Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå, endnu en sejr til FCM. Taber vi i Herning på fredag er vi allerede 5 point efter, forudsat vi vinder den udsatte kamp mod Randers. Shit just got real.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
er egentligt klar til at sælge kampen i Herning for en kedelig 0-0, for nej vi kan næsten ikke tåle at tabe den kamp, og så hænge 8 point efter FCM, når der kun er spillet 5 runder, kamp i baghånden eller er, så kommer det til at ligne sidste års start.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Er det ikke et problem at FCKs spil er blevet for forudsigeligt? Altså ud til backsne også lå indlæg ind til angriberne? Altså det har virket i lang tid, men det er jo efterhånden blevet letlæsligt overfor modstanderne?
er egentligt klar til at sælge kampen i Herning for en kedelig 0-0, for nej vi kan næsten ikke tåle at tabe den kamp, og så hænge 8 point efter FCM, når der kun er spillet 5 runder, kamp i baghånden eller er, så kommer det til at ligne sidste års start.


Den kamp i baghånden er da med til at give et vrangbillede. 8 point efter fredag vil naturligvis være trist, men med gode muligheder for tre af dem i baghånden er det trods alt ikke mere problematisk end da.
Men jeg tror så slet ikke vi taber den. Har en god fornemmelse med dette hold, selvom EC nederlaget naturligvis var et tilbageslag. Kampen i søndags var altså karakter.

Og med diverse FCM kommentarer i dag for Ståle verdens nemmeste opgave med at sætte holdet op til den kamp.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
"Er det ikke et problem at FCKs spil er blevet for forudsigeligt? Altså ud til backsne også lå indlæg ind til angriberne?"

- Altså, hvis det virker, så virker det. Ajax har spillet som Ajax i over 40 år, og det har man klaret nogenlunde. Det, der kan være galt med et koncept, er hvis man enten ikke har spillerne til rådighed til at gøre det til en succes, eller hvis spillerne ikke er helt med på deres roller. Det skal nok komme med denne spillertrup. Desuden har FCK op til denne sæson prøvet sig med noget nyt, nemlig to skudfarlige kanter, der ligger i den "forkerte", således at der kan trues henover midten, skud udefra osv.
Amartey bliver angiveligt solgt for 10m €, buddet kommer fra en endnu ukendt klub, men meget tyder på at det er Leicester. Fornem pris må man sige.
København
Det er jo bedre end jeg turde håbe, hvis det er sandt. 10m euro er jo vanvittigt! Lækkert!


En lidt anden snak, læste jeg lige Sviatchenko udtale følgende:

- De kommer jo med nogle nye profiler blandt andet ham Santander, som jeg har kigget lidt på. Han ser stærk ud, men jeg er sikker på, at jeg nok skal vinde den duel.


Selvfølgelig intet overraskende eller kontroversielt i den udtalelse som sådan, og det skal han vel også sige, men nøj hvor jeg håber Santander moser ham.
Jeg håber med på at back bach bak spiller og bliver overmatchet noget så grusomt. Han er alt hvad der er galt med bønderne fra Herning.
fck-medløber.
Jeg synes også, at tabellen lyver en smule, og derfor er jeg heller ikke synderligt nervøs før fredag. Midtjylland har været særdeles heldige i flere af deres kampe her i opstarten, mens vi bestemt har manglet de sidste marginaler i blandt andet søndagens kamp.

I går balancerede de igen på pointtabets rand, og selvom de dominerede var det mere end tæt på, at AaB havde fået point med. Derudover var Sisto også heldig med at undgå direkte rødt for hans stempling til sidst. Den tackling er mindst lige så slem som Amarteys "albuesving", og det havde været skønt, hvis han også havde siddet ude fredag.

Midtjylland holder ikke den her stil hele sæsonen, og jeg tror kun på, at vi bliver stærkere, når de "nye" er blevet integreret, og vores offensive spil bliver mere fasttømret. To-tre uheldige kampe rykker ikke ved min tro på, at vi bliver danske mestre i år.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Lad os nu se. Selvfølgelig vinder FCM ikke 33 ligakampe i denne sæson, men det behøver de heller ikke for at "holde stilen". Det, de har formået, er rigtig, rigtig flot, nemlig at holde sulten, energien og konceptet intakt. Det kan fint være at de er snublende nær pointtab her, der og til alle tider, men hvis ikke de rent faktisk taber tilstrækkeligt mange point, og særligt hvis vi ikke hænger på, så vil løbet være tæt på at være kørt, når vi går til sæsonpause til vinter.

Jeg tror på, at den trup, FCK har nu, kan udvikle sig til at være rigtig god - men der skal lægges på, og det skal være hurtigt. Og der skal hentes point mod FCM i den kommende kamp. Det kan godt være der stadig er mange point at spille om, men det er os der skal finde mønstrene, ikke dem, og det er os der skal finde ro i spillet, ikke dem. De har begge dele allerede, og vinder de, vil de blive modbydeligt kontinuerlige i deres pointsamling fremover.
annonce