Snak

Mere indhold efter annoncen
En angriber? Er det gået din næse forbi at De Ridder er kommet til? Cornelius, Vetokele og De Ridder virker ganske fornuftigt i mine øjne. Desuden har vi Felfel, Amankwaa og NJ som kan agere backups.
København
Snakken om at købe en angriber er lidt forfejlet, selvom romantikken er til at forstå. Men det er vigtigere med spiller centralt i de to andre kæder.
Batman Close. London W12.
Kan vi få hentet en ung talentfuld center back med lidt hurtighed og en kreativ højre kant, så er jeg fint tilfreds, en eventuelt 6´er ville heller ikke være dårligt, men er ikke ekstrem nødvendigt.
(...)
En spiller jeg dog håber vi gad at prøve at få fingrende i, er Emil Nielsen fra FC Roskilde, han har på trods af sin kun 20 år lavet 32 mål i 27 liga kampe og hans udvikling har været imponerende. Han er selvfølgelig ikke klar endnu til vores starter, men som spillertype passer han ind i Santin rollen og med en udlejning til FCV eller ligne klub burde han godt kunne gøre sig til starter i superligaen hen af sæsonen.
(...)
FCK´s nuværende trup kan i mine øjne spille således:

Stephan Andersen

Høgli - Nilsson - Mellberg - Bengtsson

Claudemir - Delaney

De Ridder - Mussis - Jørgensen

Cornelius

Det gode ved den her taktik er, at man ikke på samme måde, er afhængig af en stabil og stærk 6´er, da man i defensiven trækker sig tilbage og sammen og har tre man på den centrale, hvorfor man ikke er tvunget til at have en decideret ankermand. Både Jørgensen og De Ridder besidder den gennemslagskraft samt teknik, der gør at de både kan fungere som indvendige angribere samt decideret wings.

Alternativt:

Stephan Andersen

Høgli - Nilsson - Mellberg - Bengtsson

(Ankermand)

De Ridder - Mussis - Jørgensen

Vertokele - Cornelius

Den her tilgodeser alle de pokkers angribere, som vi pt. er i besiddelse af. Den kræver dog et indkøb, som ikke er et hvilket som helt indkøb, men nok den vigtigste mand på banen, nemlig ankermanden. Det er ham, der skal binde hele den defensive organisation sammen - Skal være stærk, abnormt løbepensum, koldblodighed og ikke være bange for at smide sig i tacklinger

København.
En angriber? Er det gået din næse forbi at De Ridder er kommet til? Cornelius, Vetokele og De Ridder virker ganske fornuftigt i mine øjne. Desuden har vi Felfel, Amankwaa og NJ som kan agere backups.


Det er ikke gået min næse forbi. Men De Ridder som en topangriber? I Superligaen kan han måske højst nå op på 14-15 mål, men så heller ikke mere. Han er ligeså meget fløj som han er angriber. Vores mest scorende spillere i sidste sæson, var Vetokele med 13 mål? Kan du se hvor jeg vil hen? Det er så vigtigt med en rigtig klasseangriber. Det kan være at Vetokele får sit endelige gennembrud i næste sæson og at Cornelius igen træder i karaktèr, men jeg ville været meget mere tryg med en rigtig kvalitetsangriber. Jeg ved godt vi har nogle hængepartier med angriberer der nok skal sælges først, før vi kan hente en ny(Pourie, Adi, Mos), men lad os nu hæve overliggeren og tænke lidt større.
Forza Napoli Sempre!
Og så Cornelius eller De Ridder på bænken sammen med Vetokele? Det håber jeg pænt meget ikke sker. Det ville være absurd dårlig trupplanlægning at bruge penge på en angriber mere, der skal være fra en højere hylde end de vi har. Jeg kan slet ikke se pointen.
De Ridder på fløjen eller på bænken ja. Enten Vetokele eller Cornelius på bænken. Helt afhængigt af hvilken type angriber vi henter. Men hvis vi ikke henter en angriber, så håber jeg da at jeg tager fejl og at Vetokele og Cornelius kommer til at være lynende farlige i den kommende sæson, men lad os se.
Forza Napoli Sempre!
Der bliver ikke hentet en erstatning, der vil placere Cornelius på bænken.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Det vil komme helt vild bag på mig hvis man køber et alternativ til Cornelius på toppen. Det kan godt være vi er vi er ambitiøse i dette vindue, men jeg kan ikke se det ske at vi kører vinterens store 27 mio investering i baggrunden efter så kort tid - endda nu hvor han de seneste kampe begyndte at vise noget ro og niveau.
Vetokele vil, hvis det skal ske noget helt fremme, være nemmere at skyde afsted og at erstatte. Men mon ikke man gerne vil holde ham minimum til vinter for kontinuitetens skyld?
Men hvis han og Cornelius ikke viser bedre indbyrdes forståelse i efteråret er man nød til at overveje om ikke Vetokele skal videre til vinter.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce