Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er bare ikke sikker på at Orri, ryger så langt frem i køen ved skade til Corner, hvis vi antager at Larsson skifter så er han foran, tror det samme med Claesson og Hakon, og lur mig om ikke også Diogo også er foran i køen, jeg synes han har været god i en mere central rolle.
Der bliver vel spillet 6 Superliga kampe under Transfervinduet.

Runde 2, runde 3 og Playoff for Europæisk er også under Transfervinduet.

Så er vi vel oppe på 12 kampe måske. Hvis Cornelius ikke kan holde til 12 kampe skal der trykkes på knappen. Jeg håber PC har en liste af mulige erstatninger hvis Cornelius ender med endnu en muskelskade. Vi skal ikke lave et panik køb.

Det skal gå Matthew Ryan hurtigt. Vi skal have en backup vi kan købe klar.
Succes is temporary loyalty is forever
Og han skal være stor. og god på låget.
You come at the king, you best not miss.
Nævnte Akor Adams for et stykke tid siden herinde. Et stort brød der scorer mål på låget som det passer ham. Nu kan jeg se efter at have nævnt ham at han har scoret et hattrick, så nu er han oppe på 10 mål i 9 kampe i Norges Eliteserien (bedste række) for Lillestrøm.

Er ret sikker på FCK gennemscouter Eliteserien og Allsvenskan. Så tænker vel han er på FCKs radar af en eller anden art uden det er konkret.
Succes is temporary loyalty is forever
Ja du har nok ret - glimrende start må man sige.
Jeg tænker bare, at hvis vi henter sådan en fyr til sidst i vinduet, så kan det blive svært at integrere ham på holdet så han kan hjælpe holdet med det samme - derfor jeg tænkte at Mortensen er meget mere plug and play - men altså - det hele kommer jo an på hvordan Neestrup og PC ser på det. Jo hurtigere vi får holdet på plads jo bedre, men så får man ikke altid den bedste pris. IMO er PC lidt af en krejler og det er ikke altid den bedste tilgang tror jeg. Jeg tror stadig at spilleren du nævner kunne hjælpe holdet, også selvom det "kun" er Norge. Vi må se hvad der sker. Jeg tror PC får travlt ihvertfald - især med at sælge.
You come at the king, you best not miss.
Jeg nævnte Patrick Mortensen og op til flere nedgjorde ideen. I mine øjne ville han være perfekt. Han kan spille en hel sæson - han har et sindsygt godt mindset, han er super kynisk og har både et acceptabelt spark og hovedstød. Med Corner, Larsson og PM så vil vi have et angreb der er både solidt og med forbehold for skader.
Orri skal udlejes til Hvidovre eller lign. SL erfaring vil være godt.
Patrick Mortensen som billig reserve på et års leje. Det er jeg sikker på både han og AGF vil være ellevilde for. Det er bare at trykke på FM-knappen.
fck-medløber.
Jeg er en af dem, som ikke er vild med ideen om PM.
Han bliver 34 år om en måned, har ingen fart og så har jeg en formodning om, at vi vil opleve en væsentlig anderledes PM i FCK end de gør lige nu i AGF. Det er selvfølgelig ud fra den formodning, at han i FCK oftest vil være henvist til bænken, og kun få sporadisk spilletid.
I hans alder, og med den spillertype han er, så tænker jeg at han uden at spille hver gang, som i AGT, ret hurtigt han vil blive en fesen version af ham.
- Men det er selvfølgelig kun en fornemmelse.
Det virker nemlig ganske urealistisk, at AGF skulle være interesserede i en løsning, som ikke involverer at vi betaler rigtig dyrt for det, der vel er en habil superligaangriber, men som ikke vil kunne gøre sig gældende, not de europæiske modstandere hedder ret meget mere end FC Færøerne.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Men Nande, du var jo ikke så glad for at hente spillere fra den svenske og norske liga, så hvad har ændret sig ved Akor Adams? Zinckernagel har idet mindste bevist sig selv på større addresser i modsætning til ham du river frem.
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
annonce