Snak

Mere indhold efter annoncen
Michael Lüftner: 6
Erik Johansson: 7


Er vi ikke lidt ude i den her klassiske fremstilling af de to, hvor det er nærmest selvsagt at den EJ får bedre karakter end Luftner. Personlig synes jeg Lütner i dag så meget mere solid ud end EJ gjorde, både ved 3-2 målet men også generelt i duellerne.
(...)
Prøv lige at forklare hvad der foregik med William Kvist og Federico Santander til en der ikke har set kampen? Bold.dks referat er lige så ubrugeligt som vanligt.

Er Robert Skov ved at lave en Kasper Kusk?
fck-medløber.
Tak for svar, Matias. Jeg tror det flugter meget godt med mine egne tanker omkring hvad Nicolaj Thomsen kan tilføre holdet.
fck-medløber.
Du kan se episoden på tipsbladet.dk under seneste videoer.
Det er måske tidligt at sige om Skov er ved at lave Kusk. Men han har ikke været god.

Men han er ung og er flyttet fra Silkeborg til KBH. Det er normalt for unge at få en nedgangsperiode i løbet af deres start.

Føler hans start har været naturligt og tror helt sikkert han forbedre sig hurtigt. Specielt fordi han har sine kompetencer i orden ;)
Mange tak, Cabra. Jeg blev ret overrasket over at Federico Santander endte med at tage sparket. Store idiot.

Derinde kunne man også se højdepunkter (og lavpunkter), fandt jeg ud af. Usselt forsvarsspil. Jeg noterede at ulækre Kjartan Finnbogason endnu ikke er begyndt at afsone sine 100 dages karantæne for afskyeligt og usselt skuespil fra første kamp.
fck-medløber.
Robert Skov startede godt, men er faldet i niveau. At kalde Kasper Kusk på den, synes jeg dog er voldsomt. I modsætning til snakken om Nicolaj Thomsen og kompetencer, så synes jeg netop at Robert Skov tilbyder en pakke, som passer ind i FCK. Han er udfordrende, hurtig og kan løbe solen sort. Han defensive meter skal blive bedre, men det virker ikke til, at det er et problem at løbe dem. Det så vi også i Silkeborg.

Jeg synes helt klart, at Robert Skov har forudsætningerne til at blive en kæmpegevinst i FCK. Når han er kommet på plads, har fået slebet albuerne og holdet ellers ikke er et stort rod, så skal det nok blive forløst. Når først et af hans hovedløse langskud går i kassen, så går det amok. Knægten har nosser om ikke andet. Når han tre gange har banket bolden ud af stadion, men stadig hamrer på fjerde gang - på trods af at både Viktor Fischer og Federico Santander går amok - så skal man alligevel have noget mod.

Apropos Nicolaj Thomsen, så må man da give ham, at han leverer et produkt, når han er med. Assists. Om han kan blive en gevinst, ved jeg ikke, men i følge sidste optakt på Kanal 9, så regner Ståle Solbakken ham med, når næste års trup sammensættes. Viktor Fischer, Rasmus Falk, Robert Skov og Nicolaj Thomsen. Det lyder heller ikke så ringe endda.
København.
moderator
Robert Skov har andre kompetencer end Kasper Kusk, og passer bedre ind i Ståles måde at spille på. Det skrevet, så ærgrer det mig stadig, at Kusk ikke fik succes. Han er voldsomt god i de små rum, men manglede tilsyneladende ærgerrigheden.

Når man ser Skovs frispark i denne sæson, så er det ufatteligt, Santander pludselig mener at kunne gøre det bedre. Jeg hader den slags. Det mangel på respekt og en total overvurdering af egne evner.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg er enig i jeres (repos´ og Schelden) vurderinger af Robert Skov. Jeg ser bestemt også et potentiale i ham i FCK. Mine kommentarer om ham skal ses i det lys, at jeg ikke mener, han er helt klar endnu. Eller, helt hvor han skal være, om man vil. Men det tror jeg, han kan komme.
Godt at høre, gutter. Jeg er stor fan af Robert Skov. Jeg forstår bare ikke hvorfor han pludselig er blevet helt væk fra banen, når han spiller. Han startede med at kombinere godt med Rasmus Falk og Viktor Fischer og havde nogle gode offensive raids og afleveringer.

Hvis man endelig ser ham nu, er det når han firsttimer en bold tilbage til den forsvarsspiller der spillede den op på ham.
fck-medløber.
annonce