Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad har CV sagt?
Uden at der skal gå "nævn-en-der-spiller-i-holland-konkurrence" over det, ville jeg høre om vores hollandske ekspert kan sige mere om Rodas Anouar Hadouir. Har kun set ham et par gange hvor han har imponeret. Han er stærk teknisk og har et godt blik for spillet, men mangler måske lidt i forhold til afslutninger. Han er desuden ret klejn - 170-175 cm, men virker til at være fysisk god nok alligevel. Han kunne spille i en Grænkjær/Claudemir rolle bagved N´Doye, men også mere som en Santin. De få gange jeg har set ham, har dog været mod hold fra midten eller bunden, så svært at sige hvor langt hans niveau rækkker. Kan han forstærke os?
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Hadouir er en fin spiller, men ikke en jeg ville have smidt som transferemne. Det ville jeg nu heller ikke med Claudemir, så det siger ikke så meget.
dumt mål.. men hæftede mig mere ved at wiggen ligesom CV heller ikke er med til kamp..
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Godt arbejde af centerforsvaret må man sige. Men nu også ganske godt headet af Lodberg - også selvom man tager i betragtning han står så fri.


Helt seriøst, så har vi jo nok alle kunne tænke os til at ChL-deltagelse nok ville medføre seriøse forsøg på mindst et indkøb. Det kan sgu ikke komme som den helt store overraskelse. En handel kan selvfølgelig altid falde til jorden (som fx ved OBs næsten-salg af Djemba-Djemba), men for mig har spekulationerne mere gået på af hvilken klasse (også pris-/lønklasse), der ville blive (forsøgt) hentet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Danos, hvem ellers.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Flot hovedstød af Sølvi ottesen 1-1
Danmark: FC København (FCK-BIF 4-0) / FCK 1-1 FC Barcelona Spanien: FC Barcelona !!ÆGTE KØBENHAVN!!
så vidt jeg husker har en ass. træner ikke misset en kamp for at tale med en evt ny spiller. så man kan håbe på noget ekstra ordinært.
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Han er vel i Rusland?
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
annonce