Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis vi henter en central midtbanespiller i norsk fodbold, så er en spiller som Babacar Sarr oplagt. Han har gjort det virkelig godt de seneste sæsoner i Molde. Han minder en del om Amartey. Han er 27 år, så der er selvsagt ikke det store videresalgs potentiale, men det er en spiller der kan sætte sig igennem fra dag et og som vi ikke behøver at spendere en bondegård på.


Synes ikke lige vi har haft det store held med at købe spillere i Norge.....
FCK Leeds United Real Madrid
Brede Hangeland er også umiddelbart den eneste, jeg kan huske
Bolanos var også fin.
Mos Abdellaue (staves?) Pate pate og Gamboa sled ikke synderligt på græstæppet i Parken - Omend førstnævnte da gjorde det ganske fint da han røg videre til RBK, West Brom og nu vist nok er i Celtic.

Men Norge er vel også lidt den retarderede lillebror, når man kigger på de nordiske landes fodboldevner...
det handler vel om at købe de rigtige spillere fra Norge, at der er ramt lige en smugle forbi skiven betyder ikke at der ikke er guld af hente i Norge
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Fantastisk med forlængelsen af N´Doye. Det ser lovende ud.
Forza Napoli Sempre!
Mr H: Det er rigtigt at de fleste af dem du nævner har været meget tydelige omkring at komme hjem på et tidspunkt, derfor bed jeg også ekstra mærke i det, da Zanka klart afviste det i et interview. Jeg tror ikke han har planer om at komme hjem for 3. gang, men måske ændrer han mening om et par år.

Og den dér med at vi har købt x-antal fejlkøb i et land og derfor ikke skal handle der mere, er heldigvis noget man sjældent hører efterhånden. Det handler om at finde den bedste spiller man kan, og hvis han spiller i Norge, så må man jo til Norge og hente ham.
mon ikke zanka skal til en london klub.

west ham eventuelt, hvis han spiller sine kort rigtigt.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Men Norge er vel også lidt den retarderede lillebror, når man kigger på de nordiske landes fodboldevner...


jeg har en idé om at niveauet er steget siden tippeligaens tid, hvor det reelt kun var rosenborg and-the-rest.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
moderator
Rosenborgs niveau er vel snarere faldet, hvilket har jævnet ligaen mere ud.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce