Snak

Mere indhold efter annoncen
Og så plejer de polske keepere også at være pissefede personligheder! :-D
Tror i det ligger fast at Grabara sælges til sommer? Han har kontrakt til sommeren 2026, og forhåbentlig løfter holdet sig i næste sæson.

Jeg synes det ville klæde FCK at holde på ham i endnu en sæson og forhåbentlig levere endnu et mesterskab og en stærkere kampagne i Europa.

Jeg håber at FCK holder sammen på stammen og tilføjer en ny klasse venstreback samt Jordan Larsson permanent. Christian Sørensen er ganske enkelt bare ikke god nok til at være 1. valg i FCK. Han kan dog fint indgå i truppen.
For det har altid været planen. Grabara har opnået alt i klubben og skal skydes af.

Det handler også om at bevare motivationen. Han har slået Superliga rekorder. Der er ikke mere han kan opnå hos os og han er blevet for stor til FCK.

Han har allerede spillet Superliga hos AGF. Det er en af de spillere der fortjener et skifte til en større liga. Selvom han er på kontrakt til 2026 er der altid interne aftaler.
Succes is temporary loyalty is forever
Ifølge sundays bliver der arbejdet på en forlængelse med Grabara.
Kommer der et bud fra en top 5 liga, hvor han kan blive første målmand i et ok projekt, så skal han sælges. Det ville ikke give mening at holde på ham så.

Vi er stadig et sted i fødekæden, hvor vores bedste skal videre.
Kunne Schmeichel på nogen måde overtales til et par år i Fck?
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/schmeichel-i-fare-nice-flirter-med-stjernemaalmaend
FC København Real Madrid Middlesborugh
Jeh ville ikke have noget imod at hive Schmeichel ind. Men jeg tror ikke, han har nogen som helst interesse for at spille i Danmark. Og så tror jeg han ligger langt over, hvad vi kan/vil give i løn
Self kunne i ikk hive Minteh ind som jeg har sagt hele tiden. Han ville til udlandet :). Plus hans pris er også høj.
Forza inter!!!!!!💙🖤 OB i dk 💙
Okay
annonce