Snak

Mere indhold efter annoncen
Så kampen live.

Hvis Nicolai Jørgensen var bare halvt så klar, som han selv mente, han var - så er det ubegribeligt, at han fik så kort spilletid.

Modsat komplet tandløse Cornelius, og de kanter, der blev lukket fornuftigt ned af SJY, så kunne NJ tydeligvis bringe SJY i problemer - både i.f.t. selv at komme i position og i.f.t. at bringe andre i position.

Og selvom SJY burde have lukket kampen tidligere, så forblev den jo så åben, at den kampafgørende FCK-spiller, skulle have været bragt i spil tidligere.

PS: I øvrigt bekymrende med den "accept" af 1 point i Haderslev, der er synlig blandt både presse og fans.

Vh.

Adriaanse


Hvem eller hvad er SJY?

København
SønderjyskE.

Vh.

Adriaanse
PS: I øvrigt bekymrende med den "accept" af 1 point i Haderslev, der er synlig blandt både presse og fans.


Bekymrende for dem der ønsker pøbelstemning, sensationsjournalistik og formålsløs drama.. ..

At holdet har problemer er åbenlyst, og det er blevet diskuteret til hudløshed herinde.. Resultatet mod Sønderjyske er (som Repos siger) standard, og dermed intet nyt..
Man må være godt tungnem hvis man bliver lige overrasket og forarget hver weekend..
SønderjyskE.

Vh.

Adriaanse


Hvad skete der med den normale forkortelse, SE?
København
Den har jeg skiftet ud.

Vh.

Adriaanse
Hvis han ikke havde forlænget med Fulham, var deres aftale jo udløbet til sommer - i den situation giver det mere mening bare at sælge ham med det samme. Derfor har forlængelsen helt sikkert været en betingelse for låneaftalen, og formentlig været det, der fik aftalen til at trække ud. Hvis han skal tilbage til Fulham til sommer, bliver det i øvrigt for alligevel at spille i Championship.

Sønderjyske ude er en dårlig kamp at vurdere evt. offensive fremskridt i - det har stort set aldrig været andet end mildt elendigt.
Batman Close. London W12.
Jeg kan ikke rigtigt se, hvordan de linjer skulle være i konflikt med det, jeg skrev. For summen er nøjagtigt den samme, nemlig at Fulham formentlig ser en fremtid for ham i klubben.
Skal der partout være en konflikt? Nuvel, det bliver i bagatelafdelingen: Jeg ser det som at Fulham har sikret den økonimiske fremtid ift. Alex, ikke at det hænger sammen med hans spillemæssige fremtid i Fulham.
Batman Close. London W12.
Er der nogle, som følger Serie A, der kan give lidt info på den kære Mussis. Er han skadet, eller har Genoa også fundet ud af, at han er helt væk og i dårlig form. I går var han slet ikke i truppen - og det var en rimelig stor trup
annonce