Snak

Mere indhold efter annoncen
Neestrups stemmer til forårets profil

5 point: Elias Achouri, Viborg FF
4 point: Ernest Nuamah, FC Nordsjælland
3 point: Mads Bidstrup, FC Nordsjælland
2 point: Jacob Steen Christensen, FC Nordsjælland
1 point: Anton Gaaei, Viborg FF

- Han (Achouri) har været meget målsøgende og en konstant trussel for sin modstander. Han kommer i feltet på indlæg, er dygtig 1-mod-1 på både store og små områder og har kompetencer til at kombinere med sine holdkammerater. Presspillet er mere energisk nu, end da foråret startet.


Spændende om et par stykker af dem trækker en FCK trøje på den anden side af sommerferien.
Lidt interessant at Nuamah kun er valgt som Forårets profil af 2 trænere (Brøndby & Randers) men at han vinder samlet.

Den alternative stilling er:

1. Claesson: 4 stemmer
2. Nuamah: 2 stemmer
2. Daramy: 2 stemmer
2. Bisseck: 2 stemmer
3. Grabara: 1 stemme
3. Achouri: 1 stemme

Tænker at FCK spillerne har stjålet point fra hinanden. For ofte vælger trænerne en fra hver klub, nogle gange 2. Så er det oplagt at have Nuamah og Achouri på sin top 5 liste. Der er 4 trænere der ikke har Claesson på sin liste, men så er Daramy/Grabara valgt i stedet for.
Succes is temporary loyalty is forever
hey allesammen. Jeg følger den her tråd næsten dagligt, men kommenterer ikke så tit. Sad lige og tænkte på den grav stemning der var herinde efter Nordsjælland kampen og så slog det mig. "forudsagde" Nande ikke at vi ville tabe pokalfinalen og misse europa.?
Fck. Man united.
@Fc Kjøbenhavn

Jo, det forudsagde Nande :)
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Jeg sagde det også sidste sæson :)

Det er ved at blive en tradition at det modsatte sker :)

Dog skal det siges at jeg sagde det i sammenhæng med at Ankersen på højre back og Falk på 6´eren. Neestrup var insisterende på det.

Jeg tror det var virkelig heldigt at Lerager blev skadet. Det betød Falk blev flyttet op på 8´eren og Clem på 6´eren.
Succes is temporary loyalty is forever
dog skal det også siges at du forudsagde at vi ville ende udenfor de europæiske pladser.! det er den 2nd ringeste forudsigelse denne sæson, kun overgået af Tøfting der spåede Nordsjælland som nedrykkere.
Fck. Man united.
Jo det endte med en dårlig forudsigelse.

Men vi havde en stime med 1 point i 3 kampe i træk. Uafgjort mod AGF og så nederlag til BIF på hjemmebane og nederlag til FCN.

Vi var virkelig på vej til at fucke det hele op. Men så skiftede Neestrup system.

Det var en flot udebanesejr på Hjalte Park. Men Ankersen var jo lige ved at fucke op med et af de dummeste straffespark begået.

Udover den aller første kamp i mesterskabsspillet som var mod FCN. Så synes ikke at vi har haft en eneste overbevisende sejr i mesterskabsspillet.

Og jeg er stadig meget bekymret for FCK. Det er virkelig den individuelle kvalitet der afgjorde det for os. Men vi har ikke spillet som et hold som for eksempel AGF har gjort.
Succes is temporary loyalty is forever
Ret sikker på Kauf er lukket. Kvart i Bold har talt om at han ikke er i planerne i FCK og han gerne selv vil blive i Tyskland. Han har også kun 1 år tilbage af kontrakten i FCK.

Men hvis vi ser bort for disse overstående spekulationer. Er han overhovedet en type der vil blomstre i FCK?

Jeg har fulgt lidt med Kauf i 2. Bundesliga. Han løber mange mål ind. Mange kontra angreb. Det er ligesom at se highlights fra hans gode halvsæson hos AaB.

Jeg tror bare det bliver svært at sætte Kauf op i de situationer i FCK.


Jeg er med på, at det ikke ligger i kortene at karrieren fortsætter i klubben, men syntes stadig han har en fin pakke, alder, han er dansk og så ejer vi ham allerede.

Om han så som type passer ind, kan der være noget om, at han muligvis ikke gør. Historikken med ham so far, indikere det, men han er stadig ung, og med mulighed for at udvikle på de færdigheder, som kræves til vores spillestil.

Generelt er jeg mere tilhænger af, at vi giver lidt længere snor til de unge, fremfor at købe en udefra, som ligeledes, både kan blive en dreng og en pige.. Tænker at han godt kunne være en af de spillere, som skulle bruge en lidt længere indkørsel periode, og ud og have lidt hår på brystet, inden han for alvor kunne gøre sig gældende.. Og lidt bekymret for vi opgiver ham for hurtigt, inden vi for alvor har erfaret hvor meget der kan bygges på ham.
Generelt er jeg mere tilhænger af, at vi giver lidt længere snor til de unge, fremfor at købe en udefra, som ligeledes, både kan blive en dreng og en pige..


Jeg er enig. Jeg er foreksempel glad for at man satsede på Stamenic. Han var på vej til udlejning igen. Men det var Thorup der tog beslutningen om at han skulle være en del af FCK. Men så ramte Thorup forkert med en af Mukairu / Karamoko. Kan ikke huske hvem det var, men en af dem havde mulighed for at blive solgt hvor Thorup sagde han gerne vil have spilleren i truppen.
Succes is temporary loyalty is forever
Ja enig, det så virkelig sort ud efter Nordsjælland kampen. Og det var meget svært at tro på vi kunne sætte en stime af sejre sammen med det program in mente. Bif ude, pokalfinale, Agf hjemme, Viborg ude.
Fck. Man united.
annonce