Snak

Mere indhold efter annoncen
"Umiddelbart lyder det til at Santander har det godt med at spille som ene angriber, i svære kampe. En fyr vi nok får brug for, hvis vi når gruppespillet i EL, og gør os forhåbninger om avancement."

Så er det sku ærgerligt, at vi netop har udlejet vores mellemrumsspiller, De Ridder!
København.
Ved ikke om det var ironisk, men selvfølgelig var det ikke ærgeligt at vi har lejet De Ridder ud. Han havde simpelthen ikke kvaliteterne til at være en profil på vores hold. I den ideelle verden, så henter vi èn til angriber. Ikke nødvendigvis en kæmpe stjerne, men igennem en lang sæson, så ser det stadigvæk tyndt ud oppe foran, så ville være mere tryg med endnu en spiller oppe foran. Selvfølgelig ikke hvem som helst, eller for hver en pris.
Forza Napoli Sempre!
Det var dét, men åbenbart ikke tydeligt nok - min fejl.

Så kom nyheden med et muligt accept på 19 mio. for Kadlec til FCM. Jeg ved ikke om jeg er misundelig eller blot nervøs for, at han slår igennem, og Santander ikke gør. En ting er dog sikkert - det bliver et brag af en kamp om titlen!
København.
g vi tabte altså kun med 4 point i år, efter FCMs bedste sæson nogensinde.


Nu gik FCM også på en lidt tidlig ferie efter de de facto havde vundet mesterskabet ved at slå os i Herning.

4 point synes ikke at være den reele forskel på os og FCM i år. Men når det er sagt så er 4 point faktisk en del.

Vi skal selvfølgelig tage hvad vi kan med af positive takter, inklusiv en viden om vi var forårets bedste hold pointmæssigt (men så også kun der), men gerne på et måde hvor det ikke går ud over ærgerrigheden eller ender ud i en forståelse af at vi er de bedste og resultatet nok skal komme.

Den slags mentalitet har tidligere været et endog meget stort problem for klubben.

Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Kadlec er god, nuvel, men han har også fejlet big time i Frankfurt. Jeg køber ikke FM-vurderinger, og jeg tror - jeg ved! - at der er en generel tendens til at ophøje alt det vi kender, og tvivle det vi ikke kender.
Santander for mange, meget rosende ord med på veje fra folk der kender til sydamerikansk fodbold. Desuden bliver han omtalt noget mere positivt når det kommer til det mentale end Mussis, i det hele taget synes jeg sammenligningen med Mussis er tåbelig. Blot fordi de kommer fra samme kontinent, gør dem jo ikke ens personlighedsmæssigt. I givet fald skulle Bendtner og Ronaldo have samme indstilling til karrieren - ingen yderligere sammenligning i øvrigt - og den sammenligning kan vi vel godt blive enige om er tåbelige?

Jeg er efterhånden godt tilfreds med dette tranfervindue, og jeg mener FCM skal optimere meget, for at overgå FCK lige nu. Der hvor FCM er bedre end FCK pt. er centralt på midtbanen, og på bredden i truppen. Jeg tror dog, at Ståle tilføjer lidt henimod slutningen af juli starten af august, breddespillere og måske Kvist, hvis han da ikke får en kontrakt i en bundklub i PL eller B´ligaen.
Desuden forsvinder tre-fire profiler fra FCM, Sylvester Igbun, Sviatchenko, Sisto og Duncan. Det gør at FCM også har deres udfordringer.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Desuden forsvinder tre-fire profiler fra FCM, Sylvester Igbun, Sviatchenko, Sisto og Duncan. Det gør at FCM også har deres udfordringer.


Skal vi nu ikke lige have fundet nogle købere, før vi konkluderer den slags?
Midtjylland!
Nej, ikke når Låsby-Svendsen selv melder ud, at det er den vej det går.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Izunna forsvinder i hvert fald ogsaa. Jeg tror dog at man skal forvente i hvert fald at Sviatchenko og Sisto forlader holdet inden laenge, koebene af Kian Hansen og de to kantspillere tyder paa at man forbereder sig paa det.
Jeg tænker også, at der kommer et salg eller to, men jeg tvivler på, at vi sender de fire nævnte videre nu og her. Men det afhænger jo af markedet, og det virker lidt letsindigt at tro, at det bare går sådan.

Glen var for nyligt ude at sige, at han vil beholde Duncan.
Midtjylland!
FCM har en historisk stærk trup. Det kunne være sjovt at se hvor langt de kan komme i Europa hvis de holder fast i alle deres profiler. Men der er også flere ting at tage højde for. Det kan være visse spillere er blevet lovet at de bliver sendt afsted. Og så kan der selvfølgelig komme et tilbud der er så højt at de er nødt til at tage imod det.
Forza Napoli Sempre!
annonce