Snak

Mere indhold efter annoncen
Det forår gør at jeg nærmest har tilgivet alle for Ailton fadæsen. Kompetencerne var så overvældende jeg forstår hvorfor man i meget lang tid lukkede øjnene for manglerne.
De kompetencer har Adi slet ikke i samme grad, så der er ingen grund til at lukke øjnene.
Ailtons mål mod Horsens fra en meget meget lille vinkel, står i hvert fald stadig rimelig klart i min hukommelse...
https://www.youtube.com/…I30Yoyqbz8E

Hans teknik var det svært at sætte noget på.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Ailtons problem er at han lider af omvendt Stephen Hawking-syndrom. Fantastiske fysiske evner, men nok en af de fodboldmæssigt dummeste spillere Suppen har set. Adi har bare ikke evnerne til FCK.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Det er jo lige det. Gode tekniske færdigheder er så godt som ubrugelige, når de gennem det meste af tre sæsoner bruges til at drible direkte ind i klynger af modspillere, og på den led miste bolden (gang på gang (på gang på gang)).

Fanendo Adi har ikke evnerne til at spille for FCK. Det var der da også nogen herinde, der fik bange anelser om, efter debutkampen mod FC Vestsjælland.
Han er vel også det man kan betegne som et panik-køb.
København.
Ronnie Schwarts er røget til Frankrig. En lidt interessant detalje i den omgang er, at både agenten Allan Bak og Ronnie tidligere, har udtalt sig om hvilket system han gør sig bedst i. Samtidig har de sikret at han er skiftet til en klub der også ved det, og har en træner der kan bruge præcis den type.
Det er en omhu jeg ville ønske alle agenter og spillere udviste, så var vi nok sluppet for både Adi, Pourie, Mos og især diouf.
Hvad synes i egentlig om Robin Okotie? Jeg ved godt de fleste herinde ikke prioriterer en angriber. Men jeg synes han virker som en virkelig intressant angriber. Det ville være oplagt at hente ham nu, selvom det selvfølgelig også vil være en chance at tage, at hente ham.

Og et nyt emne?

Hvordan tror i FCK`s primære startopstilling kommer til at se ud til næste sæson? Med forbehold på eventuelt flere køb eller salg selvfølgelig. Jeg er især spændt på hvilken rolle Mussis og De Ridder får. Sidstnævnte er nok primært tiltænkt en jokerrolle.
Forza Napoli Sempre!
De ridder som joker ? Jeg vil blive svært skuffet hvis han ikke er at finde i startopstillingen til sæsonstart. Han er da den der er købt ind som det naturlige bindeled mellem midt og angreb. Jeg glæder mig til at se, om han kan være den makker Cornelius har brug for.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Kipvits@

Hvordan vil du så grafisk stille FCK`s kommende startopstilling op?
Forza Napoli Sempre!
Vi har flere gange været om dét emne; Robin Okotie. Men for at opsummere min holdning til ham: Jeg synes han virker som et godt match til Andreas Cornelius. Hurtig og bevægelig og kan måske endda indtræde i den "Cesar Santin-rolle", vi har manglet siden brasserens var i klubben og fast starter.

Steve De Ridder er ikke tiltænkt en jokerrolle. Han bliver fast starter. Han skal spille sig af, hvis ikke det bliver tilfældet for ham.
annonce