Snak

Mere indhold efter annoncen
#Ravnen

Kunne Mohamed Elyounoussi være interessant ?


Måske, ham ved jeg simpelthen ikke noget om som spillertype efterhånden.
Kan huske at han blev udskreget til det næste store stjerneskud, men er det ikke et stykke tid siden?
Jeg ved ikke engang hvor han spiller, eller hvor meget

Edit: Kan se at han har fået fint med spilletid i Southampton, men han skal da være villig til en enorm lønnedgang, da han tilsyneladende tjener 23-24 mio om året.
FC København Real Madrid Middlesborugh
Han er lige rykket ned med Southampton. Hvis jeg ikke tager fejl er han free transfer den her sommer. Han er dog nok vant til en fyrste løn fra sin tid i PL. Så er han vidst heller ikke ligefrem kendt for sin fart.
#Gizzard

Så er han vidst heller ikke ligefrem kendt for sin fart.


Nej, tilsyneladende ikke.
Fifa er i hvert ikke imponerede... 69 i acceleration
https://www.fifacm.com/player/203362/mohamed-elyounoussi
FC København Real Madrid Middlesborugh
@nande


Neestrup ser mere Larsson som en Santin type der trives bag en angriber som Damen.


Af ren interesse for hvad Neestrup gerne vil, så er jeg helt med på at han gerne vil veksle bedre mellem 4-3-3 og 4-2-3-1. Men at han hermed mener overstående, hvor kommer det fra? Eller er det en analyse for egen regning.

Jeg så det personligt lige så meget som en mulighed for at bringe Haraldsson og Diogo i spil på 10´er pladsen. Det udelukker naturligvis ikke Larsson i den rolle. Vil bare lige hører om det er noget han er citeret for?
“The ball is round, the game lasts ninety minutes, and everything else is just theory.”
Neestrup ser mere Larsson som en Santin type der trives bag en angriber som Damen.


Det er mig der selv kommer med Santin / Damen eksempel. Men det baserer jeg ud fra et Neestrup Interview. Jeg synes Larsson både i højde, statur og fart minder om Santin.

Her blev Neestrup spurgt om hvis Cornelius kommer tilbage i form. Vil det så gå ud over Haraldssons og Larssons spilletid.

Der svarede han nej og fortalte muligheden om at spille falsk 9´er bag en ægte 9´er.

Med Larsson siger han at det er en spiller der kan dække alle de offensive pladser. Det er en spiller han vil bruge på mange måder.

I AGF kampen skiftede han Karamoko ind så Karamoko og Larsson spillede angribere. Bagefter kampen sagde Neestrup at det ikke er sidste gang at FCK spiller med 2 angribere.
Succes is temporary loyalty is forever
Jeg er ikke helt sikker på om vi er i markedet efter en angriber, hvis vi går ud fra at vi har Corner, Larsson og Orri kommer tilbage. Den færdige sæson har også vist at vi nok ikke kan regne med at Corner kommer til at spille forfærdelig meget. I den ligning virker det ikke så logisk at gå efter Dolberg, da han vel lidt er samme type som Larsson. Som gardering for Corner ville jeg gerne have Jonas Wind, men det er helt sikkert ikke muligt. Så må vi håbe at Orri stepper op. Tingene kan jo også ændre sig hvis vi kommer i CL igen.

Jeg er helt sikker på at vi går efter minimum en VB og en CM. Muligvis også en kant, da aftalen er, at Daramy skal tilbage til Ajax :-(
You come at the king, you best not miss.
#Nande

Neestrup ser mere Larsson som en Santin type der trives bag en angriber som Damen.


Det er præcis den måde at opstille egne formodninger, som et udtalt faktum, der nogen gange får dig i dumme diskussioner herinde.
Et lille "Jeg tror" foran udtalelsen havde ændret den præmis og åbnet op for en spændende snak om hvordan vi hver især kan se tatikken og spillerne blive brugt.
Det her skal absolut ikke tages som en sviner, jeg prøver bare at plante et frø
FC København Real Madrid Middlesborugh
I den sæson Jordan Larsson scorede 15 mål i den Russiske liga. Det var siden af Sobolev der scorede 13 mål. En target angriber på 195cm.

Succes is temporary loyalty is forever
#ægte far

Jeg er ikke helt sikker på om vi er i markedet efter en angriber


Det tror jeg netop heller ikke vi er og ydermere håber jeg det ikke, da det sikket vil skubbe Henke Junior ud på højre-kanten i mange kampe og jeg kan rigtig godt lide ham som central angiber.
Hvis man køber en ekstra angriber, så er det i hvert fald en afskrivning af Corner, tænker jeg
FC København Real Madrid Middlesborugh
Henke Junior er bedst som central angriber. Men er bedst siden af eller lige bag ved en ægte stor target angriber.

Han trækker også ned i banen og kombinerer. Men vi har set mange gange at der ikke er nogle der er i boksen når vores backs slår indlæggene. Det har vi set flere gange i mesterskabsspillet. Vi har virkelig brug for Cornelius og hvis Cornelius krop ikke fungerer så bør vi købe en type der minder om Cornelius.
Succes is temporary loyalty is forever
annonce