Snak

Mere indhold efter annoncen
http://www.bold.dk/nyt/f…er-vetokele

Til fucking Charlton. Underligt skifte. Jeg håber vi har fået en god pris for ham. Nu kommer vi da helt sikkert til at hente en angriber.
Forza Napoli Sempre!
Hvad tror i vil har fået for Vetokele? mit bud er 20 mio!
fck & arsenal
Med Vetokele, Mos og Adi afskrevet, så skal vi vel næsten hente en ny angriber, hvis Pourie ikke skal agere tredje mand, så meget tillid tror jeg alligevel ikke vi har til Felfel endnu.
(...)
Jeg har det okay med et salg af Vetokele, men det afhænger virkelig af prisen. Hvis vi er oppe i det prisleje som blev rygtet tidligere i forbindelse med et skifte til diverse Belgiske klubber, så vil det være fantastisk. Jeg er dog lunken ved det, hvis han er solgt for mindre end hvad vi f.eks. har givet for De Ridder.
Rasmus Falk til FCK? Det ville ikke gøre mig noget.
Forza Napoli Sempre!
Vetokele er sikkert solgt for en fornuftig sum, Championship-klubber har vel også penge.
Og taget i betragtning hvad Ståle har meldt ud, som også gentages i artiklen på fck.dk, at man ikke er overbevist om det nogensinde kunne blive helt godt med ham og Cornelius sammen, er det fint at få ham sendt videre.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Så p.t ser vores angreb således ud:
Startende angriber: Cornelius & de Ridder
Reserver: Felfel og Pourie.

Pourie er vel mere eller mindre afskrevet og forsøgt solgt, så mangler vi i den grad en tredje angriber som ikke falder helt igennem. Nogle bud, umiddelbart må det mere være en Cornelius type end en de Ridder, da Felfel mest minder om sidstnævnte.
(...)
Okotie lyder oplagt.
Forza Napoli Sempre!
Okotie lyder oplagt.


Omvendt er CV ikke længere sportsdirektør.
Det er jeg godt klar over, derfor jeg har forhåbninger om at vi kan hente Okotie.
Forza Napoli Sempre!
annonce