Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes det er fair nok, Isak er jo i sin FCK tid blevet spillet ude af position i næsten alle kampe.

Han burde få flere chancer på den centrale midtbane.
-
Jeg kan ikke huske om det var herinde eller på twitter hvor der var snak om at han var voldsomt utilfreds under og efter Randers kampen - og det kan jeg egentlig godt forstå. En fuldstændig gratis kamp, og så får han hverken lov at starte inde eller i det mindste blive skiftet ind. I stedet bruger man blandt andet indskiftninger på Haraldsson (Isak er sikkert glad på hans vegne, men han har jo fået massere af spilletid allerede) og en Cornelius som vel stadig ikke er på 100%.
Tror ikke et indhop vil have hjulpet på humøret.

Tro det eller ej. Men han har spillet 33 kampe denne sæson for FCK.

22 Superliga kampe
1 CL kval
5 CL gruppespil
5 Pokal kampe

Det er blevet til 1262 minutter.

Det virker til ud fra hans udtalelser at han er utilfreds med ikke at starte.

Han skulle have startet i Randers kampen. Men det skulle Roony også. Neestrup valgte at stille stærkest. Så han er ikke behandlet uretfærdigt i forhold til de andre bænkspillere. Det vil også have været oplagt at give Kalle en farvel kamp.
Succes is temporary loyalty is forever
Jo mere jeg tænker over det jo mere dumt er det ikke at fornemme truppen bedre og give ham tid på holdet. Men omvendt - vi skulle altså lige vinde først!
Meget enig med jer andre omkring Isak. Undrede mig også allerede under kampen herinde over at der ikke var flere reserver, der fik spilletid imod Randers i en ligegyldig kamp.

Men det bliver et meget spændende transfervindue ihvertfald! Jeg håber at vi kan vente med at sælge profiler til CHL kval er overstået som der blev gjort med Pep Biel sidst sommer og så håber jeg ikke at der bliver sparet på indkøb den anden vej. Der skal satses på CHL igen
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
Omvendt - han fik spilletid i 5?! CHL kampe! Det er da et kæmpe signal om at man har tillid til ham!
Timingen er i hvert fald god - han er med det islandske landshold i 14 dage og Neestrup holder ferie.
Batman Close. London W12.
Kampen mod Randers var ligegyldig, ja, men det jo stadig en kamp som samtlige spillere i truppen vil spille.
En kamp hvor mesterskabet skal fejres og der er det jo fortjent nok, at det er de bærende profiler som har kæmpet mesterskabet hjem, der spiller og hyldes for præstationen over sæsonen.

Jeg håber dog virkelig Isak får sit gennembrud i næste sæson på den centrale midt. Det vel ikke fuldstændig udelukket at vi står uden både Falk og Haraldsson når transfervinduet lukker, det burde unægtelig spille ham tættere på sin favorit position i så fald.
Isak er for tung til top fodbold. Hans overblik er fremragende men han fylder for lidt og et for langsom til at spille 8´er hos os.
Sælg ham, hvis nogen gider købe ham med den løn han får, han er ikke god nok til FCK. Fejlkøb..
annonce