Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Den er relevant nu, og jo før det går op for fol jo bedre.

Når kampen i Farum er slut, så kan vi jo trøste os selv med, at vi stadig fører med fire points, og der kun er seks runder igen. Efter kampen i Aalborg, så er vi tilfredse med stadig at fører osv. osv.

Problemet er, at truppen, trænere etc. er faldet i søvn, og man åbenbart intet har lært af sidste sæson. Det skriger til himlen af sportslig inkompetence. Vi har mødt tre hold, der har været i krise, og kun fået to points. Hvordan i alverden kan man så forvente noget positivt, når vi skal møde det absolut mest formstærke hold.
FCN har alt det kørende, som vi ikke har. De har handlet godt ind, og fået spillere, der har tilført truppen det nødvendige. Vi har hentet en skadesplaget veteran på en halvårlig kontrakt, og krydret med et par skader og karantæner, så skal vi nu spille med et flop som Gislason, og sætte vores lid til at grønne og uprøvede spillere som Vetokele og Amankwaa kan vende kampbilledet.

CV har endnu engang bevist en enorm mangel på rettidig omhu, og det bør selvfølgelig have konsekvenser, når han endnu engang har pisset 100 mio. ned i sit direktørtoilet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg begynder godt nok at få seriøse flashback fra sidste sæson. Hele holdet og teamet omkring dem er godt nok faldet i søvn. Jeg magter simpelthen ikke hvis vi skal smide det hele en gang til.

Kampen i Farum bliver alt afgørende. Jeg tror faktisk slet ikke jeg tør at se den, den skal bare vindes, så er den ikke længere!
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Jeg forstår dig godt når du forklarer det på den måde repos. Men selvfølgelig er den diskussion mere relevant at tage efter FCN-Kampen, end den er nu. Det kan jo næsten ikke lade sig gøre at gå igennem en hel sæson uden en dårlig periode. Jeg tror og håber på at vores dårlige periode er slut nu, og vores spillere viser en trods-reaktion imod FCN. Der er selvfølgelig også det frygtelige flashback fra sidste sæson, hvor vi smed det hele på gulvet. Men i den her sæson, der synes jeg vi generelt har vist bedre spil og gejst, og vi har flere gange vist at vi kan rejse os. Jeg tager ja-hatten på.
Forza Napoli Sempre!
Jeg tænkte det samme sidste sæson. Men Repos(og andre)fik jo netop ret i deres analyse.

Vinder FCN over jer, så er alt jo fuldstændig åbent igen.


Og jeg var blandt disse andre sidste sæson. Det er en voldsom stor forskel på vores spil i år, og sidste år. Det var jo et langsomt toguheld sidste år, hvor vi spillemæssigt slet ikke fungerede, men på en eller anden måde fik hentet pointene alligevel i starten af sæsonen. Det var tydeligt, at vi på et eller andet tidspunkt ikke ville få pointene. Vi har jo slet ikke set samme tendenser denne sæson. Folk glemmer utrolig hurtigt hvor dominerende vi har været til tider.

Jeg siger ikke at det ikke kan gå galt for os, for selvfølgelig kan det, det. Og jeg tror bestemt ikke mesterskabet allerede er hjemme. Men at antage, at vi allerede har tabt de næste 2 kampe og mesterskabet nærmest er smidt nu... Slap nu af. Der er intet i vejen med, at man begynder at ryste lidt på hænderne og ser sammenligninger med sidste sæson, men den der ekstreme pessimisme man slår over i... Den kan man sgu slå over i, når det for alvor brænder på. Vi har altså stadig 7 point. Man behøver ikke male fanden på væggen endnu.

FCN har alt det kørende, som vi ikke har. De har handlet godt ind, og fået spillere, der har tilført truppen det nødvendige.
Arh, bedre er det vel heller ikke. Bueno,Calvo og Pereira spiller ikke ret meget. Bech er hentet i Lyngby og har gjort det godt og så er der selvfølgelig Connor O´Brian, som har gjort det godt.

Jeg er dog enig med dig i faresignalerne.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Man behøver ikke male fanden på væggen endnu.


Jeg er forundret over hvor hurtigt folk glemmer.

Sidste sæsons grufuldhed står i hvertfald brændemærket i min hukommelse, og jeg får seriøse deja-vu fornemmelser, ikke blot oven på den måde vi ikke kan skrabe point sammen, men også den måde fansene reagerer på. Der er den ene flok der forgæves prøver at berolige de paniske, mens der er alle os andre hvis panik-knapper for længst er begyndt at blinke rødt. Jeg ved godt hvem der får ret igen i år.
CV RAUS
Jeg ved godt hvem der får ret igen i år.


Okay, kan du så også fortælle mig næste uges lottotal?
Forza Napoli Sempre!
moderator
Nej, det behøver men ikke, Beesknees, men jeg ser stadig ikke fundamentet som voldsomt godt.

Vi har lukket mål ind i hver eneste kamp i foråret. Det er kun i hjemmekampen mod Silkeborg, at sejren har været sikret i god tid. I Odense var det med lodder og trisser, og forfærdelige defensive præstationer. Mod ACH i Parken reddede vi os med et off-side mål i sidste minut efter en sløj kamp, hvor AC Horsens var lige så gode som os.

Fakta er, at vi smider en masse points, medens FCN vinder deres kampe. Jeg kan ikke se nogle tegn på, at det en selvfølge, at den tendens skal vende.
NJ har været temmelig svingende, medens modstandernes forsvar er begyndt at lukke ned for Cornelius.

Desuden er Ariel desværre begyndt at lukke bullshit ud i pressen i et mislykket forsøg på at skærme truppen. Det er præcis det modsatte, som vi har brug for, men problemet er det ikke er gået op for amøberne i den sportslige sektor.
CV og co. kan jo netop ikke se faresignalerne, og netop den mentalitet ender med at koste igen. Men vi kan tales ved, når Stokholm og Hjulmand næste sæson løber rundt med et smil på læben, og taler sig igennem syvmålsnederlag i CL, som var de Guds gave til turneringen.

Jeg vedkender mig gerne at være pessimistisk, og jeg kaster ind i mellem op over, at skulle trækkes igennem dette cirkus, hvor autopiloten slåes til uden skelen til virkeligheden.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg tør kun at begynde og håbe på guldet, hvis vi vinder i Farum. Selvom det mest af alt tyder på at gå galt. Kan godt være vores spil er bedre end sidste sæson, men hvad nytter det, når Rødvin igen ser ud til at have fundet tonerne og vi ser ud til at være faldet i søvn og bare ikke kan få boldet ind.

Jeg er sikker på det nok skal gå galt.
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Der var 14 points forskel efter 22. spillerunde, ret vildt at det allerede er blevet halveret.

Sidste sæson var det et spørgsmål om at tage vores pointsnit efter Ståle-effekten forsvandt et stykke tid før fyringen af Nilsson, holde det op mod FCN´s pointsnit efter de omvendt kom i omdrejninger, og så se at FCN ville ende foran os, og det gjorde de så. Spillet var også i det store hele ringe uanset resultaterne. Det har været meget anderledes denne sæson hvor vi har været suveræne og kun øget forspringet indtil for en måned siden. Jeg er afgjort mindre skråsikker end i begyndelsen af marts, men har stadig svært ved at se os fucke det op igen. Det er kæmpe afbrændere der står mellem 1 og 6 point hentet de seneste 2 kampe, ikke dårligt spil som sådan eller taktisk rådvildhed a la sidste sæson.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce