Snak

Mere indhold efter annoncen
Bare lige for at understrege hvad det var vi mistede med Delaney, er han nu vice-anfører og fungerede anfører pga. skade i Werder.

Det er stadig det truppen skriger mest på!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
@Schelden,

Det må gøre nas på fans der ender med at skulle betale til BIF, for deres brud på stadion reglementet.

Det er et imponerende stykke arbejde der er blevet lavet for at finde frem til de implicerede.
Hatten af for et godt stykke arbejde. Det modbeviser de af mine medfans som mener at hændelserne beviser at ´Away´ ikke har nogen effekt. Det har tydeligt vist sit værd på bagkanten.

Personligt så jeg gerne noget tilsvarende hos os selv.
Men der er nok nogle kameler der skal sluges før det sker ;)

Så for satan i helvede. Erik x2. Kom med ham!
København.
@Schelden
Vil i bruge en 40-50m kr på en forsvarsspiller? For det er den prisklasse at han ca ligger i
Is it cold in his shadow?
Hvis han ligger i den klasse, så vil FCK ikke være interesseret.

Jeg har dog svært ved at se, hvad der skulle give ham den pris. Brendan Rodgers er tydeligt ikke fan af ham, og han har ageret reserve i længere tid. Dog hjulpet på vej af konstante skader i bagkæden. Hvis FCK skal have ham, skal han ikke koste mere end 20-25 mio.

Hvis 50 mio er prisen, så vil det absolut være et af de bedre salg i Celtic de senere år. For en forsvarsspiller, man ikke er vild med. Det vil være flot, hvis man kan hive sådan en pris hjem.
København.
Der er absolut intet der indikerer at BR ikke er fan af ham.

Han fik en skade på et par uger og ham (Boyata) der erstattede ham i start 11 har gjort det rigtig godt og så smider man ikke ham af. Boyata er nu skadet og derfor spillede ES mod Rosenborg hvis han ikke var blevet skadet så var det Boyata´s job at prøve at spille sig ind i start 11

Erik er på ingen måde sat i den sorte krog og har fået en del spilletid i foråret på trods af at være på det tidspunkt 3 valg
Is it cold in his shadow?
Jeg tror egentlig Celtic må være villige til at skille sig af med ham til omkring 15, måske med tilbagekøbsklausul af en art. Jeg kan ikke se, at FCK går ud og bruger 20-25 mil på en forsvarsspiller.

På den anden side er defensiven supervigtig for Ståle, og den mangler en central lederfigur for tiden. Desuden stiger priserne, når man må ud og begå panikindkøb her sidst på vinduet. Det kunne godt tale for en højere pris end hvad man normalt ville give.
DanishBhoy, jeg tror ikke på, FCK får held til at lande ham. Men jeg tror heller ikke på, at man kræver så mange penge for ham. Det ville undre mig meget i hvert fald. Og nej, det er nok forkert at postulere, at Brendan Rodgers ikke er fan af ham, men det er tydeligt, at han ses som klart tredjevalg i truppen. Han har siden da været heldig med skader i bagkæden hos Celtic dog. Det med at være reserve, kan være det man desperat hiver efter. Som han selv sagde til BT for et halvt år siden, så er han på vej i sin bedste alder, og han skal spille fast.

http://bit.ly/2uv4g2N
København.
moderator
Mon ikke forløbet bliver: 20-25 mio - 5 års kontrakt - top3 lønmæssigt i liga- sælges efter 3 år.

Dette er en signatur.
Jozo er klart Første valg pt. Og så er det op til Boyata og Erik at kæmpe om at spille ved siden af ham

Det ville overraske mig enormt hvis han skulle blive solgt for under de 40-50 millioner. Egentlig tror jeg ikke på at han skulle blive solgt med mindre at der bliver hentet en klasse forsvarsspiller ind hvilket der ikke er noget der tyder på pt. Men der kan jo altid komme en ud af det blå, og så kan det blive en anden situation for ES
Is it cold in his shadow?
annonce