Snak

Mere indhold efter annoncen
Han kan efter Ståles udtalelser spille begge positioner.
Han kan spille begge dele. Men oftest spiller han forsvar. Kunne godt se ham om nogle år, sammen med Mussis på midtbanen.
Jeg er sku dybt imponeret over Ståle, og hans indkøb indtil videre. Det er mange år siden jeg har glædet mig så meget til en sæsonstart, som jeg gør lige nu.

Hvad mangler vi mere, en angriber ? en CM ?
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Hvis han er god på bolden er det lige sådan en vi gerne vil have på den defensive jo. Manden er kun 19, så mon ikke han kan lære det hvis det er.
FCK og United siden \'92.
Det ligner at Ståle Solbakken går rigtig meget op i truppens sammensætning og balance. Et meget fornuftigt mix af spillere på forskellige stadier i deres karrierer, og et godt mix også ift. evner/kompetencer. Og så bliver der fokuseret meget på vinderindstilling. Franco Mussis, Per Nilsson, Steve De Ridder og Daniel Amartey går alle for at være ærgerrige typer, og det boost er der virkelig brug for.
Jeg kender stort set intet til Amartey, men elsker allerede signingen alene pga. piss-off effekten! Smukt!
Det er sgu noget af en udrensning der er gang i. Mine forventninger og forhåbningerne bliver indfriet et skridt om ugen.

Det er virkelig en fed udvikling der er igang.
Ståle får i hvert fald svunget Dankortet.
https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Med Amartey har vi sikret både det centrale forsvar (Nordam, Nilsson, Mellberg, Stadsgaard og Amartey) Samtidig med vi har den centrale midt på plads, med Delaney og Amartey til den dybere midtbane plads og Mussis og Toututh til den mere offensiv plads, samtidig med at vi kan spille 4-5-1 med en rendyrket defensivmidt.

Reelt set kan vi vel p.t sælge Claudemir og Stadsgaard og købe en højre kant, så er truppen vel mere eller mindre på plads. Evt skal der bruges endnu en angriber.
(...)
det er jo rent FM det der, ser skide godt ud på papiret men det bliver godt nok spændene at se pointhøsten i indkørsels fasen, for den kunne godt blive lang...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce