Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg argumenterer ikke imod udskiftningen i spillertruppen. Jeg er argumenterer imod ideen om, at FCK knuser al modstand allerede i efteråret.https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
@ Repos
Man kan vel argumentere for, at det spillemæssige umuligt kan blive ringere.


Nu ved vi jo at Moller er GF´er, så det er ikke for at træde på en mand der ligger ned. Men når man så AGF i foråret, så virker det nu svært at argumentere for at det rent spillemæssigt ikke skulle kunne blive dårligere i FCK. Det kan det sagtens.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
moderator
@ Moller

Helt enig angående mesterskabsræset. Jeg tror bestemt heller ikke, at der er afgjort halvvejs til vores fordel. Dertil er der stadig meget, der skal rettes op.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det er der vel ikke andre end BB der umiddelbart tror på? Det ændrer ikke at jeg elskede mesterskabet i 2010/11 højest af alle. Fuck spænding.
Derudover, så glædede jeg mig bare over en svækkelse i FCM. Så sikker er jeg nemlig, at jeg ikke føler mig overbevist om, at vi ender over FCM.

En ting er, at det ligner Ståle har styr på markedet. En anden ting er, at vi endnu ikke har set ham indføre et spillemæssigt koncept der holder.
2010/11-sæsonen var jo så også bare vanvittig at følge som FCK-fan. Nærmest alt gik vel op i en højere enhed, lige den sæson.

Flere af dem, ja tak.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg argumenterer ikke imod udskiftningen i spillertruppen. Jeg er argumenterer imod ideen om, at FCK knuser al modstand allerede i efteråret.


Hvis det er på baggrund af mit indlæg du finder det nødvendigt at argumentere imod den slags ideer, så har du læst det som fanden læser biblen.

I øvrigt er jeg ikke så nervøs for den indkøringsperiode for den hjemlige del af vores efterårssæson. Det kan godt være det ikke bliver sprudlende fra første runde, men der vil formentlig være så meget kvalitet at Ståle kan sætte det så solidt sammen at de hurtigt kan få et fint pointgennemsnit.
Bare se hvor hurtigt Bif begyndte at sætte mange point på kontoen da de fik deres nye hold samlet. Det på trods af en dårligere træner, en markant dårligere eksisterende trup af bygge ovenpå og, formentlig, væsentlig dårligere indkøb.
Mit eneste forbehold er hvis der er for mange af de nye der ikke er i nærheden af hvad vi er blevet lovet.

Internationalt er det naturligvis noget helt andet.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Så er Augustinsson officiel. Dog først fra 1. januar.
FCK og United siden \'92.
Havde håbet på en indkøringsperiode her fra sæsonstart, men det passer vel sammen med, at det er der hvor Bengtsson smutter - Vi kan være sikre på han ikke smutter nu i hvert fald.
København.
Det havde nok været bedre nu, men jeg forstår godt datoen. Vi har nok sparet en million eller 3 på at lade ham spille derovre et halvt år til, og han ville ikke have spillet mange kampe foran Bengtsson.
Nu er der også plads til, at Høgli får kampe som 1. reserve i begge sider. Det passer mig fint. Han må også kunne bruges som makker når Augustinusson skal køres ind.
På den anden side kunne tilførslen af Augustinsson nu, have ført til et salg af Bengtsson, der formentlig havde genereret mere end 1-3 millioner.

Jeg er dog enig i dine betragtninger og er fint tilfreds med måden det er håndteret.
annonce