Snak

Mere indhold efter annoncen
Khankar. Det kan du have ret i. Det kan dog også være, at man finder Thomas Delaney klar til at tage springet til fast starter, midtbanestyrmand.
Ekstra Bladets pris på 9,5 mio kr. + 40 % videresalgs klausul virker helt vanvittigt.
‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
moderator
Pourie ligner skoleeksemplet på en dårlig transfer, men efterhånden også et skoleeksempel på CVs manglende evner. Der står Berglund skrevet overalt på det her, og Berglund i CL var godt nok noget af det mest jammerlige, der længe er oplevet.

Jeg vil hellere have Santin end Pourie, og Pourie kan aldrig aldrig blive en erstatning for Cornelius. Jeg kan simpelhen ikke forstå, at Ariel Jacobs ikke kan nedlægge veto mod sådan en fejltagelse.

Hvorfor fanden kan alle andre end den sportslige ledelse adressere manglerne i den nuværende trup? Det er hovedrystende.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skulle de tal holde stik (lad os håbe på, at de ikke gør det), skal Marvin Pourie sælges videre fra FCK for i omegnen af 40 mio. kr., før FCK har større samlet fortjeneste på ham, end Silkeborg - på trods af at grunden til, at han i givet fald ville kunne sælges for sådan et beløb, er pga. FCKs position samt deltagelse i turneringer der fungerer som passende udstillingsvindue.

Skal FCK ikke trække sig ud med et minus på handlen, må Marvin Pourie, på et tidspunkt, sælges fra FCK for knap 20 mio. kr.
Har ikke noget imod hvis man henter Pourie for under 10 mio, forudsat selvfølgelig at man ikke har udhulet hans videresalgspotentiale med en gigantisk videresalgsklausul.

Gør mig lidt de samme tanker som i andre, vælger at håbe på at han er tænkt som en direkte erstatning for Santin. Det kunne også forklare timingen, måske der endelig er nogen der vil overtage ham.
CV har rimelig mange penge mellem fingrene, og Santin skal jo udskiftes før eller siden, hans spil har efterspurgt det længe og hans kontrakt udløber næste sommer. Synes det vil/ville være en udskiftning der giver rigtig god mening.

Er enig i at vi stadig mangler 1, eller egentligt helst 2, høje fysiske angribere.

De små tekniske typer vil få det svært når hele modstanderholdet står i eget felt, men udover det så vil også tage bidet af vores backs hvis der ikke er nogen i feltet til at slås om indlæggene..

Er tilgengæld rimelig sikker på at det nok skal komme, det virker jo rimeligt indlysende, og vi har både pengene og et spændende år med CL forude..
Den burde være lige til højrebenet for CV..


Khankar. Det kan du have ret i. Det kan dog også være, at man finder Thomas Delaney klar til at tage springet til fast starter, midtbanestyrmand.


Tror bestemt Delaney har potentiale til at være bødlgebryderen på midtbanen. Man må håbe, at han forbedrer sit spil fremad banen. Mener dog det er for risikabelt at stole blindt på, at Delaney hæver sit niveau til CL-værdighed.
Jeg tror tingene er løbet lidt løbsk inde i dit hoved, Matias. Tag en gåtur?

Hvis jeg kan holde mig fra at kalde dig dum for at overfortolke en evt. signing af Pourie som CVs planer for en Cornelius-erstatning, så kan du nok også udvise samme beherskelse den anden vej, jeg har ikke usædvanlige evner i den retning. Jeg kan mærke på din møjsommeligt konstruerede seminaristprosa og komiske dramatisering af klubtrådspingpongen at du er meget opsat på at udvise en vis åndaristokratisk overlegenhed, men intelligente mennesker siger ikke "du er dåm" som det første, vel? Nej. Lidt sammenhæng mellem mål og midler ønskes.

Hvis du følte dig truffet af min reaktion på Bløde Babsers ærgrelse over en eventuel signing af Pourie, så må du meget undskylde, men jeg vil hævde det ligger udenfor mit ansvarsområde.

Færdig med fnidderfnadderet? OK. Der er ikke meget der tyder på at Pourie er hentet som vores nye targetmand, eller vores nye angriber i det helt nye system vi hermed pludseligt indfører. Selv som CV-skeptiker virker det lidt langt ude, vent med de rullende øjne til det sker, skulle det ske. Som Santin-erstatning, eller bare som supplement til vores efter Cornelius´ afgang noget fattige arsenal oppe foran er det mig meget svært at se en tilgang af en ung tysker med mål i støvlerne som andet end en styrkelse af holdet, og en tiltrængt sådan for så vidt som Santin har virket udtjent og ingen andre formået at vælte ham af tronen.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
"Hvorfor fanden kan alle andre end den sportslige ledelse adressere manglerne i den nuværende trup?"

- Som om I kan det! Tja, trådenes skrevne pletskud, er nærmest uhyggelig læsning. For bare at nævne et par håndfulde, som allerede inden spillerne kom i kamp for FCK, med rette blev betvivlet: TK, Johan Absalonsen, Mos, Rurik Gislason, Frederik Berglund, Urmas Rooba, Morten Nordstrand, Daniel Jensen, Pape Pate Diouf, Junior.
Det er lidt synd for Nordstrand at nævne ham i det selskab. Han havde trods alt en god sæson til halvanden hos os undervejs, og var heller ikke vellidt på lægterne fordi han faldt igennem fra dag 1.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
moderator
Pourie blive en stjerne.
Dette er en signatur.
annonce