Snak

Mere indhold efter annoncen
Med de folk vi har nu, bliver det formentlig følgende:

S. Andersen
T. Høgli - O. Mellberg - P. Nilsson - P. Bengtsson
R. Gislason - F. Mussis - T. Delaney (alt. Claudemir) - N. Jørgensen
S. De Ridder - A. Cornelius

Eller:

S. Andersen
T. Høgli - O. Mellberg - P. Nilsson - P. Bengtsson
S. De Ridder - F. Mussis - T. Delaney (alt. Claudemir) - N. Jørgensen
I. Vetokele - A. Cornelius
Matias@

Ser fornuftigt og realistisk ud. Kommer også lidt an på hvordan Gislason gør det. Han er en svingende spiller, men når det virkelig fungerer for ham, så er han en af vores bedste spillere. Hvis De Ridder skal på fløjen, så ser jeg ham lidt mere som venstrefløj, fremfor højrefløj. I hvert fald efter de klip jeg har set med ham, hvor han er dygtig til at trække ind i banen og enten trykke af eller gå med i kombination. Men De Ridder som hængende angriber, med Cornelius helt fremme, lyder også intressant. Kommer an på form, modstander, o.s.v. Men primært kunne jeg dog godt forestille den første opstilling du sætter op.
Forza Napoli Sempre!
Det er en omhu jeg ville ønske alle agenter og spillere udviste, så var vi nok sluppet for både Adi, Pourie, Mos og især diouf.


Eller Gronk.

Adi passer i øvrigt fint ind i systemet spørgsmålet er om han har kvaliteten.

P.t er hans målsnit pr minut i MSL mere end det dobbelte af den næstmest effektive målskytte i ligaen, og så har han også leveret et par assist ved siden af.

Han leverede jo også ganske fint på reserveholdet.

Måske var der snarere en dårlig start han fik end en dårlig spiller vi fik.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Er det fordi Toutouh stadig er skadet, du holder ham ude af startopstillingen, eller er det fordi du stadig ikke tror på ham i systemet?
fck-medløber.
"Måske var der snarere en dårlig start han fik end en dårlig spiller vi fik"

- Han fik en fin start, mål- og assistmæssigt. Scorede i første kamp, scorede og lavede assist i anden. Problemet var, og er, at det alene ikke rakte/rækker. Han er såre simpelt ikke god nok ift. det behov, FCK har. Dermed ikke udelukket, at han vil kunne begå sig på et sammenligneligt niveau - det skal bare ikke være i FCK.
Jeg synes Youssef Toutouh er en god fodboldspiller, men jeg tror ikke der bliver plads til både ham og Franco Mussis. Og holdet mener jeg ikke har præsteret ret godt, når han har været i startopstillingen. En alternativ opstilling kunne dog godt lyde således (for Ståle Solbakken er skudt i Youssef Toutouh):

S. Andersen
T. Høgli - O. Mellberg - P. Nilsson - P. Bengtsson
F. Mussis - T. Delaney (alt. Claudemir)
S. De Ridder - Y. Toutouh - N. Jørgensen
A. Cornelius

Altså en 4-2-3-1 eller 4-4-1-1 alt efter defensivt og offensivt udtryk.
Vi har brug for at have noget at skyde med fra bænken, og som kan gå ind og gøre en forskel, når de andre spillere er trætte/ikke er i stand til samme den dag/skadede. Toutouh kan vel sagtens tiltænkes sådan en rolle.
Og der skal være spillere til rådighed på bænken med et højt niveau, i det FCK vi ønsker at være.
Jeg skrev det vist også nogle gange herinde i foråret (især efter NJ og Toutouh var blevet skadede), at vi jo ikke rigtigt havde noget at sætte ind fra bænken.

Er Toutouh helt glemt som wing, derudover? Spillede han ikke lidt på kanten for os, før Ståle rykkede ham ind centralt.

At Ståle virkede meget glad for Toutouh, kan derudover også skyldes, at vi ikke rigtigt havde andre, udover NJ, der kunne lave det lidt mere uforudsigelige.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg kan rigtig godt lide Toutouh, men der kan selvfølgelig kun være 11 på banen ad gangen. Jeg synes heller ikke vi generelt har været gode med Toutouh, men der var i det mindste lidt godt for øjnene*.

Adi virkede alt for langsom i tanke (og nok også handling) i de kampe jeg så med ham for førsteholdet. Jeg hæftede mig blandt andet ved, at han flere gange i samme kamp formåede at stå flere meter offside på en clearinger fra målmanden. Og det var altså ikke sådan nogle lynkontraer modstanderholdet lavede.
Han er muligvis god til at stå det rigtige sted i feltet, men det er ikke nok til os.

* jeg vil selvfølgelig hellere vinde end lave smarte tunneller.
fck-medløber.
Har vi solgt Willand?
\"Giving up my heels was tougher than giving up cocaine\" - Donnatella Versace
Nej.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce