Snak

Mere indhold efter annoncen
@Svoger

Ok, detaljerne omkring timingen af købet husker jeg ikke, så det sætter det selvfølgelig i et andet lys. Overordnet ændrer det dog ikke min pointe om, at PC har fejlet ved ikke at udfylde akutte behov, før han lader sine krejler-tendenser tage over og køber spillere, fordi muligheden opstår, og ikke fordi de er, hvad vi skal bruge nu og her.
Svoger du husker helt korrekt. Isak blev præsenteret med under 15 minutter tilbage af vinduet. Og jeg tror, at du har fuldstændigt ret i din hypotese omkring en handel, som er brudt sammen meget sent. Men er netop dét ikke enormt kritisabelt? Vi står akut og mangler ikke bare én men flere kanter. Da den handel så antageligvis bryder sammen, kaster man sig over et talent, som ikke spiller på den pågældende position. Vi impulsindkøber simpelthen et talent, som vi ikke har behov for, og som går direkte ind i en top 5 (hvis ikke top 3) over vores dyreste spillere nogensinde. Hvor er det strategiske perspektiv i det? Jeg kan næsten lige se samtalen mellem Jess og PC, hvoraf sidstnævnte må forklare, at Thorup altså må klare sig uden kanter frem til vinter, men han til gengæld nu har en ekstra 8´er (ish) med uforløst potentiale. Han kan rotere sammen med Falk, Zeca, Stage, Lerager, Baldursson og Haraldsson.

Jeg kan rigtig godt lide Isak, og han havde ganske rigtigt nogle enkelte flotte præstationer i foråret. Men han er fortsat milevidt fra at retfærdiggøre hans prisskilt. Jeg har dog langt fra afskrevet ham endnu.
Hafnia
Pc har lovet klasse fra en anden hylde og har spidset os af med talenter der ikke er gode nok til at spille hver gang.
Kvist har ikke meget med ungdommen at gøre. Det må tilskrives Sune og Ståle/Langes investeringer i ungdommen fra 3-5 år side
2-1 til FCK u19 efter 50min.
https://www.youtube.com/watch?v=WZUUuUL3vtI
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Jeg er enig i at det ikke ændrer præmissen om at PC ikke har fået lukket tilstrækkeligt af de klare mangler. Det var blot en nuance i forhold til at Isak Johannesson ikke var et indkøb som det blev præsenteret.
Man kan selvfølgelig kalde det spontant, i og med at det lander i sidste øjeblik, da en anden handel bryder sammen. Men det er lidt hvad man lægger i ordet spontant. Jeg antager nu, at det var en spiller man i forvejen holdt øje med. Og så var det nødløsningen man forsøgte, da det man ville ikke gik, og man så stod med en stor sum penge og manglede noget der både kunne bruges til bredden og som forventes at udvikle sig.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
BaW, er du skuffet over det niveau, man har hentet Ryan, Corner, Claesson og Vavro permanent fra, og lejet Daramy? For så tror jeg du trænger til et reality check.
Batman Close. London W12.
4-1 mod Sevilla U19.
Batman Close. London W12.
Jeg bliver bare så tosset når man som menneske i den grad smider aben videre fremfor at tage ansvar for egne handlinger:

https://bold.dk/fodbold/nyheder/pc-slaar-fast-fck-truppen-er-staerk-nok/

- Vi skal dog blive bedre, og det skal vi blive ret hurtigt, og det hænger også sammen med selve udtrykket. Og det er der flere, som er ansvarlig for, specielt spillerne.

- Der er også nogle, som skal steppe gevaldigt op. Det er trods alt svært for træneren at vinde duellerne på banen. Så vi skal som gruppe kigge indad, udtaler Peter Christiansen og tilføjer, hvad han gerne vil se fra truppen:

- Jeg vil se en genkendelig i den måde, som vi spiller på. Og jeg vil se et udtryk og en forståelse af, at vi er i en situation, hvor ærmerne skal smøges op. Man må lægge alt personlig interesse til side og kæmpe for klubben og trøjen, som man repræsenterer.


PC har sammensat en uhomogen trup, der på trods af mange spillere er tynd som 10L vand tilsat en bundsjat øl..

-Er det en skadet Corner der skal steppe op?? -Er det Falk?? Jeg synes der er mange der løber, men ingen der løber og presser samtidigt.. Desuden er de fleste flade når der er gået 60 minutter..

Der er noget helt galt i den fysiske dosering og spillernes form, der er noget galt i holdsammensætningen, der er noget galt i spillestilen og der er intet materiale at gå med når en profil bliver skadet, har karantæne m.m. -Det sidste er PCs ansvar, at der mangler ledere er PCs ansvar! At der ikke findes nogen der vil kæmpe for trøjen er PCs ansvar, det er sgu ikke spillernes..

PC om Corners skade (intet nævnt om salget af Biel selvfølgeligt):

- Det er jo klart, at det er en klassespiller, som er tung i forhold til at skabe resultaterne. Men sådan vil det altid være. Hvis man tager en klassespiller af den kaliber ud, så har man et hop ned.

- Vi har valgt en model, hvor vi gerne vil have topspillere og nogle spillere med potentiale lige under. Så kan man så diskutere, om de spillere har slået til, eller om de er for unge, men det er sådan, at vi har sat truppen sammen, og det gav jo et mesterskab sidste år og kvalifikation til Champions League i år.


Punkt et: Hvorfor træner Corner med, når man ved det fører til kroniske skader??
Punkt to: Når en spiller har velkendte skadesforløb, hvorfor sælger man så en driftsikker spiller?
Punkt tre: Er det ok at en klub som FCK har yderligere 2 spillere rendende der ingen værdi har på pladsen?

Det er jo ikke udviklingsspillere der er et step ned fra Corner, det er jo dovent lort uden potentiale og det er PCs skyld!

Få den mand ud af klubben omgående..
I Trabzonspor trænede han slet ikke. Kun 30 minutter som kegle i starten og resten af dagen var i styrkerummet. Det fortalte Cornelius at det holdte ham skadesfri.

Men i FCK deltager han i træningerne. Så vi må forvente at han i FCK vil være ude ret mange kampe når man sammenlægger kampene.


Jeg har godt læst det der med hans ‘frie’ træning, men det er da decideret talentløst, hvis man ikke overfører de heldige omstændigheder fra Tyrkiet?!
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Jeg var på stadion i dag og se u19 kampen. Shiiiiiiiiit vi har hurtige spillere.

Den første halvleg var Kaastrup (venstre back) og Noah Sahsah (venstre kant) ud mod os der sad på tribunen.
Gaaaaaaal de begge kunne løbe sindssygt stærkt. Der var vilde overlap.

Den anden halvleg var det højre kanten Emil Rohd Schlitching der var spillede tæt på os på tribunen. Han vandt bare på hurtighed hver eneste gang og scorede et fremragende mål.

Succes is temporary loyalty is forever
annonce