Snak

Mere indhold efter annoncen
Bendtner til FCK er jeg kæmpe fortaler for. Han passer perfekt ind i klubben, med sin kæmpe arrogance og attitude. Faktisk tror jeg netop hans attitude og vindermentalitet vil smitte af i truppen.

Han vil blive en kæmpe succes i FCK, ingen tvivl om det.

Hans tætte forhold til Hørsholt kommer nok også til at spille ind, når der skal forhandles til sommer. Jeg tror på han kommer hjem.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
moderator
Jeg ved ikke helt med Bendtner. Hvornår har han sidst præsteret på klubplan?

Jeg frygter dog ikke, at han skaber uro i truppen, for han har vist altid været vellidt i omklædningsrummet. Hans problem er selvfølgelig, at han tosser rundt uden for klubbens matrikel, og det kan jeg ikke forestille mig, skulle blive bedre, hvis han kommer til København.

Det er jo ikke en ny Gronk, vi får hjem, der var gennemsyret af professionalisme i alt, hvad han foretog sig. Bendtner vil i den grad være en lottokupon, men byder chancen sig, så hælder jeg stadig til, at man bør forsøge.
Bendtner vil formentlig kunne trække folk i Parken, og så er han jo stadig Danmarks klart bedste angriber, selvom det desværre ikke siger alverden.

Man skal bare indstille sig på, at der følger dumheder i kølvandet, for når han endnu ikke har lært af sine fejl, så kommer han heller ikke til det fremover.

Den store fare er selvfølgelig, at man dermed går på kompromis med den professionalitet, der lige nu gennemsyrer spillertruppen. Ludwig, Kvist, Delaney med flere har jo skabt en kultur, hvor der arbejdes stenhårdt hver eneste dag, og hvor man ikke skejer ud, men sørger for at være gennemprofessional mht. alt uden for banen; træning, kost, mental forberedelse etc.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Der er chancen for, at Bendtner er past point of no return. At for mange år uden selvdiciplin og kontinuerlig spilletid har ødelagt ham.
Er det ikke tilfældet, så er han et scoop, hvis det sker. Han er den ENESTE spiller (jeg kender) der har kompetencerne til at erstatte NJ, har erfaring fra et højere niveau end FCK OG er i sin bedste fodbold alder.

Måske Ståle kender en anden, men jeg gør ikke.
Den største udfordring med Bendtner er selvfølgelig hans løn.

Vi kommer ikke over de ca. 6 mio. om året, hvilket er 14 mindre, end han plejer at få.

Vil Bendtner gå derned, så skal vi selvfølgelig slå til.
København.
Og tror vi har en træner som kan styre ham, og få det bedste ud af ham. Synes Ståles arbejde med Nico og Zanka viser, at han kan få det bedste frem i de individer som måske har lidt stjernehjerne.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Fin lille artikel om FCK´s forvandling gennem de sidste par år med Ståle ved roret. Derudover er der inkluderet et par statistiker omkring transfers og gennemsnitsalder i truppen.

Vildt nok at vi pt. besidder den yngste trup siden 1995 i FCK-regi.

http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/solbakkens-fck-forvandling-fra-fejlfyldt-trup-til-guldfavorit
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Jeg synes Zanka er et fint eksempel, men Nicos nykker og manglende fightervilje er alt for ofte et ualmindeligt dårligt eksempel for de andre spillere på banen.

Det kan selvfølgelig også have noget at gøre med, at Nico kom til klubben under træner, der måske har ladet ham lege stjerne. Ja, der kan være tusind årsager, men det gør det ikke bedre.

Jeg elsker den professionalisme, som Delaney og Ludde står for, og jeg frygter, at vi giver køb på den ved at hive en spradebasse som Bendtner ind.
Jeg skal naturligvis -- endda med en vis glæde -- æde mine hårde ord, hvis han kommer og giver mig uret. Det bliver under alle omstændigheder spændende at følge transfervinduet og et scenarie med Bendtner i en hvid trøje.
Som flere skriver, så tror jeg at den største udfordring med Bendtner, er lønnen. Det har været den guidende faktor i alt hvad han laver. Han har låst sig pænt meget fast på, at han er 22 millioner værd om året. Det har i hvertfald ikke været det sportslige. Lad os så sige, at FCK sprænger budgetterne og Bendtner sætter forventningerne lidt ned og så signer ham til 10 mio årligt. Hvordan vil det så se ud, hvis han ryger ind i en ugidelighedsperiode og bruger mere tid på at piske taxaer i stedet for at spille fodbold? Det ville give kanon skidt stemning i klubben. Og hvis Ståle så smider ham på bænken som straf, så sidder der en helvedes masse inaktive millioner i lønkroner og krydrer røv. Men ok, Ståle er måske netop manden der kan få hans hoved ud af røven og begynde at tage sin karriere alvorligt. I så fald ville han jo være en stjerne i superligaen, men som også skrevet er, så kræver det nok at Bendtner også kan sætte sig op til en udekamp i Haderslev i regnvejr.

10 mio på en potentielt tikkende mental bunke til en plads hvor vi ser rigtig stærkt besat ud.
Jeg tænker alene det giver mening hvis eksempelvis Santander sprænger alel rammer og bliver topsalg til sommer etc.
Ellers ikke.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Bendtners mentale tilstand er for utilregnelig for FCK. FCK kan kun blive aktuel for ham, hvis han står sidst i august og mangler en klub. Først da, kan FCK med god vilje sænke hans løn, hvis han ønsker at spille der.

Dog bliver det svært at for ham at finde en klub efter alle de negative historier om ham, og han skal nok ikke regne med at tjene, hvad han tror, han værd i en anden udenlandsk klub, hvis der da er nogen der vil have ham.

Som en sidebemærkning er det med alle vores nervøsiteter omkring Bendtners attitude in mente utroligt at forestille sig, at klubber som Juventus og Wolfsburg overhovedet har været interesserede i ham.
annonce