lide ham.
Succes is temporary loyalty is forever
Baba skal bare væk, han har slet ikke vist sig frem, har en dårlig attitude og har nu for anden gang på et halvt år kvajet sig med religion.
Det her har intet med manden er muslim at gøre, han er jo bare dum, hvorfor faster han ikke bare og holder det for sig selv.. og mht. Regnbufarver håber jeg sku klubben får arrangeret så der er armbind på i næste kamp..
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/fc-koebenhavn-stjerne-er-havnet-i-massiv-modvind

- Det snakker vi om internt. Opslaget er slettet og var alene ment som en opbakning til hans ven og ikke andet end det.

Siger Jes Mortensen
Succes is temporary loyalty is forever
Nårh jamen når Jes er inde over så er vi i gode hænder.
Tipsbladet spørger Steinlein hvad der gik galt for FCM da man førte ligaen og mistede førstepladsen.

Det han bla. svarer er at man spillede kun op til budgetet.
Selvom Steinlein endvidere kan se en del lyspunkter i det seneste års tid og minder om, at de spiller op til budget, da de er Danmarks næststørste klub på det område, så er der ingen tvivl hos FCM-direktøren om, at den endelige andenplads i landets bedste række ikke er nok.


Er det bare mig eller er det ikke lidt af en selvmål?

I stedet for bare at erkende at man tabte det på gulvet. Så skal man lige nævne at man kun har Danmarks andet største budget og faktisk spiller op til det.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce