Snak

Mere indhold efter annoncen
Så røg Antonsson sgu.

- Måske ikke alligevel.
København.
ja skal man grine eller græde
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Nicolai gad godt i dag
fck & arsenal
Ja, modsat Bendtner med lappen.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Anton skal vi græde over, men ikke hysterisk.
Ved ikke hvor langt Per Nilsson er fra at kunne spille med, for det vil være vigtigt at have et alternativ til Zanka og Amartey de sidste par kampe - ellers er vi superfølsomme overskader, karantæner og taktiske muligheder.
Så står vi jo med en stamme på de fire centrale pladser med Zana, Amartey, Kvist og Delaney. Det er stærkt isoleret set, men skrøbeligt.
Heldigvis så vi i foråret at Ståle kan strikke et hold med nødløsninger sammen, så panikknappen er der ingen grund til at trykke på.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Zanka så i øvrigt, forståeligt nok, ganske rystet ud i nyhedsudsendelsen i går. Han gik fra at være lidt smilende og næsten kæk, til at have et helt tomt blik i hovedet og lignede til sidst en, der kunne bryde sammen på stedet. Forhåbentlig kommer han hurtig over den oplevelse.
Jeg så klippet på dr.dk, det er ikke sjovt at se nogen berørt på den måde. Hvis Ståle er lidt bekymret kan jeg godt forstå det. Og jeg håber ikke der er for mange Costa-typer i Superligaen, der vil forsøge at gøre sådan noget til et tema i de kommende kampe.
Batman Close. London W12.
Vi er med i ræset omkring Linus wahlquist. Jeg synes umiddelbart at vi burde være et skrift foran de andre klubber, selvom der er flere klubber, også større end FCK, der er interesseret. Vi har en historik med svenske backs der gør, at det må være enormt attraktivt som svensk spiller at komme hertil.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Hvis vi skulle lande Wahlqvist, så går vi vel ud fra vi ikke henter Ankersen, eller ikke forlænger med Høgli.

Jeg kender ikke så meget til ham Wahlqvist udover det som jeg har læst. Er der nogle der rent faktisk har set ham spille? Hvis man kan spille som 19-årig, fast, for et svensk mesterhold, så må man jo være rimelig habil. Jeg tænker bare at vi måske har mere brug for en til venstresiden, end højre.
Måske han bare skulle ind i stedet for Ankersen..

Ankersen er helt sikker en fin HB relativt til suppen, men synes stadig han har været lidt skuffende og tror han har nogle lønforventninger som ikke
stemmer overens med hans niveau og hans videresalgspotentiale..

Lad os bare prøve noget nyt, og vi har jo en rigtig god og solid reserve i høgli (hvis han da forlænger) plus Remmer i baghånden, så der er plads til en lidt yngre satsning..
annonce