Snak

Mere indhold efter annoncen
Det ved jeg nu ikke. Hvis FCK kan peake igen og hente mesterskaber og præstere 1-2 gode CL kampagner, så er det da helt klart det værd. Når FCK peaker, så vil jeg mene at klubben kan konkurrere med væsentlig større klubber.


Når vi peaker, ja. Da vi ikke bliver mestre i år kan vi ikke peake i kommende sæson og det behøver Bjelland ikke at vente på. Det niveau vi tilbyder når vi peaker kan andre klubber tilbyde gennem en hel kontraktperide og der skal nok være gensidig interesse mellem sådanne klubber og Bjelland.
Jeg tror ikke på den, men så har jeg da heldigvis muligheden for at blive positivt overrasket.
Bjelland bliver ikke nem at lande, men engagementet af Brian Laudrup og derpå Grønkjær, virkede heller ikke synderligt sandsynligt.

Jeg kender ikke Bjellands familiære situation, men er der fx et barn der skal starte i skole til sommer, eller en kone/kæreste der af en eller anden grund vil til København, er det værd at springe banken.

Han vil på alle måder være et kolossalt løft, ikke mindst i fase 1, hvor de nuværende centrale forsvarsspillere er svært udfordrede.
FREM for alt
Jeg tror også, at eneste mulighed for at hente Andreas Bjelland, er hvis der er noget udenfor spillet, som har indflydelse på hans beslutning. F.eks. et ønske fra familien om at vende tilbage til Danmark. Sportsligt og økonomisk er der ikke meget, om noget, der tilsiger sådan et skifte. Da vi i sin tid hentede Jacob Laursen - den bedste impact signing i FCKs historie (smiley, I ved det) - var det bl.a. fordi, han søgte et tættere forhold til datteren. Det samme med Jesper Grønkjær, som også kun var en mulighed, fordi han ønskede højere end noget andet, at være tættere på familien.
Udrensningen er i gang og Pavlovic tager til Østrig. Forhåbentlig vil de købe en pakkeløsning, hvor de får Matic med. Gad vide hvorfor de prioriterer at sælge ham nu - måske lønnen og transferen skal bruges på en tidlig signing?

Bjelland vil til Premier League, så der er vist ikke noget familie-københaveri-fnidder inde over. Derudover er der tilsyneladende også følere fra Bundesligaen, så ham kan I godt give slip på.
Batman Close. London W12.
moderator
Vi kan da hente de tre danskere i Brentford. De to af dem vil i hvert være enorme forstærkninger.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
jeg kunne faktisk ikke lade være med at tænke at pavlovic var tæt på at komme skrantende til at opfylde en klausul mere, da ståle dropper ham.

timingen var lidt sjov i og med at han faktisk spillede marginalt bedre end han havde gjort i lange perioder, hvis det var på tersklen til at han havde spillet x antal kampe eller scoret x antal mål, og følelsen var at man nok ville af med ham alligevel til sommer - så giver det mening at sætte ham helt uden for fra den ene dag til den anden.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
"Vi kan da hente de tre danskere i Brentford. De to af dem vil i hvert være enorme forstærkninger"

- Alle tre. Emiliano Marcondes er så vild.
Det var nu et dejligt salg. Fin og dygtig spiller der også virker spm en flink fyr.
Passer slet ikke ind hverken spillemæssigt eller ift udtryk på banen.
Held og lykke i Østrig - og nej hvor han ligner en spiller der kan score hattrick mod os engang i fremtiden. To brag fra kanten af feltet og så en gang den der fine vending han kan lave på forsvarere.
Kasper Hjulmand synes, FCK er danmarks bedste hold.

Gad vide om de allerede er ved at indrette hans kontor på Østerbro?
København.
Nej ikke et ondt ord om Andrija Pavlovic. Man fornemmer, at han er en god fyr, som har gjort, hvad han kunne - han passede bare ikke ind. Evnerne var ikke helt gode nok, ej heller de rigtige, og personligheden formentlig en anelse for skrøbelig. Men selvfølgelig kan han spille fodbold, det bliver bare ikke længere for FCK, og det er godt for alle parter.

"Kasper Hjulmand synes, FCK er danmarks bedste hold. Gad vide om de allerede er ved at indrette hans kontor på Østerbro?"

- Ja, altså, det med den defensiv. Ikke at vi har gjort det enormt meget bedre mod Brøndby i denne sæson, men for fanden hvor var der åbent i det forsvar i dag. Jeg kan ikke lide det. Jeg kunne så godt tænke mig at se ham teame op med Ståle Solbakken, men det kommer nok ikke til at ske.
annonce