Snak

Mere indhold efter annoncen
Situationen er vel den, at det er De Ridder der skal spille med cornelius eller Vetokele. De to sidste sammen tror jeg ikke er Ståles plan. Naturligvis skal der noget ind hvis Vetokele ryger, men når man ser på de tre angriberes individuelle niveau, og sammenligner det med vores midtbane og forsvar, så er det tydeligt hvor vores klart stærkeste kæde er.

En midtbanespiller og en centerforsvarer er uendeligt meget vigtigere .
moderator
14-15 fra De Ridder vil være mere end godkendt. Det er vel nogenlunder der, hvor Santin også lå, og De Ridder skal jo ikke udelukkende bedømmes på antallet af mål.
Det vigtigste er, at han kan skabe plads til Cornelius, og ikke som nu, hvor Vetokele og Cornelius løber i vejen for hinanden.

Desuden må man også håbe på, at NJ kommer ordentligt i gang, for så tiltrækker han automatisk opmærksomhed, og skaber rum for sine medspillere.

Vi mangler både centralt i forsvaret og central på midtbanen, fremfor for i angrebet, hvor vi så rigeligt er dækket ind i det nuværende set-up. Så medmindre, der býder sig en enestående mulighed for at hente noget, så skal der prioriteres anderledes.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg tror at De Ridder er købt ind til at være 1. valg og partner til Cornelius. Santin var også fløj/wing i sin tid i Kalmar.

Angrebet på nuværende tidspunkt er mere end godt nok, der bliver kun hentet spillere, hvis der bliver solgt for mange. Vi skal lige af med Mos, Adi, Pourie og måske endda Vetokele, før det kan komme på tale at købe nyt.
København
De Ridder har med undtagelse af sidste sæson, ikke ligefrem haft ry for at være målfarlig eller særskilt dygtig, for den sags skyld. Han har gjort mest væsen af sig i lavere divisioner hidtil - og da ikke mindst, hvis han skulle score mål.

Dette var vel også en af grundene til, at Utrecht fik ham på en fri transfer, og virker ganske fornøjede med de 15 mio. kr., som Utrecht fastholder, FCK har betalt.

Anyway - det er, tror jeg, ikke sikkert, at han er bedst som 2. angriber ved siden af Cornelius. Men hvad planen er, ved jeg naturligvis ikke.

Vh.

Adriaanse
Ser ud til at Toronto ønsker at benytte sig af deres option på Adi og købe ham. Det er fedt hvis vi kan få dækket en del af købsprisen, men jeg står stadig tilbage med en følelse af, at FCK kunne ha´ genereret et oplagt profitabelt videresalgsobjet i ham. Han nåede i FCK kun at banke kasser ind for 2. holdet, men altså, hvis ikke han er i Ståles planer, så er det selvfølgelig bedst, at han ryger videre.

Er der nogle der ved hvad den købsoption ligger på?
København.
moderator
Jeg ved det ikke, men det vil i hvert fald ikke give mening at give Adi længere snor end hidtil.
Hans mangler var alt alt for udtalte til, at det nogensinde kunne blive godt hos os.

Kan vi få et hæderligt beløb for, hvilket der er lagt op til, når han er Designated Player, så skal vi være mere end tilfredse.
Adi er endnu én, der må ryge under CVs manglende evner til at købe angribere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det er da en dejlig lykkelig slutning på et lorteophold, hvis vi lykkedes med at sælge ham for en skilling eller 2.
Jeg forstår ikke helt at han ikke har fået flere chancer. Ja, han har nok nogle åbenlyse mangler, men han har da også vist noget potentiale. Men da han ikke er en del af de fremtidige planer virker det fint at sælge ham og få lidt håndøre ud af det.
moderator
Jeg har svært ved at se det ufroståelige i, at Adi ikke fik flere chancer. Det er jo ikke noget socialkontor, og han demonstrerede eklatante mangler.

Vi skulle jo nødigt ende i et nyt Ailton, hvor vi skulle pines gennem flere sæsoner, får han blomstrede i nogle forårskampe.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hvad er det for et potentiale han viste? Det var i hvert fald ikke til at få øje på i superligakampene (jeg har ikke set andenholdskampe).
fck-medløber.
annonce