Snak

Mere indhold efter annoncen
@FCKrumours på twitter skriver:
"Ståle gør klar til en ny handel. Der skal hentes en fløj, men også meget gerne en midterstopper og en central midt - og nu også en angriber."

Jeg må dog tilstå, at jeg ikke har kunne gennemskue, hvor meget deres rygter hidtil har haft på sig... /om det altså bare er ønsketænkning.

Link til twitter er for øvrigt www.twitter.com
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Den lille belgier/angolaner lignede på intet tidspunkt én, der ville passe ind i Ståles system, og han og Cornelius fungerede slet ikke sammen. Derfor er fornuftigt, der satses anderledes. Det er rettidig omhu, og jeg kan lide det.


Men nu lavede han en del mål, da holdet ikke rigtig fungerede, og var rimelig vigtig for holdet, før Cornelius kom. Derfor er det da yderst syndt at ham og Cornelius ikke kunne sammen, og et salg var da absolut ikke nødvendig. Han kunne fint komme ind fra bænken hvis De Ridder/Cornelius skulle ud, evt. en 3 angriber, såfremt De Ridder er tiltænkt en kant plads.

Man må virkelig håbe der kom store penge på bordet, ellers skyder man sig gevaldigt i foden, ved og sælge sin egentligt topscore sidste sæson.

Hvad er det præcist du så meget kan lide ved det?

Edit - Som Svoger skriver, skal der endnu flere nye spillere ind på holdet, forudsætninger for alt klikker fra dag 1, og man får en god pointhøst, ser ud til og falde længere og længere væk.
moderator
Jeg har da tydeligt givet udtryk for, hvorfor salget er fint. Du henviser endda selv til min begrundelse.

Edit - Som Svoger skriver, skal der endnu flere nye spillere ind på holdet, forudsætninger for alt klikker fra dag 1, og man får en god pointhøst, ser ud til og falde længere og længere væk.

Det er noget ævl, al den stund intet fungerede i sidste sæson. Der var alligevel stort ikke noget, der klikkede i forvejen, så at man på den baggrund er bekymret, forstår jeg ikke.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Vetokeles pris kunne nærmest kun gå en vej, skulle han bænkes og nøjes med indhop - og det var, stating the obvious, ikke den rigtige for os.

Jeg er helt på linje med repos, når det kommer til udvisning af rettidig omhu.
Også selvom jeg nu, også, ønsker mig en angriber. Udover spillere til midtbanen, og den centerforsvarer.

Det er mange, der stadig mangler...


Edit: Og om ikke andet, i forhold til det med at spille holdet sammen - hvis man køber præmissen om at seneste mesterskab var billigt, og det mener jeg fortsat det var, er det den rette sæson at skulle spille et hold sammen på.
FCM der nok mister et par profiler (selvom, siger vi nærmest ikke det hver sæson), AaB der må miste Kusk, og måske en mere, og Brøndby i genopbygning.
Samt Ståle skal få holdet til at præstere, i første omgang ikke til at spille blændende flot. Det er ikke nogen dum sæson, at sådan noget skal ske på.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
15 mil lyder prisen for Vetokele på, og man købte ham selv for 10 mil.
Op mod 20 hvis diverse bonusser indfries ifølge BT.

Jeg synes umiddelbart det er lidt for billigt, men på den anden side, så passer han ikke ind i vores filosofi og man må formode vi har en anden i kikkerten. I forhold til snak om 30-35 millioner til diverse Belgiske klubber for et halvt år siden, havde jeg dog nok håbet på lidt mere.
Havde ikke forventet at en klub, som Charlton havde penge til at smide 15-20 mio kr efter Vetokele. Selvom lønniveauet i Championship er betydeligt højere end i Danmark, så er det en ganske høj pris på Championship niveau, plus Charlton har længe været plaget af økonomiske problemer.
København
Hvis vi ikke finder en dygtig angriber (eller Felfel ikke er det - jeg kender ham ikke), kunne vi hente Santin for et enkelt år. Det vil dog være synd for Santin uge efter uge at skulle høre alle brøleaberne fortælle ham, at han ikke er god nok.

Jeg håber han finder sig en god klub (der ikke er en fesen en i Sverige).
fck-medløber.
Det ligner Ståle har en klar plan for, hvilke typer han vil have i FCK og hvilke spillere der passer ind. Jeg er tilhænger af det.

Nu er det også nemt at være tilhænger af en handel man selv har talt positivt om i flere måneder. Jeg glæder mig til at se hvem der kommer ind.
Skal man købe en angriber til startelveren, eller er det en suppleringsspiller, man skal hente?

Og hvilken type?

Targetmand som konkurrent/supplement til Cornelius eller en 2. angriber?

Og hvor er de unge og spillerne fra "School of Excellence" henne i hierarkiet?

Vh.

Adriaanse
annonce