Snak

Mere indhold efter annoncen
Halil, det kan der jo også, nemt endda, men det kræver at begge klubber skal miste ansigt overfor deres mest støjende fangrupperinger. Hvis man støvsuger sidelinien og SSO, vil man hurtigt kunne finde et mønster. For alt for mange fans de steder, ser egentlig helst at modstanderens tilhængere ikke er til stede på eget stadion til derby, og hvis de er, så skal man have de dårligt tænkelige forhold. Man ønsker ikke at klubben møder modparten på halvvejen, og man er ligeglad med ellers sobre argumenter. Derfor får tåbeligheder, rygter og "fake news" lov til at domminere debatten, og ingen griber i egen barm og kommer med seriøse mæglingsforslag.

Når det så er sagt, så mener jeg helt personligt, at bolden lige ligger hos Brøndby. De tilskueruroligheder man så i april gør, at man i en periode ikke kan stille krav til FCK´s ledelse. Optøjerne kan ikke ignoreres eller bortforklares. Vil man have FCK´s velvilje i de fremtidige forhandlinger, så må man give efter på billetfronten, modernisere udebaneafsnittet og vise at man kan se problemerne.

Og ja, alle argumenter BIF og Brøndby Support kan have - eller har haft - døde da man kastede jernrør efter FCK´s spillere, uden at Brøndby IF reelt tog et opgør med egne fans. Indtil det sker, vil Hørsholt - med DBU, Divisionsforeningen og politiets opbakning - altid kunne spille sikkerhedskortet. Mellem linjerne siger FCK´s ledelse med Hørsholt i spidsen jo: "Brøndby IF - vi stoler ikke på, at jeres tilhængere kan opføre sig ordentligt! Og vi tror ikke længere på, at I reelt tør tage det opgør med dem og forsøge at tvinge dem til at gøre det."
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
Så kom Bashkim Kadrii endelig på plads i USA.

Han får forhåbentlig et godt, skadesfrit år.

Fik han egentlig den famøse forlængelse, som medierne mente, han havde bedt om?
København.
Det var da utroligt!

Der er blevet lavet en aftale. Den 12. januar!

Gennemført fjollet ageren siden da. Mon Sarah har en kommentar?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Sarah Agerklint har altid en kommentar. Spørgsmålet er, om man orker at høre den.
København.
Ståle-forlængelse til 2021. Tror i det betyder opjustering?
Ja, det kan vist ikke tolkes som andet end at man har givet Ståle et større budget. Ellers tror jeg ikke han ville have interesse i en forlængelse, efter sådan en perfekt sæson som vi har gang i. Vi kommer et gear højere op.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Ståle har vel nået det han kan europæisk med det nuværende budget, skal han tage holdet længere europæisk så skal der nok flere penge på bordet.

Men fedt han bliver, det skal sgu fejres når jeg kommer hjem fra arbejde
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
moderator
Det er godt nyt. Nu står der intet om klausuler, men går da ud fra, han har bundet sig.
Det betyder vel også, at familien kommer til København.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Fantastisk dejlig nyhed. Bliver spændende at se, hvordan strategien udvikler sig.

Hvad angår Sarah Agerklint, så er spørgsmålet ikke om man orker at høre hvad hun har at sige, men om man på en eller anden måde kan undgå at høre det.
Batman Close. London W12.
Fantastisk ! Den bedst mulige fodbold nyhed!
annonce